Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Koob

Sider: [1]
1
Eurofurence / [Eurofurence 23] Roomshare
« på: 17. jan, 2017, 00:43 »
Så var det den tiden igjen, hvor noen har rom og noen ikke har. Da er det bare å poste her for alle som ikke fikk tak i noe og alle som fikk tak i som kan trenge roomie.


Skal være så frekk at jeg starter med meg selv, som også prøvde forgjeves i fem timer og som ikke klarte. Setter meg opp på reservelista uansett, men om noen vil ha meg som roomie så får dere gjerne ta kontakt /poste her så jeg kan ta kontakt c:


2
Bjeff! Mjau! Mø! / Er det noe du ikke kan fordra?
« på: 11. mar, 2015, 01:06 »
Vi har alle ting som plager oss alt for mye, ofte når det kommer til oppførsel fra andre mennesker rundt oss. Det kan være andre ting som politiske eller tros-rettede ytringer basert på feilinformasjon eller dumhet, og mye, mye annet. Så, hva er det du ikke kan fordra?

Edit:
Som forumreglene tilsier:
    • Ingen sjikanering av forumets medlemmer.
      Trusler, mobbing og andre fiendtlige utsagn hører ikke hjemme her.

    • [/size]Helt greit om du kanskje ikke fordrar folk som har dopapiret hengende med tørkene inntil veggen, eller folk som bruker hodeplagg osv. Bare la vær å rakke ned på de, så får de heller synes at du har rare meninger enn at du mobber dem.






      Jeg orker ikke folk som skal være kompis med en gang, eller som generelt kommer alt for nært innpå i en tidlig vennskaps-fase. Noen ganger går det helt fint, særlig hvis jeg har fått et godt førsteinntrykk av personen(e), men ellers pleier jeg å være litt skeptisk til andre. Om jeg har fått et godt inntrykk av en person og har lyst til å knytte et vennskap til denne, er det jo en stor fordel med slik oppførsel siden jeg ikke er så flink med slikt selv. Har jeg derimot fått et dårlig inntrykk blir det veldig ubehagelig.
      Kan hende jeg har vært litt slik selv, men jeg har virkelig ikke peiling :P


      Så er det de som klager ved hver anledning, eller de som antar alt for mye og legger skyld på folk uten å ha noen idé om hva som skjer. Eventuelt bare er sur på den første man finner om ett eller annet som har skjedd.


      Jeg takler ikke folk som ser på arbeid som den eneste delen av livet. Far min har et liknende forhold til arbeid, med en slik tankegang at arbeid er arbeid, uansett hva. Tydeligvis er 8 timer bak kassa på Rimi det samme som å hogge ved eller gjøre annet hardt arbeid i 8 timer. Dette er da basert på klaging hvis jeg hogger ved i 1 time og ikke lenger. Ting som "Bare én time? Hvordan skal du fungere i arbeidslivet hvis du ikke engang klarer å jobbe en halv arbeidsdag?" osv. osv. er vanlig.


      Har litt problemer med folk som ikke sjekker nyhetssidene de leser. Ofte er det helt harmløst, som en artig "Helt normalt" eller "The Onion" artikkel, noe som jeg bare synes er litt artig. Problemet ligger i folk som deler artikler basert på feilinformasjon eller som er kilden til feilinformasjonen, og da deler denne som om det var sannhet.

    3
    Eurofurence / [Eurofurence 21] Reisetråd
    « på: 25. jan, 2015, 03:00 »
     HAI

     
    Lurte på om det er flere som vil være med på fellesreise i år. Syntes det var veldig hyggelig ifjor, og håper det blir slik denne gangen også.
    Selv har jeg ikke kjøpt billetter enda, med håp om at denne tråden kan hjelpe meg og andre med å finne godt selskap.
    Så, noen som har bestilt, eller har en idé?


    ------

     
    For de som ikke var på EF 20, eller ikke har vært i området før, sjekk reisetråden for EF 20 her:  http://www.norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=4238.0
    For de som ønsker å ta ibruk metro-systemet er det lurt å sjekke kartet her.
    Eller bare sjekk http://www.eurofurence.org/EF21/hotel/travel som dax har sagt.

