Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Tigern

Sider: [1]
1
Spill / Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
« på: 21. aug, 2015, 09:40 »
 [w-cool] V has come to [w-cool]

Noen andre en jeg som er HYPE for dette spillet eller?  [w-happy]

For dere som ikke er helt oppdatert på MGS serien så kan jeg si at dette blir det siste spillet i serien. Interne problemer i Konami har desverre sørget for det :(

Spillet blir sluppet den 1 September til PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 og til PC. PC versjonen kommer til å bli veldig bra, mest sannsynelig det beste alternativet. Med PS4 som et godt andrevalg.
Her er trailerene, kuttet av selveste Hideo Kojima himself:
https://www.youtube.com/watch?v=y-c1a5c55-8
https://www.youtube.com/watch?v=qu-Qi7gMiiM
https://www.youtube.com/watch?v=jvDJsdmRhSk

Denne traileren er ikke kuttet av Kojima, og inneholder spoilere. Anbefales ikke å se: https://www.youtube.com/watch?v=BHrUj9G-mwc (den er også rimelig kjedelig i forhold til de andre)

Om du vil prøve ut spillet så finnes det en "demo" allerede som heter Metal Gear Solid Ground Zeroes. http://store.steampowered.com/app/311340/ Det er ett oppdrag hvor du infiltrerer en militær base for å redde Paz og Chico. Det koster 140 kr, men er også inkludert gratis dersom du kjøper The Phantom Pain http://store.steampowered.com/app/287700/.
GZ vil gi det et godt bilde over hvordan FP kommer til å bli (så lenge Kojima ikke lurer oss på nytt som han gjorde med MGS2)

Før du kjøper dette er det viktig å vite at MGSV kommer til å bygge kraftig på historien fra de forrige spillene(mest MGS3 og MGS:PW) så det anbefales å ha spillt i allefall disse to før du spiller dette, eller vil du være helt lost. Og historien i MGS er veldig viktig for å like spillet.

Så hva tror dere? Skal dere spille dette på release som meg? Tok meg et par dager fri fra jobben for å spille dette  [w-happy]

2
Introduksjoner / Hei folkens
« på: 18. aug, 2015, 16:48 »
Tigern her. Jeg er 23 år og fra Oslo. Har vært litt involvert i andre furry communities over nettet, men tenkte det var greit å komme i kjennskap til noen fra dette landet også. Fra alt jeg har lest på dette forumet virker dere som veldig flotte folk  [w-happy]

Jeg har ikke skaffet med en fursona enda, men tenk på meg som en tiger av noe slag i allefall  [w-cool]

Jeg håper å bli kjent med dere, forhåpentiligvis møtes vi i fremtiden!

Sider: [1]