Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Velvian

Sider: [1]
1
Eurofurence / [Eurofurence 21] Søker rom til EF! (saved!)
« på: 16. mar, 2015, 14:04 »
Jeg og kjæresten hadde tenkt å komme på EF det året her, men viser seg hotellet er fullt og alt stresset med å booke annet hotell, og når man er der å gå fram og tilbake til hva enn hotell vi skulle booka er litt for mye til at vi hverken vil eller orker styre med det.

Så jeg poster heller her i håp om at hvis noen kanskje må avlyse (Ikke noe jeg direkte håper på såklart xD) så vil vi gladelig ta over rom bookinga og betale til personen hva enn de betalte.

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Lost and found
« på: 27. apr, 2014, 04:57 »
Veit ikke om det fins en tråd for det her alt, men starter en nå uansett =P

Man kan poste om man har glemt igjen noe her eller fått med seg noe ved uhell som ikke er deres etter for eksempel en fest, så hjelper alle til så ting kommer til rette :3


Jeg lurer på om noen kan ha fått med seg en bukse jeg kan ha glemt igjen hos Skarpen og Tellos etter en fest.
Trudde den skulle ligge hos dem når jeg kom hit, men nei.

Det er en svart joggebukse det står "papa lou..." vertikalt ved hofta.
Så ja, favoritt slække buksa mi så vil gjerne finne igjen den x3

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Hjelp med router (solved)
« på: 14. apr, 2014, 17:42 »
Heisann.

Lurer på om det er non eksperter eller non som har peiling på routere og trådløs oppkobling her som er villig til å hjelpe meg litt?

Har problemer med å koble en laptop til routern (Er en dlink router), får bare opp begrenset eller ingen tilgang.
Jeg har sjekka rundt på nettet e stønd og finner bare masse random løsninger som ikke hjelper.

Ut ifra hva jeg kan gjette ere noe med ip'n som skaper problemet, at laptop'en ikke får all info den trenger for å koble seg til eller no xP
Ekke no ekspert sjøl hvis ikke det var obvious xD

Men jo, hvis noen veit hva som kunne vært årsaken eller hva som kunne fiksa det hadde jeg sotti stor pris på all hjelp =)

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Tablet/Tegnebrett
« på: 08. apr, 2014, 12:51 »
Yo yo.

Bare lurer om det er noen som har et tegnebrett døm bruker eller ikke bruker og hadde vært villig til å kanskje låne bort i en kort periode?

Greia er, jeg har cintiq 12wx fra før, men har merka over lang tid at den lille skjermen blir for liten å forholde seg til.
Den er gøy å holde på med, men preferanse problemene er litt for store og mange virker det som på meg, så jeg har lyst til å gå tilbake til å bruke vanlig tegnebrett igjen så jeg kan se på min egen store skjerm.

Jeg har håp om at det vil hjelpe meg å komme tilbake inn i tegning igjen, vil omtrent prøve hva som helst nå så lenge som det er gått med den idiotiske art-block'en xP

5
Loppemarkedet / Folk med peiling på kamera/objektiver
« på: 24. jan, 2014, 18:06 »
Jeg har et objektiv som jeg ikke veit så mye om eller hvor mye er verdt, jeg tenkte jeg skulle få solgt det siden jeg ikke driver med eller har interesse for å ta bilder og penger trengs xP
Men som sagt veit jeg ikke verdien på det eller nøyaktig hvordan jeg får sjekket det, så da spør jeg dere med peiling hvis vi har noen her =P

Det er, så vidt jeg veit og som det står på det, et Sony Sigma 70-300mm objektiv.

Lagt ved bilder, så hva tror dere?

6
Gaver / Tegner
« på: 06. jun, 2013, 15:51 »
Driver å øver litt og ser om jeg kan komme meg inn i å tegne igjen, har vært tørt i det siste.
Så da trenger jeg noe å tegne, jeg har løst til å tegne busts av generelt så link meg refs til deres karakterer/fursona'er så ser jeg hvem jeg slenger meg i hauen jeg vil gjøre =P

Gir ikkeno garanti for at jeg tar med alt som linkes (hvis noen linker i det heletatt =P) men tar de jeg føler for der og da.

Så gogo.

