Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Daemonatrixxx

Sider: [1]
1
Spill / Nintendo Switch?
« på: 05. mar, 2017, 19:19 »
Er det noen som har hoppet på Nintendo Switch etter at den kom ut nå eller?

Og om noen har det, hva synes dere og var/er det verdt det?

2
Introduksjoner / Hei hei!
« på: 15. aug, 2015, 17:50 »
Hei hei!

Jeg er en 28 år gammel jente fra Telemark som snublet over dette forumet for en kort tid tilbake av flere grunner:
* Jeg har drevet med undersøkelser som gjaldt theriantrophy (og jeg vet at theriantrophy og furries er to forskjellige ting) da jeg f.eks alltid har hatt lettere for å komme overens med dyr fremfor mennesker og jeg selv synes at jeg har flere dyriske trekk enn de rundt meg.

* Jeg har alltid likt antropomorfisme i ulike former (alt fra tegnefilmer til f.eks egyptiske guder og varulver og så videre.)

* Jeg synes det ser koselig, artig og sosialt ut med f.eks fursuiting. Jeg ELSKER utkledning og det å gå rundt med katteøre-lua mi og potehansker på vinterstid slik at andre smiler, er noe som får meg til å smile! :D

* Jeg liker å være kreativ (selv om jeg dessverre ikke kan tegne for å redde livet mitt  :'() og har nylig avsluttet jobben med å lage tre garnhaler. Og jeg har nå vurdert å prøve meg på f.eks potetøfler eller slikt til å bruke hjemme og andre småprosjekter innimellom mitt ellers hektiske liv.

Uhm... jeg vet ikke hva annet jeg skal skrive...

Etter kort tids lurking her virker det som om dette er en meget imøtekommende og sosial arena, hvor alle sammen har virket meget hyggelige, noe som gjorde det lettere for meg å lage en bruker her.

Så... Hei alle sammen!

Sider: [1]