Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Etath

Sider: [1]
1
Otherkin og therian / Norwegian Dragonkin Gathering 2015
« på: 30. mar, 2015, 07:51 »
Hei alle sammen,

Planleggingen for Norwegian Dragonkin Gathering 2015 er i full sving og vi har fortsatt noen plasser tilgjengelig hvis noen skulle være interessert i å komme med. Det varer i 8 dager, koster 2200 kr, og det meste er inkludert. I år så drar vi i minibuss fra Oslo til Voss tidlig den 20. juni og blir der til 27. og foreløpig så er vi 10 drager og 1 furry-ulv som drar, men vi har plass til 4 til. Det blir noen ekspedisjoner, som å besøke Bergen og Folgefonna.

Våre web-sider er til vanlig tilgjengelige på dragonkin.net/ndg, men vi sliter akkurat nå med en fjernserver som ikke vil kjøre. ^^; Forhåpentligvis så er den tilbake i løpet av dagen. Hvis noen av dere er intresserte så ta gjerne kontakt med meg for mer innformasjon. :)

Med vennlig hilsen,
~Etath

2
Otherkin og therian / Norwegian Dragonkin Gathering 2014
« på: 09. jan, 2014, 20:04 »
Hei! Jeg vet ikke hvor mange dragonkin det er her, men tenkte at jeg alltids kunne poste her også om hva NDG er. :)

Norwegian Dragonkin Gathering (http://www.dragonkin.net/ndg/) er noe jeg har holdt 3 ganger nå, og det har alle gangene vært en suksess hvor alle har funnet seg tilrette og ønsket seg tilbake igjen etterfølgende år. Bare for å ha det sagt: Denne eventen er åpen for alle! Du trenger ikke være drage eller en gang otherkin for å være med, men de fleste som kommer er drager, naturlig nok. ;)

Hvis det er noe du lurer på så er det bare å spørre, eller så kan du registrere deg på websiden til NDG hvis du ønsker å være med: http://www.dragonkin.net/ndg/

~Etath

3
Privat portefølje / [Tegning] Etath sin kunst
« på: 27. okt, 2011, 08:23 »
Det hender jo at jeg tegner noe en gang i blant, så jeg laga meg en tråd her for å dele med. :) Kanskje det vil oppmuntre meg til å tegne litt oftere. ^_^

For to uker siden så mistet jeg en nær venn av meg i en bilulykke, Athus Nadorian. Jeg har kjent ham i 10 år nå og han betydde mye for meg. Bildet skal forestille at han forlater jorda og flyr opp mot stjernene, hjem til hans egen verden. :) Bildet ser mye bedre ut på papiret enn skanningen av det, men det er slik det er med fargeblyanter. Jeg tror jeg kjempet med skanneren i en halvtime for at det skulle se ok ut. :p

Journey to the Stars - http://www.furaffinity.net/full/6719447/

4
Dyr og natur / Besøk hos ulvene på Langedrag
« på: 19. sep, 2011, 15:32 »
Hvis dette er feil sted å poste denne posten så beklager jeg. :)

Forrige helgen var min søster, min mann og jeg på besøk hos ulvene på Langedrag. Langedrag er en naturpark i nærheten av hytta vår på Tunhovd, så vi pleier å besøke parken noen ganger om året. Det er alltid like spennende! På Langedrag så kan en besøke ulvene på innsiden av deres område. Det gis selvfølgelig mye respekt til dem, og de får komme og gå som de selv liker seg. Samtidig så lærer en seg mye om ulver, både ville ulver og ulver i dyreparker rundt om i Norden når en snakker med dyrepasserne der.

Hvis en vil besøke ulven på Langedrag så er våren eller høsten den beste tiden. På sommeren pleier det være så mange besøkende som kommer dit, og da kan det være vanskelig å få plass til å besøke ulven, og de er gjerne litt mere skygge når det er mange samtidig.

Nå så består den ville ulveflokken på Langedrag kun av 4 ulver; alfa-hannen og hans tre sønner. Alfa-hunnen ble støtt ut av flokken i vinteren som var, så nå venter de på en ny tispe til flokken sin. Den forrige alfa-hunnen var faktisk en villulv som naturforvaltningen ville avlive. Hun holdt til rundt Langedrag og ble sett på som et problem-dyr av myndighetene, fordi hun tok sau og andre dyr til bøndene, og hun var også veldig intressert i ulvene på Langedrag, så hun streifet ofte rundt innhegningen til dem. Til slutt fikk Langedrag lov til å ta henne inn i deres ulveflokk hvor hun ble alfa-hunn. Selvfølgelig så var det kontroversielt å la en villulv bli en naturparkulv, men jeg syns det var bedre enn å la henne bli avlivet. Og så fikk naturparkene friske gener til sine ulver.

Selv syns jeg at den norske rovdyrforvaltningen burde ta seg en titt mot Sverige... :\

Her er bildene fra besøket:
https://picasaweb.google.com/113121721380781158246/LangedragSeptember2011?authkey=Gv1sRgCPb-8M6A7Ye2JQ

5
Introduksjoner / Etterhvert så kom jeg inn
« på: 29. aug, 2011, 11:40 »
Det var noe rart med registreringsskjemaet for meg. Boksen med alle disse bokstavene var ikke synlig for meg i registreringsvinduet på noen av datamaskinene mine, men det er ikke uvanlig at jeg treffer på diverse rare feil med datamaskiner.

Så, jeg har ikke til vane å introdusere meg selv på forum, men dette blir et unntak. Jeg har vært i diverse internettmiljøer siden 1995, vært med på å grunnlegge og bygge opp en rekke forum og er i ferd med å bygge opp et nytt community, men etter all denne tida så har jeg møtt usannsynlig få norske, derfor tenkte jeg meg å søke rett til kilden og kanskje få meg noen venner som ikke bor på andre sida av kloden. Selv er jeg halv-svensk og gift med en belgier, utdannet faststoffysiker, og har alt for mange hobbyer ved siden av, tegning inkludert. Nå anser jeg ikke meg selv som en furry, men jeg kjenner flere i furry miljøet fra før og har funnet ut at de fleste er greie folk. :) Derfor tenkte jeg å henge rundt her litt for å lære å kjenne noen folk. ^_^

~Etath

Sider: [1]