     

     

    Vedlegg 3 er brukbart for de som drar dit for første gang.
    Samme med 2, egentlig. Er ikke så veldig fint i ghetto-området.

    4
    Kjøp og salg / [Kjøper] Tattis for roommate-dude-man
    « på: 14. aug, 2014, 10:35 »
    Har en jeg jobber med på velferden som har lyst på en ny tatovering, og skulle hatt noen til å tegne den for han.
    Skulle hatt en tegning av en sint mikke mus med hettegenser, shorts og vinger. Skal være sånn "ganstah engel mikke mus".
    Tatoveringa skal være fargelagt


    Betaling blir etter det artisten tar for commissionen, men han som skal ha den kommer til å ta en vurdering på om det er rimelig i hans øyne.
    Det er bare å ta kontakt eller spørre her hvis noen lurer på noe. Kan gjerne gi anbefalinger hvis dere vil.

    5
    Pelskunst / Tegneseriestriper, anyone?
    « på: 21. des, 2013, 21:39 »
    En idé tatt fra FAF, fra denne tråden: Link
    Har drevet på litt selv de siste tre sidene, og synes det er ganske gøy.


    Samme regler gjelder her også for at det skal være så greit som mulig:
    Du kan gi tillatelse for at andre kan bruke deg/din karakter i tegneseriene.
    Du kan ikke gi tips eller forslag om hva som skal være i tegningene med mindre du har tegnet selv.
    Å minne andre på at karakteren din kan brukes regnes som spam, og er generelt ikke lov i denne tråden. Samme gjelder masing osv. Ikke syt hvis du ikke blir tegnet, for det er artisten sitt valg om han/hun vil ha med karakteren din.
    Ikke tegn ting som kan virke fornærmende og slemt mot et medlem. Hvis du vil endre en karakter sitt utseende så bør du selvfølgelig spørre eller sjekke at personen synes det er greit.
    Alt skal være "clean art"


    Fungerer litt som "tegn personen ovenfor" bare at man kan bruke de karakterene man vil så lenge den som har fursunaen gir tillatelse. Gir du tillatelse her, gjelder den for de som har lyst til å tegne noe til denne tråden med mindre du nevner spesifikke personer. Det er helt greit å bruke deres egne karakter, og tegneserien trenger ikke inneholde flere karakterer. Bare å sjekke ut tråden litt og se hva slags rare ting som skjer.
    Det er vel verdt å nevne at tegneskills ikke er helt nødvendig. Tracing kan i verste fall brukes i (små) mengder hvis det er noe som virker helt umulig å tegne. Om du tracer bilder kan det fortsatt blir artig (MEN: Aldri tegn over andre personers tegninger. Det er lite akseptabelt, og som oftest kjedelig selv om du har fått lov av tegneren).


    Folk har min tillatelse til å bruke Duran.
    Oppdatering med tegneserie kommer på Julaften av forskjellige grunner. Kanskje før om folk bruker tråden før det også.

    6
    Privat portefølje / [Diverse] Kazookie gjør noe
    « på: 03. sep, 2013, 00:51 »
    Så da har jeg til slutt satt opp et emne for de som av en eller annen grunn skulle lure på hva jeg bruker tid på.
    Består for det meste av Mapping og litt tegning. For tegninger, hopp over denne OPen.


    Bruker ordet mapping for å bygge baner for spill som bruker Source Engine, som for eksempel Half Life 2, Garrysmod, CS:S, osv. Har drevet på med det i noen år nå, og har gjort ferdig veldig få av banene mine. Har vel 6 Gb med filer som ikke brukes, men de banene jeg har utgitt har fått en del nedlastninger.
    Første banen som ble utgitt var gm_bunkerflatgrass for Garrysmod, som fikk en del nedlastninger. Etter det ble det utgitt noen oppdateringer, så til sammen har det vært rundt 35-40 000 nedlastninger av bunkerflatgrass. På det høyeste ble den nedlastet rundt 22 tusen ganger, av den nyeste versjonen, i en tid der spillet brukte en ny type nedlastning (Cloud-noe, eller var det toybox?)


