Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Tokes

Sider: [1]
1
Musikk / Masseprodusering av CD album
« på: 30. mai, 2014, 00:10 »
Jeg vet ikke hvor jeg skal skrive dette, men jeg prøver her. Så, jeg hadde tenkt til å masseprodusere (ikke mange tusen kopier, men flere enn 10-15-20 kopier) av ei skive som jeg sitter på. Er det noen her som har noe slags peiling på hvordan man kan gjøre dette proft + at det er rimelig? Har hørt noe snakk på at det er noen furries her som har gjort det samme!

2
Fursuit / Fursuit in the making
« på: 01. okt, 2012, 17:05 »
Jeg har vært hos Chrono i noen dager, og han har begynt på håndpotene og fotpotene, jeg har snakka om at jeg får suit ganske lenge nå.. har hatt halen siden Juli, men nå kan jeg liksågodt vise et WIP bilde av suiten!


I present to you... Tokes!

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Takk.
« på: 03. sep, 2012, 20:06 »
Hei. Jeg vil bare si, at helt siden jeg registrerte meg på dette forumet (den 16 mai 2012) så har alle vært kjempevennlige og hjelpsomme. Jeg har til og med vært på Desucon, fått prøvd suits, fått klemmer, til og med en herlig kjæreste (som jeg ikke har hatt på lenge, har hatt kjæreste, men hun var ikke så grei). Derfor vil jeg bare si, TUSEN TAKK til ALLE som har hjulpet meg. Dette hadde ikke vært mulig for meg for et år siden. Da trodde jeg at det var umulig å få tak i suit, reise på cons og arrangere furmeets i ny og ne.. Er kjempleglad for at jeg fant dette forumet, det har virkelig snudd livet mitt på hodet. Tusen takk til alle sammen, virkelig!


~Johan F. Pettersen/Tokes

4
Introduksjoner / Hey NorwegianPaws
« på: 16. mai, 2012, 13:01 »
Hallo :p Jeg fant akkurat ut om denne siden fra FA-siden deres. Jeg har vært en furry siden 2008, men har ikke hatt så mye kontakt med andre norske furries.

Er bare en nyskjerrig huskatt her :3 Jeg bor i Gjøvik, Oppland fylke. LURER PÅ OM DET ER NOEN ANDRE SOM BOR I DETTA HØLET..? XD  Er ikke helt sikker på hva jeg skal skrive, men bare ta kontakt om det er noe dere lurer på? o.o

~Tokes

Sider: [1]