Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Avark

Sider: [1] 2
1
Forumsnakk / Diskusjons gruppe?
« på: 25. jun, 2016, 20:54 »
Jeg bare lurte på om det var muligheter for å ha en chat eller noe for diskusjoner. Bare for å ha en for furry koselig miljø, og en for å diskutere ting og tang hvor all slags hårreisendes ting kan bli postet og diskuteres om noen vil. Eller vil det skape et miljø som noen ikke ønsker?. Kanskje det er noen spesifikke regler som trenger å inngå før man lager en tråd eller samtale evne på en diskusjonstråd, chat osv.

Uansett la meg høre hva deres formeninger rundt det. Om det er god ide eller ei?

2
Dyr og natur / Forskjell på Hjort og Rådyr?
« på: 23. jun, 2016, 18:13 »
Jeg kan klarer å se forskjell på reinsdyr og elg. Elgen har et mer praktfult horn, og reinsdyr er litt mer klinkete større påhengendes horn.

Hjort og rådyr sliter jeg mer med? Har hørt at rådyr er litt kortere og at hjorten er mer større, spesielt rundt halsen. Men det føles litt vanskelig ut å antyde om man ser en  [w-happy]

Synes de ser ganske vakre ut, men vil si om jeg har sett dem så har jeg hatt problemer å skille dem fra hverandre. Bare et eksempel i den videoen hvor Rådyr og Hjort er fremstilt
Hjort og Rådyr på Gosen

3
Leker / Steng tråden
« på: 19. jun, 2016, 12:46 »
Kom på en ide som går ut på at en lager en ny tråd "Ikke på ordentlig, det er en post men det skal forestille en ny tråd en oppretter". Så la oss si at jeg skriver "Furries ser kulere ut med lesebriller" også skal en gi en grunn til hvorfor den tråden skal bli stengt som "Dette har ikke noe med furries å gjøre men med bokklubben. Derfor må vi stenge denne tråden[Tråd stengt]" dermed skriver en videre om hvilket tråd "Aka post" en vil opprette, og slikt fortsetter det videre til neste person.

"Dinosauren Barney var den første furrien som eksisterte"

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Hva drømte du?
« på: 14. jun, 2016, 10:12 »
Jeg drømte at Mega Man X4 var på Norsk, og at dubben faktisk var bra.

Enn du?

5
Spill / Final Fantasy serien
« på: 08. jun, 2016, 15:15 »
Liker ikke alle men noen. Jeg synes 9ern er bra fordi det føles eventyrlig og er mindre fokus på indre problemer. Selv om jeg personlig likte 7ern fordi den drev med psykologi som jeg likte, altså det var en psykologiskt grunn til at det å det skjedde. 9ern liker jeg best fordi, Zidane er jo en fyr i tennårene som flyr etter jenter, jeg mener når ofte ser du et Final Fantasy spill som har slikt av å portrere en fyr som er en fyr, siden fleste parten er det mer "Uff stakkars meg :P". Prøvde litt av 8ern men jeg skulle ønske jeg kunne være faren istedet for den kjedelige sønnen, Laguna het han vel uansett kjedet meg veldig med 8ern så jeg gadd ikke.

For å si det slikt, det var faktisk en episode der Zidane led deprisjoner, men det som gjør det realistisk er at han kommer fort over det. Fordi gutter er ikke så emosjonelle som jenter så det likte jeg, gutter sloss kanskje og blir uvenner i noen dager også går det over. I dette tilfellet tok det ikke langt tid og sa "Ok sorry, var litt teit" for jenter tar det lengere tid med emosjonelt uvennskap. Så jeg fant den delen ganske realistisk.
https://youtu.be/3xqtQwC-hwM

Har vurdert å prøve de tidligere Final Fantasy spillene men ikke helt satt meg i dem enda, har ikke giddet 10ern fordi det er ikke min stil.

Men lurer på hva du synes om serien? Jeg liker noen spill i dem, men tror serien har falt litt av siden Sakaguchi forlot den mer eller mindre, siden han er geniet bak det.