    Uansett, for de som er interessert, den kan lastes ned her for de som har Garrysmod: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=105251629


    Faktisk, så har jeg ikke utgitt noen andre baner annet enn en NPC test for en parade.
    Er vel ca 144 NPCs der, så den kan skape litt lag. Hvis du ikke har lyst til å ødelegge paraden, husk å skru på notarget.
    Dette er en direkte link til filen. Lagre den til c:\programfiler\steam\steamapps\(dittbrukernavn)\garrysmod\garrysmod\maps
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/64309262/Mapping/combinesquadparade.bsp
    For de som ikke vil og/eller kan, se vedlegg 1


    Nå om dagene, når jeg har tid, bygger jeg på en bane som for håpentlig vis blir ferdig før Januar da jeg skal inn i militæret og ikke for gjort noe særlig med den før jeg er ferdig.
    Skal være en militærbase midt i ørkenen, basically.
    Se Vedlegg 2, 3, og 4

    7
    Sitat fra: IBTimes UK
    Scientists believe they have found the first evidence of the existence of other universes beyond our own, following analysis of the radiation left behind by the Big Bang.

    Data gathered by the European Space Agency's Planck spacecraft enabled researchers to map the "cosmic microwave" of background radiation left behind when the universe began 13.8 billion years ago.


    The findings imply the universe could be just one of billions, or even an infinite number, they say.

    The map showed anomalies that cosmologists believe could only have been caused by the gravitational pull of other universes outside our own.

    "These anomalies were caused by other universes pulling on our universe as it formed during the Big Bang," said Laura Mersini-Houghton, of the University of North Carolina.

    "They are the first hard evidence for the existence of other universes that we have seen."

    George Efstathiou, professor of astrophysics at Cambridge and co-author of the research, said the findings "may sound wacky now, just like the Big Bang theory did three generations ago. But then we got evidence and now it has changed the whole way we think about the universe".

    "It is exactly right to say that this could be the first evidence for other universes," he said.

    Link til artikkelen: http://www.ibtimes.co.uk/articles/468831/20130519/planck-universe-big-bang-mercini-holman.htm

    AAaaaaaaaaahhhhhhhh.
    Det fortsetter å bli mer komplisert. Vi har ikke en gang sett en liten del av universet vi bor i, ikke en gang vår egen galakse.
    Hva skjuler seg på andre planeter? Det spørsmålet blir jo bittelite til hva som kan skjule seg i andre universer.
    Helt sjukt.

    8
    Bjeff! Mjau! Mø! / Klagemuren V2
    « på: 17. jan, 2013, 21:49 »
    Siden den gamle tråden bare forsvant helt, med alle postene i den, kommer nå V2 av Klagemuren.
    Akkurat som i den forrige tråden, kan dere klage om alt her. Gjør ingenting om det er mer personlige ting eller noe som foregår i resten av verden.
    Bare prøv å ha det litt mer seriøst enn "Uff, hater skolen", "Kjeder meg", Kan ikke ditt eller datt fordi jeg skal sånn og sånn", osv.
    Det går greit å svare på posts uten å ha noe klager selv, men gjør det på en seriøs og dannet måte. Hvis det er noe som kan starte noe stor diskusjon eller småsnakk, ta det heller opp med personen over PM eller chat.

    Så, her har dere den norske vestmuren, furry style.
    Seriøsitet bør være på sitt beste, og bruker dere tråden for å få fram en haug med småting kommer dere bare til å håne de som faktisk har problemer.
    Hvis det er veldig personlig, eller noe som går på psykisk helse, har vi alltid bakrommet slik at folk utenom ikke trenger å vite om deres egne ting.
    Om det er ting som bare går over i løpet av dagen, kan det godt bare passe inn i "Din Status" -tråden vi har her uansett.
    Så da har vi noe regler, da.

    Kan ikke si jeg har vært ett veldig godt forbilde selv, det må jeg innrømme.
    Hvis det viser seg at tråder som denne er uønsket, kan den lukkes.

    Ellers kan jeg starte med at den dumme #CutforBieber -trenden får seriøst stoppe. Hvilke menn i USA er det som ikke har røkt hasj uansett?
    Det går virkelig for langt når en person dør av å kutte seg for noe slikt. Og uvitenheten er jo helt sjuk blant de unge. Folk bør advares mot 4chan noen ganger..

