Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Mally Azure

Sider: [1]
1
Tøydyr / MLP:FiM Plushies??
« på: 28. jul, 2013, 22:56 »
Bare lurer (siden eg dør etter å få tak i en Rainbow Dash plushie) om det er noen her som vet om steder man kan få tak i/makere å comishe slike plushies?
Funnet et fåtall på ebay og de beste lagde er sinnsykt dyr (her snakker vi 2500 kr som er litt for drøyt) slik som denne: http://www.ebay.com/itm/my-little-pony-plush-rainbow-dash-handmade-minky-plush-/181184278473 som er though den beste eg har sett hittil. Finnes også altfor mange crappy lagde og tho..

Your help will be highly appreciated ^^  [ureshii]

2
Fursuit / Bevegelige ører utfra humør?!
« på: 25. jul, 2012, 14:44 »
Mange husker den sikkert den japanske konsept videoen med en slags bøyle man tok på hodet med katteører på som kunne bevege seg etter humøret ditt ved hjelp av hjernebølgeanalyse?
Well, nå er disse available til public!
Står til og med: "Fun for Halloween, cosplay, furries"   [ureshii]
Kan tenke meg det er noen som kommer til å intergrere disse i fursuithoder framover!

3
Bjeff! Mjau! Mø! / FurTag!
« på: 19. feb, 2012, 13:39 »
Fant denne siden i natt og må si den har ganske stort potensialet! Er forsatt helt nytt så har ikke så mange registrerte brukere. Er som facebook for furries med mye av den samme layouten vi kjenner fra originalen.
Håper flere vil joine inn! :3
http://www.furtag.com

4
Fursuit / Malstorm blir til!
« på: 06. nov, 2011, 00:51 »
Tenkte bare å lage en liten tråd her om min fursuit av fursonaen min (currently in production av SparkyCom). Bestillte ann for noen par måneder siden (begynnelsen av september mener eg).
Sist lørdag (29/10) ble den satt i produksjon, og det "beistet" av en fursuit maker hun er så regner eg med den er ferdig innen neste uke! Håper den korte tiden ikke betyr lavere kvalitet da >_>
Suiten blir en partial med sleeves opp til skulderen, hode, hale og føtter. Har spurt om spesielle tettsittende handpaws så eg kan spille mine instrument i suit, og har akkurat vekslet et par ideer og problemer med henne angående det, siden hun spiller gitar selv så hadde hun noen problemer med å spille med dem slik de er tenkt, men regner med det kan forbedres og resten er bare øvelse!
Skal poste bilder her fortløpende når eg får mine poter fatt i de! :)

5
Tenkte å poste opp noen av mine bilder her (selv om det har ingenting med furry å gjøre)
Hvis noen lurte på utstyr brukt, så er kameraet en Pentax K-7, linser mest brukt er Sigma 18-200mm, 30mm EX og Tamron 10-24mm. For effekter og redigering bruker eg Adobe Lightroom 3

Solur fra et fyrtårnmuseum


Duggfrisk soloppgang


Eksplosjon i himmelen


Wannabe ninja


Gammel båt ved kaien


Speilkule!


Red Bull!! <3


MOAR Red Bull!


And moar to come, eventuellt  [ureshii]

6
Fursuit / Fursuit importavgifter???
« på: 21. jul, 2011, 20:30 »
Vil bare spørre furs rundt her om det er noen som har commishet en suit fra utlandet, om dere måtte betale toll og/eller mva på forsendelsen?? Og isåfall hvordan prosessen er?
Siden eg skal om ikkje så altfor lenge, kan være lurt å ha en ide om hvor mye det kommer på!

7
Gaver / Bursdagspresant til Skarpen!
« på: 17. jul, 2011, 15:28 »
 [ureshii]

8
Privat portefølje / [Musikk] Malstormende mjusik!
« på: 15. mai, 2011, 00:57 »
Nå som eg har komt noenlunde fullt igang med soloprosjektet mitt så tenkte eg å poste mitt verk her så folk kan høre!  [ureshii]
Skal poste flere etterhvert som de blir fullført!
Når det kommer til sjanger, så liker eg å mixe og trixe, og ikkje holde meg helt nazi til en spesifikk sjanger. Lager mest musikk inneholdende gitar, bassgitar og akustiske trommer, og så elementer av electronica og symfonisk, og masse andre greier.