Edit: Kanskje litt grov humor men synes den med 9ern var så sant ifra somethingawful.com om serien, står mye krass men bra på engang :D
http://www.somethingawful.com/news/awful-history-final/1/
http://www.somethingawful.com/news/awful-history-final-2/1/

6
Film / Anime/Manga vs Japansk Tegnefilm,tegneserier?
« på: 08. jun, 2016, 14:41 »
Slik jeg forstår det er det ingen grunn til å bruke anime/manga. Det er synonomer som Japanesere bruker for tegnefilm/tegneserier generelt, selv om jeg har hørt at de kan bruke Comics i Katakana form i noen områder. Men de har greia med å japanisere fremmed ord så det er mer deres greie.

Jeg sjekket wikipedia og Anime/Manga er brukt for animasjon og tegneserie hefter som blir produsert ifra Japan. Men Japanesere kaller alt for manga eller anime for ting vi eller de lager? Eksempel, Pixar anime, Disney anime, Italiensk anime, altså det er ikke noen grunn til at vi skal bruke et særord for forherlige Japanske serier og tegneseriehefter selv om noen kan være gode serier men dette blir det man kan kalle unødvendig idolisering av objekt som ikke nødvendigvis er objektivt bra. Hayao Miyazaki er også kritisert "anime" bruken fordi fokuset går på å idolisere karaktere istedet for å studere ordentlige personer og mennesker.

Dessuten er meste parten av dem dårlige, ikke alle men en del.

Så jeg har kommet opp med en ide. Alt av animasjon fra japan som har idolisering når det kommer til pupper, ræv og syltynn stemme altså alt som er idiotiskt og dumt som ikke har noe å skape noe innenfor det en anstendig serie ville gjort, det vil jeg kalle for anime, samme om det er manga.

Men alt som er bra, altså tegneserier, tegnefilm ifra Japan, eksempler Dragon Ball eller Hunter x Hunter 2011 versjonen som er anstendig og føles mer fokus på handling utenom det øverste (Er klar over at de kan ha den dårlige effekten av fanservice, bare så lenge det går fort over så går jeg god for den) men sånn sett om de følger de kriteriene så vil jeg kalle det for Japansk tegneserie eller tegnefilm, på samme måte som jeg kaller Chihiro og Heksene.

For å forkorte det.

Anime/Manga = Idolisert søppel.
Japansk tegneserie/tegnefilm = Bra serie, godkjent.

Er klar over at en del vil bli fornærmet over den tråden. Men det er jo sant. Om folk ikke er kritisk til slikt så vil jo det ikke være noe bra å eksistere i det hele tatt. Jeg skal ikke ta det jeg sier som fakta, men om jeg tar feil så vil jeg vite hvorfor?.
Respekterer folks meninger men det å ha tjukk hud er også viktig føler jeg. Og jeg lager ikke denne tråden fordi jeg hater folk, men kun for å høres deres formeninger rundt det?

Grunnen til at jeg laget denne tråden er at jeg kjenner en dum person som er besatt av slikt, altså hun liker ikke serier fordi de kan være interesange i seg selv, men mestefall fordi de er så elendige. Hatsune Miku vokaloid eksempelvis, samler på puter og figurer. Altså you name it!

7
Film / Vil du bli millionær
« på: 07. jun, 2016, 23:56 »
Savner det TV programmet. Lurer på om noen har gode minner ifra det som jeg har. Hele programmet går ut på at du skal sitte å tenke på spørsmål og svar alternativene som dukker opp på skjermen og derimot svare på eventuelle spørsmål, husket når det var mer populært at jeg gjettet svarene selv om jeg ikke kunne dem. Det var ganske lenge siden da det gikk på TV. Bare lurer på om du har noen gode minner ifra det?

8
Spill / Furry gaming kanaler
« på: 26. mai, 2016, 15:39 »
Er det noen spesielle kanaler som er furries på YouTube som du liker? Personlig har jeg funnet ut at Let's Play kanaler (generelt sett) ikke får meg til å spille spillet, så derfor pleier jeg å unngå slikt. Men jeg har gjort et unntak på denne eksempelvis kalt "pinkkittyrose", tror det har noe at jeg bare finner det litt underholdenes å lese opplevelsen i spillet mens hun spiller. Så det får spillet i seg selv til å virke interesant uten at hele fokuset går på "MEG MEG MEG" men mer på spillet som helhet.