    9
    Bjeff! Mjau! Mø! / Kaller alle Trondheimsfurs
    « på: 13. des, 2012, 17:55 »
    God dag. Driver med en oppgave i norsk, som går på dialekter, og jeg har ikke lov til å bare ta ting rett fra nettet, siden jeg trenger forskjellige eksempler.
    Spør da om de som bor i Trondheim eller er der ofte nok til å vite sånn cirka hvordan folk snakker der, om å kunne gi eksempler på det de vet.

    Jeg bør nok ha det her til Lørdagskvelden, så hadde vært fint om jeg kunne hatt noen få svar til da.
    Jeg vil gjerne ha forklaring på trykk på forskjellige stavelser, og ellers er det viktig at dere skriver så rett som mulig når det kommer til uttale.

    For eksempel: banan blir til banán på bokmål, men bánan på vanlig trønderdialekt.

    Vis til palatalisering ved å bruke store bokstaver: haN var ein rætlig kaLL


    Hvis dere har peiling på noen av ordene her på Trondheims-dialekt, så send meg en PM eller liknende, bare så jeg får så mange svar som mulig.
    Prøv å svar så rett som mulig, og jeg vil helst kun ha dialektord brukt av folket i Trondheim. Helst på "fintrøndersk"

    Ellers i tråden vil jeg gjerne ha deres meninger om "fintrøndersken".


    Her er ordene:
    Hvem, hva, hvor, hvorfor, hvordan

    Være, bygge, koke, lage, fyre, brenne, finne, gå, springe, kjøpe, satse, sykle

    Banan, bøtte, kakao, gulrøtter, vott, gulv, fisk, flaske, problem, mann

    Ikke, er, til, finere


    10
    Bjeff! Mjau! Mø! / Russ 2013
    « på: 13. sep, 2012, 15:15 »
    Hei hei.

    Lurte på om det er flere Furs som er Russ i 2013.
    Skal på treffet i Lillehammer, så lurte på om det er flere som skal dit, om de er Rødruss eller Blåruss eller noe sånt. Vet ikke helt om de aksepterer Svartruss der, jeg.
    Treffet på Lillehammer blir nok det eneste treffet jeg skal til av de største, så hadde vært fint å møtes der om det er flere som skal dit. Treffet holdes vel helgen rundt 5. Mai, og billettene er snart utsolgt.
    Uansett, hadde sikkert vært fint å møtes en gang hvis det er flere her :p

    Anyways, ha en ellers fin dag, og post gjerne i tråden om du er Russ 2013, selv om du ikke nødvendigvis skal dit.

    Hvis det skal vise seg at det er flere russefurs her som kommer, kommer jeg nok til å gjenopplive tråden når russeferingene begynner å starte opp. Muligens at det blir et Russefur/Fur-treff en gang på våren, men det kommer senere isåfall.

    11
    Leker / Ditt fornavn fra Urban Dictionary
    « på: 10. sep, 2012, 01:39 »
    Som tittelen sier, er dette en tråd for Urban Dictionary versjonen av ditt navn.
    Du trenger ikke poste ditt eget navn om du ikke vil, så bare ta det bort om du fortsatt har lyst til å poste.
    Det er bare fornavnet som teller.
    Det kan være alt fra om man er snill eller ikke, liker ditt og datt, et cetera. Jeg fikk "pulling an ---------"

    http://www.urbandictionary.com/names.php


    Min:

    ----------
     Pulling an "----------" would imply hurting yourself in a way not correlating to the situation you're in.

     Last night I pulled an ---------. I was playing football, then I hit my head on a clifface!

     I was walking down the stairs, then I fell out the window.

     I hurt myself while fighting some guy. I ran into a wall.


    Lol, glemte å fjerne navnet mitt helt :P

    12
    Bjeff! Mjau! Mø! / Disable Java now! (på engelsk)
    « på: 28. aug, 2012, 23:59 »

    Sitat
    A new browser-based exploit for a Java vulnerability that allows attackers to execute arbitrary code on client systems has been spotted in the wild – and because of Oracle's Java patch schedule, it may be some time before a fix becomes widely available.