"Håber det smager!"  [laugh]

(mini coverlåt) Oath to Order
Office Racer (funk-rock'ish)
Lost Sands (Symf. Metal'ish)
Walthari Special (Symf. Metal'ish)
18 and Life (Cover)
Metal on the Dancefloor (Dance Metal)
Dem Headbang (Metalton)
Organ'ic (Ballad Rock)
Telemark (Ballad Rock'ish)
Petals in the Wind(Ballad Rock'ish)
Emptiness (Ambience'ish)

9
Fursuit / High-Tech fursuit?
« på: 22. apr, 2011, 23:22 »
En liten tanke eg har hatt i hodet en stund, om de uheldige handicappene man får når man har på en slik som både veldig redusert syn og hørsel (har aldri gått med en selv men ut fra andres erfaring). Hva med en fursuit som eliminerer disse tingene??? en drøm for noen, en mulig realitet for meg!

For synet, har eg en ide om å ha på en sånn head-mounted display brille http://www.vrealities.com/vrpro3ddual.html på innsiden av suiten. Siden denne har separate video input for hver øye, kan man ha 2 av slike: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=155156123, selvfølgelig demontert ut av "kassen", montert kanskje bak gjennomsiktige øyne i selve hodet, og dette vil da gi tilnærmet lik synsfelt som vanlig syn (som om man faktisk VAR dyret man fursuiter som XD), og siden det er 2 av dem får man dybdesyn også i motsetning til å bare ha 1 kamera.
For hørselen, kan man montere 2 små mikrofoner på hver side av hodet, skjult ned i øret ellerno, og så lage ett kretskort med forsterker (finners sikkert lett på nettet) som man får lyden fra hver side inn på høretelefonene til displaybrillene, og dermet få like bra, kanskje bedre hørsel enn uten!
Alt dette får strøm fra en batteripakke som man kan ha f.eks på ryggen.
Og selvfølgelig, dette koster, men hvis penger ikkje var et problem tror eg dette er fullt mulig! Hva tenker dere??

10
Introduksjoner / God dag alle medfurries!
« på: 12. apr, 2011, 12:33 »
Er helt ny her så tenkte eg skulle lage en introduksjon her! (har lusket litt rundt i forumet i ny og ne før)
Eg e Malstorm, mann fra Bergen, 21 år. Har stort sett vært en furry så langt eg husker, men uten å vite at det ble kalt det! Ikkje før begynnelsen av 2011 innså eg ut at eg var en av de! Har alltid likt antromorfiske tegneseriefigurer veldig godt da eg var liten også! Før trodde eg furries var bare folk som kledde seg ut i fursuits og gikk på conventions, og synest det var veldig rart og merkelig, men nå har eg plutselig fått forferdelig lyst på en og kle meg ut også! Ser så utrolig arti ut!

Ellers er eg en dreven musiker, og spiller både keyboard, bassgitar, gitar, trommer, munnspill, fiolin og mitt egenlagde instrument, cerina. Har startet med et solo prosjekt på siden av alternativ electronica gruppen min fra militæret.
Har også drevet med tegning for lenge siden, men har vært inaktiv altfor lenge, og nå prøver eg å begynne igjen, har aldri tegnet anthro/furry før så eg sliter "litt" (VELDIG!). Er mest fotografi det går i nå..
Eg har også en drøm.....om å starte et "furry band" hvor man opptrer MED fursuits. Hadde vært så j**** awesome, og så kan man opptre på conventions. (Problemet er at pawsene må trenger modifikasjon slik at man kan håndtere instrumentene, har sett noen spille keyboard med fullsuit på!). BTW Er det andre furry musikere i Bergensområdet??
Anyways, her er deviantart siden min http://theaudiocheetah.deviantart.com/, også har eg en youtube side med noen få klipp http://www.youtube.com/user/MalstormMusic
Takk!

Sider: [1]