Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Indy

Sider: [1]
1
Introduksjoner / Får vel kanskje introdusere meg selv :)
« på: 23. jun, 2016, 02:28 »
Hei på dere!  :)

Indy her (også kjent som Indymonster noen steder på nettet), og jeg har vært en furry siden jeg var ganske ung, uten å egentlig tenke noe over det på den tiden. Men nå i voksen alder har jeg virkelig omfavnet det og innsett at jeg "alltid" har vært en furry.
Tror nok det kan ha startet rundt tiden jeg så Bompibjørnene på TV (ja, jeg er gammel nok til å huske at det gikk på tv [laugh] ). I tillegg hadde jeg hadde en livlig fantasi som ung  :D

Jeg må innrømme at jeg ikke alltid er så flink til å være veldig aktiv på forum, men jeg skal prøve å være litt aktiv. Men jeg håper at jeg klarer å få vært med på ett par treff etterhvert. Jeg er en veldig ambivert person (dvs at jeg kan være både utadvent og innadvent, litt sånn om hverandre, avhengig av situasjon og dagsform). Så innimellom kan jeg være veldig utadvent og aktiv, mens andre ganger kan jeg være nesten "usynlig".   8)

Edit: Glemte å legge til at jeg holder til i Oslo, nærmere bestemt Bjørndal (ikke langt fra Klemetsrud/Mortensrud og Hauketo)  :)

Sider: [1]