Bare lurer på om du har noen kanaler som du liker som er furries?
https://www.youtube.com/watch?v=VDhX9UFC84E&list=PL4rAwcpJS4HPedU36GXAiQ1gAg6YnrzVv&index=1

9
Bjeff! Mjau! Mø! / Hvilken Pizza liker du best?
« på: 25. mai, 2016, 21:39 »
Jeg liker pepperoni pizza, eller Big One Classic. Jeg er generell en butikk pizza kjøper  [laugh]

10
Film / Zelda på Norsk
« på: 24. mai, 2016, 19:33 »
Jeg har litt gode minner ifra denne. Husker jeg spilte Assassin's Creed 1 med den i bakgrunnen. Vet ikke helt men jeg synes den er litt koselig på en måte :D
Legenden om Zelda i undergrunnen - Episode 1
Legenden om Zelda i undergrunnen - Episode 2
Legenden om Zelda i Undergrunnen, Ep. 3, del 1
Legenden om Zelda i Undergrunnen, Ep. 3, del 2
Legenden om Zelda i undergrunnen - Episode 4

11
Film / Best pony!
« på: 23. mai, 2016, 20:32 »
Hvilken Ponni liker du best ifra My Little Pony: Friendship is Magic?

Jeg liker Twilight Sparkle, fordi hun alltid leser, hun leser og leser, fyller hodet sitt med bøker og informasjon ^^.
Og fordi hun leser så mye så blir hun så veldig sulten, så derfor spiser hun hayburgers på en glad måte.

12
Jeg synes det er ganske naturlig og bra. Synes det er trist at kvinner i dag går enten i tights og kort hår. Langt hår er liksom en flott del av naturen føler jeg. Vet at disse er fiksjonelt(Nederst) men det ser pent ut synes jeg. Jeg vet folk blir lei av trådene mine, men jeg bare elsker å diskutere med slike meninger ^^

Altså nå dømmer jeg ikke kvinners valg av hva de vil ha eller kle seg i. På samme måte så dømmer jeg heller ikke menn om de liker å gå det de gjør. Men føler samfunnet har gått i en slags.. hva skal man si transformering der langt hår ikke er forgudet lenger eller at kvinner ikke før, ikke for å høres frekk ut men går i tights som er mer passendes for menn i middelalderen med skjortel og belte rundt livet. Tror likhet var når menn og kvinner gikk i jeans før som de såg grei ut i, og sånn snekkerbukse. Jeg føler samfunnet går mer bort ifra det idealet som jeg liker, jeg er ikke anti goth, punk eller noe utfordrendes. Dette kan kanskje være skyld i mennene som kanskje har gått i en annen utvikling og mangel på disiplin er kanskje også grunnen.

For å si det slik, det jeg mener er at jeg savner velstelt og et glad smil. Brunt langt hår iforhold til facebook telefonene. Folk vil vel tro det er en maske folk går med og ikke deres egne sanne følelser. Og det er ikke slikt jeg ønsker, jeg ønsker at folk skal være glade for å være slikt mer eller mindre. Men som sagt, det er bra at folk velger selv.

Vet dette er fiksjonelle karakterer. Men jeg bare synes de ser kule ut og velkledd  [w-happy]
http://static.giantbomb.com/uploads/square_small/0/8871/1307137-image009.jpg
http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/c0ce22f6446264425b9e0947f3e2af63/http://i175.photobucket.com/albums/w137/Shnoogums5060/Iris.jpg

13
Spill / Den 7ende Spillgenerasjonen
« på: 23. mai, 2016, 02:45 »
Om du lurer på hva det betyr. Generelt året da konsoller slippes ut eller noe innenfor en viss generasjon, i dette tilfellet når Wiien, Xbox 360 og PS3 kom ut. Når WiiU, PS4 og Xbox One kom ut så er det kalt den 8ende som vi er i nå.
https://en.wikipedia.org/wiki/Seventh_generation_of_video_game_consoles