     The vulnerability is present in the Java Runtime Environment (JRE) version 1.7 or later, Atif Mushtaq of security firm FireEye reported on Sunday, while PCs with Java versions 1.6 or earlier installed are not at risk.

     The vulnerability allows attackers to use a custom web page to force systems to download and run an arbitrary payload – for example, a keylogger or some other type of malware. The payload does not need to be a Java app itself.

     In the form in which it was discovered, the exploit only works on Windows machines, because the payload that it downloads is a Windows executable. But the hackers behind the Metasploit penetration testing software say they have studied the exploit and found that it could just as easily be used to attack machines running Linux or Mac OS X, given the appropriate payload.

     All browsers running on these systems were found to be vulnerable if they had the Java plugin installed, including Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, and Safari.

     Although the actual source of the exploit is not known, it was originally discovered on a server with a domain name that resolved to an IP address located in China. The malware it installed on compromised systems attempted to connect to a command-and-control server believed to be located in Singapore.

     Oracle has yet to comment on the vulnerability or when users should expect a fix, but it might be a while. The database giant ordinarily observes a strict thrice-annual patch schedule for Java, and the next batch of fixes isn't due until October 16.

     Downgrading to an earlier version of Java is not advised, because even though earlier versions aren't vulnerable to this particular exploit, they may contain other bugs that expose still other vulnerabilities.

     In advance of any official patch, and because of the seriousness of the vulnerability, malware researchers at DeepEnd Research have developed an interim fix that they say seems to prevent the rogue Java code from executing its payload, although it has received little testing.

     Because the patch could be used to develop new exploits if it fell into the wrong hands, however, DeepEnd Research is only making it available by individual request to systems administrators who manage large numbers of clients for companies that rely on Java.

     For individual users, the researchers say, the best solution for now is to disable the Java browser plugin until Oracle issues an official patch.

    http://www.theregister.co.uk/2012/08...block_exploit/


    Howto:

    Go to Control Panel > (programs) > Java > About to check what version you have. Version 6 or below and you'll be fine.

     Shamelessly copied from Reddit:

    In Firefox: Press Firefox button -> Add-ons, go to Plugins and click the "Disable" button next to anything named "Java".

    In Chrome: Type in: "chrome://plugins/" into the address bar (no speech marks). Scroll down to Java and click disable.

    In Opera: Type in "opera:plugins" into the address bar (no speech marks). Scroll down to:


     Java(TM) Platform <click on> Disable.


     Java Deployment Toolkit <click on> Disable.

    In Internet Explorer:
     Disable UAC (if enabled) and restart.
     Open the Java app in Control Panel.
     Go to advanced tab.
     Expand Default Java for browsers.
     The checkbox next to IE is grayed out. Select Microsoft Internet Explorer and press spacebar so it is unchecked (no tick). Click OK.
     You can re-enable UAC and restart now.

    Safari:
     Open Safari and click Safari | Preferences.
     Click the Security tab and uncheck Enable Java




    13
    Gaver / Ref-sheet request.
    « på: 05. aug, 2012, 18:43 »
    Uhh.
    Jeg hater egentlig å spørre om ting, men slik får me bare rulle.
    Vet ikke helt hvordan jeg skal starte, men jeg har en liten request for et ref-sheet av fursonaen min.
    Har ingen tegninger av fursonaen min enda, så en som tar jobben kommer nok eventuelt til å "skape" Duran.

    Bare prøv å bruk Slate gray, og en vanlig tiger appearance i anthro form. Uansett, hvis noen tar oppgaven, så takker jeg så mye på forhånd.


    Hvis det blir for stor jobb til å gjøres gratis, noe jeg ikke vil se bort fra, så har jeg nok noe smått med penger jeg kan overføre. Da kan du gjerne ta kontakt på E-mailen jeg har oppført på profilen min. Eller send en PM.

    Åja, uh, hvis dere vet om noen som selger billige ref-sheets, så kan det hjelpe det også.

    14
    Fursona / Duran
    « på: 14. apr, 2012, 02:44 »
    Dette her er en WIP av fursonaen min ved navn Duran (muligens bare foreløpig navn)
    Ordet Duran er fra et maltesisk ord for Uran (På grunn av dårlig evne til å finne på nye ting), men vil bli utalt mer som et Engelsk ord.

