Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - SobaDoodle

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Spør for en venn i Bergen
« på: 09. jan, 2020, 13:45 »
Hei! Jeg er visst denne vennen haha...tusen takk til Charade for at du gjør en innsats for å hjelpe meg på vei  [w-happy] (thanks for making the effort, really!!). Håper å finne folk jeg kan snakke med og bli kjent med, alt som nevnt av Charade stemmer ganske overens med...vel meg haha  [w-confused] beklager visst dette er feil plass å plassere et slikt emne (and sorry to you Charade for having to go out of your way on my behalf!), men jeg håper at jeg kan bli kjent med mange av dere  [w-happy] (håper dette ikke høres merkelig ut? så fall beklager jeg!  :-X )

2
Introduksjoner / Heyo!
« på: 09. jan, 2020, 13:36 »
Heyo  [w-happy] er ny her og ny generelt i furry fandomen (siden oktober i fjor tror jeg?). Vet ikke akkurat så mye om fandomen enda, men håper å lære mer samtidig som jeg kan bli kjent med andre  ;D er spill og kunst interessert ("kunst" jeg begynte å tegne for 3 måneder siden men...ja! XD). Har ikke prøvd å integrere meg i et miljø enda, men tenker å ha noe innenfor Norge eller lokalt kan være et bra sted a begynne?  [w-confused] (holder forøvrig til i nærheten av Bergensområdet). Håper å bli kjent med dere  [w-happy]

Sider: [1]