Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - morskog

Sider: [1]
1
Film / Furry-dokumentar
« på: 17. des, 2013, 10:40 »
Hei! Noen av dere husker meg kanskje fra diverse møter og fra Stockholm i påsken. Nå er jeg ferdig med dokumentarfilmen jeg har laget fra miljøet og lagt den ut på youtube. Foreløpig ligger den som "ikke listet" det vil si at bare de som har linken kan se den. Dersom dere har lyst kan jeg gjøre den tilgjengelig for alle, men det kommer jo litt an på dere. Uansett. tusen takk til alle som har vært med! håper dere liker den og at vi sees igjen snart :)

mvh Morten

http://www.youtube.com/watch?v=l8xV-0oUxcM

2
Bjeff! Mjau! Mø! / dokumentarfilm?
« på: 25. nov, 2011, 12:26 »
Hei!
Mitt navn er Morten Skogdal og jeg lager dokumentarfilm. Jeg ble først oppmerksom på furry-kulturen i Bergersens artikkel i Dagbladet FREDAG for halvannet år siden. Siden jeg leste den har jeg både lest og tenkt veldig mye, jeg er rett og slett utrolig fascinert. Jeg skjønner at mange er skeptisk til å la seg intervjue siden mediefremstillingen ofte har vært negativ. Jeg er ute etter å fortelle en furrys historie fra en furrys synsvinkel, ikke en reportasje som ser utenfra og inn på furry-kulturen. Jeg er interessert i å lære mer om kulturen og å utvikle en historie sammen med de som er interessert. En dokumentarfilm tar tid å produsere så vi vil nok bli godt kjent og det vil ikke være rom for å manipulere innholdet slik man kan i en artikkel eller en kortere reportasje.

Jeg har gjort meg opp en del tanker om innholdet i filmen,  men det kommer jo i stor grad an på hvem den skal handle om. I første omgang er jeg interessert i å møte noen for et intervju, eller for å bli kjent, som en del av research. Her trenger vi ikke filme noe, det kan rett og slett være en uforpliktene og uformell samtale.

Håper dette høres interessant ut for noen!

Ta gjerne kontakt med meg på tlf. 93247472 eller mail: skogdal@gmail.com , for hva som helst.

Jeg bor forresten i Oslo.

med vennlig hilsen Morten Skogdal


Sider: [1]