    Beskrivelse:
    Duran er en maltesisk tiger, og er ca 1,87 høy. Han har en grå-blå pels med svarte striper, og en lysere pels ved magen og under haken. Han har store ovale, grå øyer, og små ører. Muskler synes nesten aldri, men kraft og styrke er ikke særlig dårlig for det. Mentalt er han ganske sterk og klarer mye stress og press, untatt når han ved tider blir litt småsur og begynner å tulle litt mer voldsomt enn det folk vanlighvis ville. Han pleier å gå i svarte klær, gjerne av fint lin eller silke. Unntak er da han om nødvendig går til strid i platebaserte rustninger.
    Ellers er han veldig snill og grei, og liker å tilbringe tid med venner. Han er ikke alltid like sosial, men han prøver ihvertfall.

    Bilde:
    (takk til Nox)



    Tenkte jeg skulle oppdatere beskrivelsen, så lagde en på FA forumet også: Kazookie's Fursona

    15
    Fursuit / Alternative måter på å lage fursuit?
    « på: 11. okt, 2011, 03:13 »
    Jeg har sett en god del med FAQ's og tips på om hvordan man lager en fursuit, men har også tenkt litt selv rundt det.
    Jeg har jo ikke tenkt til å lage fursuit enda, men det hadde jo vært gøy å prøve en eller annen gang i livet.
    Har bare noen forslag, eller spørsmål om hva som ville vært bra.

    1 I steden for daffedress, hvorfor ikke bruke en dykkerdrakt? (altså sånne man har på seg når man er på vannski, eller bare ute i kaldt vann)
    2 Mer surring av plastiknetting, hardplast, gips, og og andre harde varianter for hodet? (Mindre skummgummi vil vel jo teoretisk sett varme mindre)
    3 I steden for varme skatesko, hvorfor ikke bare lage en lett "sokk" med en god såle i? (Skatesko er varme fra før av, så man kan jo prøve med noe sandaler eller lignende, og så gjøre bittelitt av det samme som i punkt 2)

    Jeg har jo ikke noe erfaring i å lage noe plagg da, men jeg liker jo å tenke litt fritt om ting.
    Det største problemet jeg har hørt om, er jo varmen, og det er jo litt utrolig at folk orker å påføre seg selv dette problemet.
    Fursuiting er jo fantastisk, men det ser jo egentlig litt ut som det ikke er så mange som prøver nye ting.

    16
    Forumsnakk / Problemer med registrering
    « på: 14. jul, 2011, 00:45 »
    Når jeg endelig har kommet på forumet, kan jeg poste ett problem jeg hadde under registreringsprosessen. Sånn cirka den syvende juli prøvde jeg meg på registreringen, men uten hell. Av kansje 20 eller mere forsøk, var det bare 3 ganger boksen med teksten ble vist. (den for å verifisere man ikke er en bot)
    Jeg vet ikke om dette skjer med andre folk, men det er litt dumt hvis det gjør det. Jeg har merket at det er en stor haug med gjester på denne siden, og da tenker jeg at det kansje har noe med enten at de ikke registrerer seg, eller at de bare velger å ikke logge inn på grunn av korte besøk.
    Jeg synes det er litt trist om flere folk skulle ha de samme problemene som meg, og det var vanskelig å komme i kontakt med administratorene.

    17
    Introduksjoner / Hei
    « på: 13. jul, 2011, 18:14 »
    Hei, jeg er ny på forumet her nå, og gleder meg til å tilbringe litt mer tid med andre furries, selv om det er over nettet.  :)

    Jeg har ingen fursona enda, men begynner å bli litt bevist på at det er en blanding av Rev og Ulv. Jeg har vært bevist furry i sånn cirka ett år nå, men begynte faktisk ikke å si noenting om det før forrige uke på grunn av alt hatet (Veldig stort hat på forrige forum, som heter Facepunch) Jeg har faktisk ikke turt å si det til vennene mine heller, men det kan nok komme etter hvert når jeg får opp motet.

    Jeg blir 17 i september, og kommer ifra Hedmark (sier ikke stort)
    Interesser er dataspill, modellhobby, konstruksjon av forskjellige ting, litt matlaging, og dubstep for musikk.

    Sider: [1]