Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Trax

Sider: [1]
1
Leker / Assosiationslek
« på: 08. sep, 2011, 00:26 »
Person 1 skriver ett ord. Person 2 skriver ett ord som person b assosierar med det osv. Dubbelpostning och upprepning är förbjudet. Svara ENDAST på sista ordet och endast ETT ord är tillåtet.

Exempel:
Person 1: Vit
Person 2: Snö
Person 3: Vinter
etc.

Jag börjar som person 1 och skriver: Katt

2
Introduksjoner / Katt fra Stockholm
« på: 05. sep, 2011, 01:39 »
Hej!

"Swedish sneak attack" ... just kidding!

Jag, mitt liv och EF 17:
En huskatt som kommer från Stockholm, inget ovanligt. En stad bland alla andra stora städer. I Stockholm jobbade han lokförare och körde stora fina tåg runt om i Sverige, faktiskt till och med (nästan) till Norska gränsen. Dock så var han lite för nyfiken av sig så han begav sig ut i världen för att testa nya och spännande saker och för att träffa nya människor. Man skulle kunna säga att det gick hyfsat bra- Han läste lite kinesiska i Kina, shoppade på 5e Avenyn i New York samt flyttade till Tyskland och började jobba med data. På fritiden brukar han träna karate, läsa böcker och surfa på internet.

Det var faktiskt på internet som han kom i kontakt med en helt, för honom ny, fantastisk värld. En värld med furry och mitt i denna värld hittade han en blogg och började läsa. Bloggen handlade om EF 15. Han läste och läste och blev mer och mer intresserad ända tills han beslutade sig för att kontakta bloggaren. Han fick reda på att en grupp människor skulle träffas innan EF 17 och han bestämde sig, jag åker dit! "I am going to EF". Sagt och gjort, han köpte tågbiljett, hotell samt inträdeskort, sedan slängde han sin stora svarta väska (med sin stensamling) och traskade iväg till tåget.

Väl i Magdeburg sprang han som en galning för att hinna fram till träffan, tyska tåg är inte så pålitliga och kom dit ett par minuter efter att den börjat (fortfarande släpandes på sin stora väska). Han började söka igenom människorna för att hitta bloggaren Baxxter. Dock så pratar vi om ett ganska stort ställe och hans beskrivning av Baxxter var inte den bästa. Men "lyckan står den djärve bi", han så en namnbricka med texten Miles Baxxter och han anföll! Nja, eller kanske lufsade fram med den svarta väskan. Personen han mötte var en man med svart hatt och stokk som presenterade sig som Baxxter. Det blev starten på en härlig helg.

Han träffade en massa nya trevliga människor, en kanin, ett par vargar och lite andra djur. En av dagarna bjöds det på ett stort "Norwegian room-party". Galet ställe med en massa sprit! Han som normalt inte dricker. Det var dock en härlig stämmning och därför blev det en del "spritande" fram till morgonkvisten. Hela conventet flöt på som i ett hav av färger (OBS! inga droger) och söndagen kom fortare än någonsin *snyft*.

Nu sitter den lilla missen i Tyskland (på väg att flytta tillbaka till Sverige) och väntar på att nästa event ska börja...

Hur ser han ut?
En vanlig svart/vit huskatt med blåa ögon, halsband och en rosett på svansen.

Bits han??
Japp, fast inte så hårt ;-)

Om det är någon som har några frågor, feel free to ask... *paws*

Sider: [1]