Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Hundehode

Sider: [1]
1
Privat portefølje / [Tegning] Fra et hundehode
« på: 14. feb, 2012, 22:10 »
Heisann. Begynte å tegne for omlag en måned siden og tenkte å begynne å legge ut litt saker og ting her. Foreløpig foregår all scanning av tegninger med mitt mobilkamera så får en litt uheldig vinkel på det meste av tegningene. Prøver meg fram med forskjellige ting hittil. Er åpen for konstruktiv tilbakemelding.


Begynner kronologisk med den første tegningen jeg tegnet av fursonaen min som har fått klengenavnet "Coward"


Neste forsøk var å improvisere en karakter - prøve å lage en litt typete figur. fant på en kort historie om henne mens jeg tegnet.


Nok et forsøk på en slags karakteristisk figur. Forsøkte å tegne briller for første gang.


En Zebra-karakter jeg tegnet som fikk klengenavnet "Zebra-chan" - Utseendet hennes er inspirert av Sumire i Haruki Murakami's "Sputnik Sweetheart"


Fanart av en dobermann-karakter jeg ble kjent med på FA. Ble litt fornøyd med tegninga igrunn.


Zebra-Chan og Coward slår av en prat.


Tegnet mens jeg var sjuk. Skal forestille en feberfantasi eller noe lignende. Prøvde å tegne spissere ører som jeg egentlig liker bedre..

2
Fursona / Min fursona
« på: 21. jan, 2012, 23:02 »


Tenkte jeg skulle introdusere fursonaen min skikkelig. Håper ikke det sjenerer at han sitter i bar overkropp på bildet, isåfall skal jeg bytte det ut med et annet. Han forsøker seg på meditasjon.

Navn: Ikke noe egentlig navn, kan kalles Hundehode, Bikkja, Feiging/Coward
Rase: Hund, Golden Retriever
Høyde: 1,78 m
Vekt: 69 kg
Kroppsbygning: Slank, småtrent
Klær: bohem, punk, 90-talls alternativ-kultur. Mye jordfarger.
Annet tilbehør: To store øredobber, en i hvert øre nær tuppen (fargene er valgfrie) og en ring ca. i midten av venstre øre.
Pelsfarge: Kremhvit
Hårfarge: Blond
Øyne: Blå
Yrke: Mystiker, magiker, sosialarbeider

Et litt rufsete utseendet, men stort sett renslig av seg. Litt melankolske øyne, gjerne et litt søvnig uttrykk.Ungt, gutteansikt. Hakeskjegg.

Rolig, laidback og egentlig ganske snill fyr. Liker å fundere og undre, bli kjent med nye folk og høre deres historier. Smart, men nokså naiv. smånevrotisk og blir lett stresset av urolige, høylydte folk. Ofte bekymret over hvordan andre oppfatter han - derfor er han en slags feiging. Flink til å lese andre mennesker og hans rolige vesen gjør at mange opplever han som trygg. Han har også sine eksentriske sider som kanskje gjør at hans selskap kun er for de spesielt interesserte.

Glad i musikk og spiller bass, piano og saksofon. Liker å lese, trene og ta seg en øl med kompiser. Litt passiv og lat av seg. Har null retningssans. En smule fascinert av okkulte skikker, spiritualitet, pistoler, styrketrening, språk, anime, Western-filmer, matlaging, sjonglering, platesamling og kroppspråk.

3
Introduksjoner / Min tur
« på: 10. jan, 2012, 11:44 »
Tenkte jeg skulle forsøke å profilere meg her, siden jeg både er norsk og antageligvis også furry :)

Har forsåvidt vært innom siden før, i et annet liv for en god del år siden og ser det er gjort en del endringer her siden da så jeg bør vel være å betrakte som et nytt medlem.

Kall meg Hundehode. Jeg har prøvd å finne en kortvariant av navnet, men er hittil uten hell. Jeg er så mye som 22 år gammel og bor omkring hovedstaden. Jobber og går på skole, driver med musikk på hobbybasis og er ellers opptatt av å lese alt fra større verk til tegneserier, trene og har nylig også forsøkt å begynne å tegne.

Jeg er usikker på hvorvidt jeg skulle kalle meg furry i utgangspunktet. Jeg liker et par web-comics som er furry og har ellers ikke noe imot stilarten så jeg antar ifølge internettets fordommer at jeg er furry ved asossiasjon? Nå deler jeg åpenbart ikke disse fordommene som jeg vet at i stor grad er en altfor trangsynt generalisering av et mangfoldig og stort sett trivelig samfunn. Gleder meg til å bli bedre kjent :)

Sider: [1]