Men for å gi min mening, jeg synes ikke PS2 hadde mye bedre spill en PS1 men jeg vil påstå at PS1 var bedre mens PS2 hadde sine gode spill også. Men helt siden Xbox 360, PS3 så har fokuset bare vært på å blaffe ned ting du ikke vil skal være i live. Det handler lite om å tenke, eller å skaffe en god spill opplevelse, det nærmeste jeg kommer til et spill som fungerer slikt på Xbox 360 er Blue Dragon som jeg synes er kjekt. Men Nintendo Wii er litt unntak siden den har noen OK spill. Men nja, savner liksom ideen om å føle at du kan utforske uten at man trenger å bli fortalt hva det å det gjør, som Spyro 1, 2 og 3 osv. Eller det at spillet er bygd opp og du bare trykker videre for å selv finne ut. Assassin's Creed 1 er kanskje et perfekt eksempel på hvordan moderne spill burde vært, jeg mener du har noen cinematiske segmenter men det føles ikke som det, fordi du bare venter litt og boom så er du en snikmorder igjen, ingen leier deg i hånda, du har ting du kan bruke men du blir på en måte aldri fortalt hvordan det fungerer. Selvfølgelig har du en delvis litt tutorial men de føles ikke så mye i veien og er der bare litt, du scouter selv, utforsker og finner flagg selv, du på en måte føles som du er i kontroll. Nå Assassin's Creed 2 derimot er mye mer interesert i å lage en handling heller enn en spillopplevelse aka en filmopplevelse som er det meste nymoderne spill går for som er utrolig trist.

Men jeg er uansett interesert om dine meninger. En grunn at jeg har mista delvis interessen for nymoderne spill egentlig, og pluss at jeg savner litt mer 3d platformers også  [w-happy]

14
Bjeff! Mjau! Mø! / Vikinger
« på: 21. mai, 2016, 15:33 »
De var homofober faktisk. Så det ligger i blodet våres å være det også virker det som :P . Dette betyr at abrahamittiske sekter ikke har skyld for alt faktisk . Om du vil diskutere det så er jeg interesert, hørt noen som mener de ikke var det men argumentasjonene virker ikke overbevisendes.

Aka de som praktiserte seid som var magi utøvelse var kvinner, og volve var den høyeste statusen du kunne ha. Menn som praktiserte seid ble sett på som homoseksuell og skammelig, for å si det slik i den norrønne religionen så var Odin allerede en seid, så det ser ikke ut som det stoppet dem ifra å mislike slikt hos menn generelt uansett, kanskje slike fortellinger var mer komedie enn bokstavelig dogma osv. Det er også en fortelling der Harald Hårfagre skal ha latt sønnen sin Ragnvald brenne i et hus fordi han praktisere seid. Så om noen skylder på abrahamittiske religionene for å være homofobiske, hva ville de sagt om forfedrene

Uansett interesert i å høre deres meninger?
Kilder:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ergi
http://viltogvakkert.blogspot.no/2014/10/s-for-seid.html
https://books.google.no/books?id=mxuqQRczoFYC&pg=PT128&lpg=PT128&dq=Rognvald+son+of+harald+Sei%C3%B0r&source=bl&ots=zEaTlqbaAD&sig=qJQi8is8b_OcqXId0o7cCwwVYPE&hl=no&sa=X&ved=0ahUKEwjPtqi1nOvMAhUkQZoKHSBZAGYQ6AEIQTAE#v=onepage&q=Rognvald%20son%20of%20harald%20Sei%C3%B0r&f=false

"Åsaguden Odin kan ha vært årsaken til det. Han fralurte nemlig Frøya seid-kunsten ved å kle seg i kvinneklær, og det i en tid hvor slikt var skilsmissegrunn. Det fortelles også at Harald Hårfagre lot sønnen Ragnvald brenne inne da han oppdaga at han drev med seid. "


15
Bjeff! Mjau! Mø! / Zika viruset
« på: 21. mai, 2016, 00:36 »
Ser ut som moderjord vil gjøre noe for å bekvitt oss og forvandle oss til Neadertaler mennesket igjen  [w-confused]

