Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Duke

Sider: [1]
1
Introduksjoner / Ulven tilbake I byen.
« på: 19. mai, 2018, 17:01 »
Det var en del år siden eg var innom her, og skal si tiden har fløyet forbi.

Var lite eg gjorde da, men som med livet så forandrer ting seg og eg velger å være litt meir aktiv i miljøet nå, og tenker at det er på høy tid å introdusere meg ordentlig.

Er en kar på 28 som bor i oslo og for de seneste årene har eg jobbet innenfor sikkerhetsbransjen og vert en god del borte i USA. Noe som gjorde at eg hadde veldig mye å gjøre enn fritid. Eg spiller ganske mye spill, ofte det som de andre driver med, liker godt å spille med venner, gamle som nye, noe som tar opp mesteparten av fritiden min når eg ikke har andre ting å finne på enn å trene.

Jobber som vekter med fagbrevet som deltid samtidig nå som eg prøver å finne noe meir spennende å drive på med resten av livet.

Har vert sky av å gå ut, men nye tider med arbeid og en god sol gjør meg ganske interesert i å være ute blant folk, selv om nå etter 10 år arbeid inne og mye om natten så har eg en ganske bleik hud, noe som eg jobber hard for I sommer å forandre.

Kan ikke kalle meg super furry, men eg vil si eg er godt er en ulv. Er vanskelig å få meg sint, og ser alltid på at glede er det viktigeste i livet.

Veit ikke hva annet å si, er ny på å skrive slike ting, håper eg møte mange nye venner her :)

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Tusen takk for hjelpen ^^
« på: 02. jul, 2012, 09:10 »
Som tiden flyr og ting forandrer seg.

Etter eg fant nettsiden så har eg endelig vist meg selv på nettet, blitt kjent med andre furs og fått mye hjelp selv om eg akkurat har snubla inn døra.
Selv hvor corny de kan hørest ut så må eg takke de som eg har snakka med,  ;D hjelper så mye å få snakket med noen som eg har felles med, gjør en litt modig i å gjøre ting og ikke føle seg alene.
Her er å håpe på framtiden har flere gode ting på lur.  :)

En meir vennelig gjeng har eg aldri møtt før og selv om eg har ikke vært her så lenge så må eg si dere har gjort intrykk på denne karen. ;)

3
Eg er ikke sikker på om det er her det skal plasserest, men som det er, så må eg til å flytte ut av hybelen i slutten av juli. Er ganske ny her og kan virke litt vell rask men hvist det er noen som kan hjelpe meg så ville det være konge. Jakter på hybel som er nær oslo, for å fortsette å jobbe, ettersom eg er deltig og har mesteparten av vaktene ringt inn til meg til rare tider.

Til info kan eg si hvist eg ikke har allerede i introduksjonen min til forumet, eg er 22 år gutt, jobber som vekter mest natt, stille og rolig, elsker å snakke og høre, ryddig og pålitelig. Er sosial og rolig blant bekjente men er sky rundt nye folk, men selv det så har det vært noe med forumet slik at eg ønsker å møte nye mennesker. Hvist det er noen som veit noe om hybler eller noe som helst ville det vært fint. Hvist det er noe som lurer på noe så er det bare å sende en melding.

Allerede har forumet hjelpet meg å vise meg fram og fortelle litt om meg selv, er kansje litt langt å spørre etter hjelp med hybel, men det er vert et forsøk.

4
Introduksjoner / Halloen der :3
« på: 19. jun, 2012, 19:56 »
Hei, eg er en gutt på 22 år, katt fursona og jobber innenfor sikkerhet. Første gongen eg er på en nettside og for det første introduserer meg selv. Eg mest bekjent med engelske men prøver meg ut litt i norge.

Eg ikke kjent som en furry i norge eller for noen som kjenner meg ettersom det er min lille hemilighet, usikker på familien sin reaksjon pga et eg er en bifil furry. Men uansett har eg sett meg prøven på å kaste meg ut i samfunnet for furries i norge.

Bor i oslo og har ikke så mye kunskap over andre furrs i området, er ikke en person som går rundt eller ute mye, men har hatt lyst til å møte andre furs. Eg er en kattfursona ettersom eg er ganske kosete, ivertfall på sl og lignende, i virkeligheten eg er ganske nervøs og har hatt veldi lite omgang med andre, er fortsatt en jomfru og alene. Eg håper eg kan møte nye venner og folk som kan hjelpe meg ut med ting. Um, bortsett fra det så vet eg ikke hva eg skal si, XD bortsett fra at eg håper dette ikke blir noe eg anger på.

Sider: [1]