7
Privat portefølje / [Tegning] Scribbles
« på: 30. mar, 2013, 11:32 »
Tenkte jeg skulle vise litt av det jeg faktisk får meg sjøl til å tegne for tida, skjer ganske sjeldent at jeg får pumpa ut no xP

Anyways, enjoy =P

8
Spill / Har noen en Guitar Hero/Rock Band gitar?
« på: 22. mar, 2013, 22:56 »
Har noen en Guitar Hero eller Rock Band gitar som dere for eksempel ikke bruker eller no og vil bli kvitt? =P
Hvis ja, vil jeg gjerne kanskje kjøpe den :3

9
Bjeff! Mjau! Mø! / Lenge sida.
« på: 09. jun, 2012, 16:05 »
Dæven lenge sida jeg har hatt kontakt med folk på forumet her, litt kjipt egentlig siden dere er en såpass awesome gjeng =P

Hatt mye å stri med i denne enden med å bli ferdig med skole og komme meg i jobb, noe som faktisk gikk mye smoothere enn forventa, så jeg er i full jobb =D

Men hva skjer med folk her da? Hva har stått på og hva har skjedd?  [cool]

10
Kjøp og salg / Open for business
« på: 22. jan, 2012, 11:50 »
Jau, slap'a sammen en ny og mye bedre commission liste på deviantart og FA.
Så hvis noen er interessert så bare rop det ut =P
Deviantart: http://velvian.deviantart.com/journal/Commission-Info-260799714
FurAffinity: http://www.furaffinity.net/journal/3074352/
Den er best å sjekke på DA foresten, siden der er det bilder til hver kategori.

Snakkast.

COMMISSIONS ER STENGT!

11
Bjeff! Mjau! Mø! / Hjelp, vær så snill.
« på: 27. jun, 2011, 16:02 »
Lurer på om noen vet om det er no jobb muligheter rundt i Oslo område eller i omkretsen.
Jeg sliter skikkelig for tida med å finne en jobb for resten av sommern.
Får jeg ikke tak i en så blir jeg nødt til å ta enda et lån for å gå andre året på Bjerkely Fhs, og deeeet blir non kroner siden jeg allerede har gjeld fra året før.

Så hvis noen vet om no så hadde det vært kjempe stor hjelp om dere kunne hinta meg i riktig retning =)

12
Bjeff! Mjau! Mø! / Bjerkely Fhs Tegneserie linje!!
« på: 04. jun, 2011, 23:31 »
Vet ikke om noen her har hørt om eller lest om Bjerkely, men tenkte jeg sku nevne det her allikevel i tilfelle noen skulle være interessert.

Hvis det er noen her som er glad i å tegne og i tillegg liker tegneserier og kanskje kunne tenkt seg å lage sin egen en gang, om det sku væra småstriper eller lengre greier, og om du ikke har bestemt deg ennå for hvor du vil studere eller generelt ikke vet hva du ska gjøre etter sommern så er det her noe dere burde sjekke ut.

http://bjerkely.fhs.no/index.php

Bjerkely er en folkehøyskole (dvs du bor på skolen på internater gjennom året) som ligger i Hedmark fylke, et godt stykke oppver elva fra kongsvinger, like før man kommer til Flisa, og det er den eneste skolen i Norge som har en Tegneserie Linje!
Jepp tegneserie linje, kan høres litt enspora ut, men det er et ganske breit fag... å kalle det et fag der blir litt feil, det er for gøy til å kalle det det...
Uansett, det er skikkelig breit og tar for seg masse interessant og er skikkelig gøy hele året, det er no nytt å spennende hele tida.
Lærern er også utrolig kul, det er ingen gammel lærer som har gitt opp på elevene og bare gir dritt oppgaver som det pleier være på videregående, nei nei, alle lærerne er ganske spesielle.
Gjennom året og så kommer det til å være skole og klasse turer til mange steder blant annet Bergen for Raptus festivalen (en tegneserie convention), en uke-lang tur til utlandet (året som gikk så var turen til Belgia og England (nærmere bestemt Brüssel og London) og andre turer til flere forskjellige steder.
De finner til stadig gjennom året på skikkelig morsomme ting og arangementer som gjør skolen til no virkelig for seg sjøl.
Jeg har gått der et år og planlegger et år til, året som gikk er det absolutt beste skoleåret jeg noensinne har hatt, alle folka man møter og er helt utrolige, det er et sted man virkelig kommer til å trives.
Skolen har et kristent grunnlag da, så det er sagt, men det er ikke noe man legger merke til omtrent hvis man ikke vil, det er ingen tvang til å være med på noe religiøst hvis man ikke vil, jeg er ikke kristent jeg er ateist, men jeg fant meg alikevel godt til rette der oppe i potetåkern =P
Jepp skolen ligger midt plant masse potetåkere, så pent plassert ute på landet med et par kilometer til Flisa som er nærmeste butikk område, men det er et utrolig trivelig sted.
Blir ganske kaldt om vintern da xP