For å definere det. Feberen gjør at fosteret i moren krymper hodet og kan forårsake mentale skader som kan gjøre at ungen kan få mentale utfordringsproblemer og henge mye etter innenfor intelligens og forståelse og diverse ting.
http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/antall-zika-smittede-mer-enn-tredoblet-i-usa/3423226185.html
https://no.wikipedia.org/wiki/Zika-feber

16
Otherkin og therian / Hva vil det si å være Otherkin?
« på: 19. mai, 2016, 11:48 »
Vil det bety at man føler seg identisk, sånn at man i hverdagen er den arten. La oss ta et eksempel, la oss si at du er en katt og ser en hund, plutselig freser du mot den. Er det slikt otherkin fungerer.

17
Spill / Nintendo NX
« på: 15. apr, 2016, 11:23 »
Har hørt at det skal fungere som en Nintendo mobil platform? Trist at spillkonsoller har stadig blitt et offer for sosial media enn hardware. Men så har jeg ikke sett den så skal ikke si noe før den kommer ut.
http://www.gamereactor.no/artikler/393563/Nintendo+NX+Alt+vi+vet+(og+ikke+vet)+sa+langt/

18
Bjeff! Mjau! Mø! / Barbering Likestilling
« på: 14. apr, 2016, 08:56 »
Den støtter jeg for å være ærlig. Det har blitt en ganske grusom trend hos menn å barbere seg som kvinner, eller folk må vel leve som de vil men hater liksom det overfladiske kroppsfikserte folk som jeg beskriver som sosser og andre ting. Men det er ikke det det direkte dreier seg om, spørsmålet er skal kvinner barbere seg eller må de?. Jeg synes det er bra å ta opp fordi det å legge press på forventinger er noe jeg er ok å ignorere, man liker jo den man vil, men ved tanke på den overfladiske modellen av forventninger i samfunnet så skal alle være ditt og datt og spesielt kroppsfikserte overfladiske folk som presser andre til å følge deres tone. Så det burde ikke være noe press hos kvinner heller eller forventinger, slike folk bør vøre fornøyd over folks egne valg og det er idiotisk av overfladiske sosser som skal prøve å skape dårlig påvirkelse til at dette betyr noe. Men det betyr ingenting. Dette er ikke å si at man ikke kan gjøre det, men heller at man har ikke noe med hva privat personer gjør eller tvinge det frem som en norm, er liksom det jeg reagerer på.

Her er linken til artikkelen.
http://www.klikk.no/kvinneguiden/kj_nnsroller/kvinner-og-kroppshar-1606572.ece

Interesert i å høre deres meninger?

19
Spill / Noen gang spilt noe som hjelper depresjon?
« på: 12. apr, 2016, 00:46 »
Husker jeg hadde det for noen år siden. Jeg pleide å spille "WiiWare" spill kalt "Strong bad" et slags point and click spill som jeg synes er ganske koselig å spille noen ganger.

Er det noen episoder der slikt har hjulpet deg når noe kjipt har skjedd?

20
Bjeff! Mjau! Mø! / Likestilling for toalett
« på: 03. apr, 2016, 15:17 »
Jeg har et forslag. For å få mer toleranse for kjønn som kan være "whatever" så bør vi skaffe kjønnsfrie toalett dører. Altså ikke noe "Mann" eller "Kvinne" toalett. Men et toalett for alle!

Så vi må lage et nytt oppgjør og lager en gruppe for å få flere folk i gruppen. "Unisex toalett for alle!" for å skaffe mer likestilling og mindre diskriminering mot at kjønn eksisterer. Hvem er enig?
http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2013/01/unisex-bathroom.jpg

21
Spill / Tips til bilde kvalitet på gamle spillkonsoller
« på: 02. apr, 2016, 22:06 »
Kanskje noen visste om dette fra før av men jeg fant ut noe genialt!

