Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Lucifer

Sider: [1]
1
Conventions / [TG] The Gathering 2014 - Transylvania
« på: 25. mar, 2014, 21:09 »
Noen herfra som skal avgårde på The Gathering 2014? Jeg og Jubatus reiser ihvertfall.

Vi blir, etter planen, å finne i sektor 5. Om noen vil seate med oss så får de gi beskjed ^__^

For de som ikke vet hva TG er så er det Norges største datatreff som arrangeres hver påske i Vikingskipet, Hamar ^^

2
Introduksjoner / Hallo :3
« på: 08. apr, 2012, 03:31 »
Heisan!

Jeg er en 17 år gammel han-ulv fra Haugesund. Heter egentlig Håkon, men blant venner går det enten i Hockey eller Balto. Hockey er jeg ikke sikker på hvor de har fått ifra da jeg har blitt kaldt det siden 1.klasse på barneskolen. Balto derimot kommer av at jeg er ekstrem stor fan av Balto(mer om det lenger nede).

Det er flere år siden jeg ble introdusert for furmiljøet, men siden jeg kan være meget sky har jeg ikke registrert meg før nå. Har lusket en del på forumet, men har alltid utsatt registreringen. Er ikke så glad i å introdusere meg. Satte meg til slutt et mål om at jeg skulle, uansett hva, registrere meg iløpet av The Gathering 2012. Så her er jeg :)

Har vært interessert i ulver i veldig mange år. Har alltid klart å assosiere meg med ulven, og det har for meg skapt en slags trygghet. Ulver er en veldig stor del av hele meg.

Skal laste opp fursona når jeg har tid og ork til å sette meg ned å tegne litt.

Brukernavnet mitt, ColdHeart, har jeg valgt fordi en del folk tror jeg er en ganske kald person. Dette er ikke sant, men det er visst et bilde folk har lagt av meg. Har ikke noe imot dette egentlig, da jeg heller kan bruke det ganske kreativt.

Når det gjelder andre interesser er jeg ganske aktiv i Norsk Folkehjelp og Norsk Folkehjelp Sanitetsungdom. Sitter på veldig mange timer med førstehjelpskurs, søk- og redning og andre relevante kurs. Venter egentlig bare på den dagen jeg fyller 18 slik at jeg selv får bli med saniteten på de virkelige aksjonene.

Ellers er data også noe jeg er svært opptatt av. Er ganske dypt inne i datamiljøet her på Haugalandet. Spesielt når det gjelder utvikling og diverse arrangering av dataparties. Gjør også diverse småjobber for forskjellige firmaer innen IT og drifter sammen med venner en del servere og andre tjenester.

Som jeg sa så er jeg ekstremt interessert i Balto. Har perioder hvor jeg ser på Balto tegnefilmen hver dag. Han er helten min! Man kan vel si at Balto har en veldig stor plass i hjertet mitt ^^

Håper jeg er velkommen her blant dere :)
-ColdHeart

Sider: [1]