Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Wildcat

Sider: [1]
1
Introduksjoner / The wild cat is back!
« på: 27. mai, 2013, 21:02 »
*kremt* *host*
Japp, da var jeg tilbake, etter en stressende periode med vanskelig og nedbrytende jobb, som jeg nå har sluttet i, og skal begynne i en bedre en senere.
Jeg flytter også til uka, og skal bo for megselv, blir fortsatt i Oslo, men vekk fra min overbeskyttende roomie, så jeg får mer tid til fandomen og megselv.

Har også fått meg verdens beste kjæreste som har hjupet meg masse gjennom den vanskelige tiden. Og han har er ikke furry selv, men liker at jeg går med hale og halsbånd hjemme. Og har ingenting imot at jeg er der. Noe som er veldig befriende for meg, siden jeg er ganske var på hvem som veit om det.

jaja, anywho, sikkert veldig uinterresant for mange av dere, men vil bare si at jeg nå skal prøve å få bedre tid til fandomen, og oppdatere dere på hvorfor jeg har vært så fraværende den siste perioden.

Så da snakkes vi, furs! Håper på å bli bedre kjent med alle dere nye som har kommet inn hit mens jeg har vært borte. Og gjennoppta kontakt med mine gamle pelsvenner. :D

2
Privat portefølje / [Tegninger] Wildcat's øvingsverden
« på: 21. mai, 2012, 16:44 »
Har tegna i mange år, men skal begynne helt på nytt, men enkle tegninger, og jobbe meg oppover. Dette pga av at jeg ikke har vært noe fornøyd med tegnestilen min, så vil finne en ny. : D

Tar gjerne imot både ris og ros for arbeidet mitt, for å forbedre meg. ^^
Vil også bli flinkere til å tegne dyr, i mer cartoon style, og kanskje mer realistisk etterhvert. Skal sette megselv på skikkelig hardtrening, men da trenger jeg hjelp fra dere.

Så bare kom med det dere vil si, føler og mener om mine tegninger. ^^

Sider: [1]