Jeg har prøvd kompositt på Wiien, vel ikke direkte flott på en HD tv. Og komponent gjør knapt noen forsjell, kanskje litt men ikke kjempe. Noen er kanskje uenig men etter min mening så er det ikke kjempe stor forskjell. Jeg har prøvd derimot RGB scart på PS1, og iforhold til kompositt er kvaliteten sykt bra!. Jeg har ikke fått RGB Wii original Scart i mail enda men skal teste når jeg får den. Så om dere har en gammel konsoll, always go scart! Den beste kvaliteten du kan få! Så jeg gleder meg å se hvordan dette vil se ut på SNES spill osv. Også hjelper det fordi komponent kan ikke spille av alle Virtual consoles spill som Zelda 2 pga mangel på støtte på interlace mode som det står når du laster den ned, så det å ha scart hjelper tydeligvis bedre i det tilfelle istedet for å skifte over, dessuten blir kvaliteten sikkert bedre også så det er en bonus :P

Men jeg lurer på om dere mener det samme eller er uenige?
https://www.youtube.com/watch?v=wUn4JKlQ9oY

22
Bjeff! Mjau! Mø! / Spisevaner
« på: 24. mar, 2016, 13:04 »
Er det noen som liker å jogge og spise mat som er hverdagslig. Man føler seg bedre om morgenen på en måte. Men psykologiske vansker kan være grunn til at noen sliter med å få liv i kroppen sin også.

Men jeg tenker mye mat som mat som man kjøper ifra hurtigmat kjeden, som Pizza, kebab osv ikke direkte er bra for folk flest. Eller jeg vil definere det som "forherlige mat" mat som er feit og man tygger og tygger på lenge. Mens mat som kjøpepizza eller Frossen pizza som noen kaller det er delvis litt bedre. Vil egentlig påstå at det er bedre med mat ifra Burger King som en burger enn hurtigmat som Pizza osv som er feit og tapper deg mer for energi, selv om mat på Burger King ikke er direkte anbefalt så føler du iallfall delvis mer energi ifra den maten.

Selv om det beste er en god brødskive om morgenen og middag og vann når man er tørst. Det hjelper mye til å holde kroppen i bra hverdagslig form og man føler seg mer livligere om morgenen!

Jeg bare lurer på hva deres forhold til spisevaner er. Ikke at jeg dømmer noen for å ha ulike matvaner. Er bare nyskjerrig på deres meninger?

23
Underholdning / Mannisme
« på: 23. mar, 2016, 17:54 »
Vel... de hadde gode argumenter  8)
https://youtu.be/SBoT9mmtTO8

24
Privat portefølje / [Tegning] Avark Rødpots [Tegninger]
« på: 16. mar, 2016, 21:08 »
Laget krokodillen Kåre i Gimp.

25
Generelt liker folk Nintendo. Men etter Wii.. eller tror hele greia startet med Wii fordi den var en sånn suksess. Men har vært mye dumme avgjørelser som istedet for å lage nye spill så går mye av fokuset på å slippe ut spill som ikke engang er 20 år gammelt. Selv om jeg personlig mener Zelda var best fra Ocarina of Time og før det, da middelalderen var selve verdenen og fokuset.
https://www.youtube.com/watch?v=LZNWbCragSk
Altså det kunne kanskje vært kjekt om det var en spill samling på en disk som Megaman X Collection på PS2 bare for å nevne i fleng mens man laget et nytt spill, men det å presentere det som WOW dette har du aldri sett før blir litt for naivt for meg og prøver bare så hardt å selge noe gammelt som noe nytt som det ikke er. Men det er bokstavelig talt ikke noe annerledes enn at den er på WiiU. Grafikken er ikke engang oppdatert annet enn at det står HD "Iallfall slik jeg ser i videoen, teksturen er likedan som jeg husker det på diverse ting og tang". Selv om Zelda Wind Waker hadde noen forskjeller som skygge shading osv så var det alikevel søren meg det samme spillet.

Men jeg tenker for meg det slik :D
https://www.youtube.com/watch?v=WTpw-_eHWWw

Super Nintendo og Nintendo 64 var bra iallfall, og noen gamecube spill og Wii hadde noen ok spill.. Men tja...

Bare lurer på hva deres meninger er.

Sider: [1] 2