Så der har vi det, tenkte jeg skulle informere litt om det om det var noen interesse blant folk som ikke har bestemt seg om hva de ska gjøre til høsten.
Det er ingen søknadsfrist så det er bare å søke seg inn.

For å gjøre det litt mer interessant, det er en auksjon på en skoleplass som forsegår og, som er til inntak for krafttak mot kreft der man kan legge inn bud på en skoleplass og få den til STERKT redusert pris.
Budet nå ligger på 35000 og skoleplassen koster rundt 70 til 85 tusen, pluss/minus, alt det kan du få støtte til av lånekassen.
Stol på med det er verdt det, når året også er fullført og bestått vil 40% alt bli gjort om til stipend så man må ikke betale tilbake alt.

Det var vel det jeg hadde å si =)
Hvis admins/mods mener thread'n er feilplassert så sorry, ante ikke hvor ellers jeg sku legge'n =P

Dett var dett.


.:EDIT:.
OOH btw, innpå sida til skolen så er det en drit kul ting som blei lagt til på hjemmesida til skolen mot slutten av forrige skoleår, Bjerkely 360.
Det er skolen sett som om du var der, gå på hjemmesida og ta musa opp på tab'en som heter Bjerkely så kommer det en drop-down liste med ting, de står det Bjerkely 360.
SJEKK DET, Jeg og FreesTyler er det x3
Få se om noen finner oss!

Hint: Se opp, der er jeg >:3

13
Privat portefølje / [Tegning] Jess da tegninger
« på: 03. jun, 2011, 18:12 »
Tenkte jeg kunne hive inn et par skribblerier jeg og, og se hva folk syns.
Om dere har no kritikk så fyr løs, ikke hold noe tilbake =P


En concept sketch..


...til det her, som er en tegneserie jeg prøver å jobbe med.

14
Spill / New Minecraft
« på: 26. mai, 2011, 15:14 »
Jeg vet ikke med resten, men det virker som om hver nye side i minecraft thread'n bare blir blanke og vil ikke funke.
Så jeg så det enklere å starte en ny en og håpe den fungerer ordentlig.
Om ikke kan man bare slette'n.


In other news
Patch 1.6 er kommet og med den kart og Nether på multiplayer, og fler andre små ting!
Så da må alle rope i kor på Pycno så han kan oppdatere servern :3

15
Forumsnakk / Minecraft thread'n
« på: 16. mai, 2011, 17:11 »
Vet ikke om det bare er meg, men jeg får ikke åpna den siste sida på minecraft thread'n.
Alle døm 13 første sidene funker fint å se på, men den siste bare er en tom hvit side, ikke en skit på'n

Ere bare pc'en min som kødder eller er det et eller annet gærnt?

16
Bjeff! Mjau! Mø! / The Power of a Smile
« på: 22. mar, 2011, 20:14 »
"The power of a gun can kill and the power of fire can burn.

The power of wind can chill and the power of mind can learn.

The power of anger can rage inside untill it tears you apart.

But the power of a smile, especially yours, can heal a frozen heart."


"The Power Of A Smile" poem by Tupac Shakur.


Jeg syntes det var et flott dikt så jeg tenkte jeg skulle dele det med dere =)
Selv om jeg selv er uttafor fra tid til annen så prøver jeg alltid å ha et smil på lager.
Så vær glad, det kan også glede andre bare å se deg smile =)

17
Introduksjoner / Ey ey
« på: 18. mar, 2011, 14:56 »
Heisann, enda en nykomling som stikker nesa innom.
Eller ny og ny, jeg har sett mye til forumet mens Frees har tukla rundt her så blei nyskjerrig og joina =P

Så ja, hyggelig å hilse på =)

Sider: [1]