Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - miknog

Sider: [1]
1
Kjøp og salg / Fursuit-hode og hender selges!
« på: 29. jan, 2019, 00:27 »
Hei!

For et år siden så postet jeg her om å kjøpe et fursuit-hode til datteren min. Vi endte opp med å lage det selv basert på min datters eget design.
Hun har nå fått andre prioriteringer og vil derfor selge det. Hodet er laget av skumgummi og kledd med pels og filt. Pent bruk (et par ganger). Handskene er laget av samme pels med klør laget av Fimo som er herdet. Kom gjerne med bud :) Epost til miknog@gmail.com eller PM her!

2
Takk skal dere ha! Så hyggelig at dere synes det :)

Ok, lagde de på nytt. På det første forsøket ble det noen glipper og limsøl. Rundt disse har jeg nå lagt på en sort kan som vil gjøre øynene tydeligere og bli et fokuspunkt :)

3
Her fant jeg noen andre tidligere bilder... Skjønner ikke hvorfor vedleggene blir rotert på den måten :-\


4
Da har vi fått jobbet litt i kveld. Ok, vi jobbet litt på hodet før Jul også da. Vi fikk trimmet hodet ferdig, dekket det med Gaffa-teip og markert hvor de forskjellige fargene skal være slik at vi kan lage et pattern i fur/filt. Jeg sparer det hodebryet litt til jeg har fått planlagt litt mer hvordan jeg skal gjøre det. Jo! Vi har mekket snute og tenner laget av Fimo - sånn slags plast-leire man kan modellere med og så herde i ovnen. Tennene er ikke med på bilde, men tror det kommer til å se kult ut. Kun fortenner da.

Ok, i kveld jobbet vi med øyner. Jeg fant en slags ipad-case i sort som har en masse hull i seg. Man kan se ganske godt i gjennom den. Så kjøpte jeg tynne skum-sheets (en svart og en hvit). Klippet ut to 3cm brede striper i sort skum og to eggformede former i hvit skum. Jeg klippet ut områdene der man skal kunne se ut og klippet ut to mindre eggformede deler fra ipad-casen og limte de fast på de hvite eggformede delene fra baksiden. Så surret jeg de sorte stripene rundt eggeformene og limte de fast slik at det ble 2 kopper. På de områdene man skal kunne se ut av tegnet jeg med grønne og hvite Posca-penner for å få det til å se levende ut. Jeg brukte en sort, en mørkegrønn, lysegrønn og hvit. Tror det har potensiale, men tror kanskje jeg må lage disse på nytt siden det er noen små sprekker rundt de svarte skumstripene og det hvite.

5
Takk for det!

Veldig koselig med et sånt prosjekt ja! Hun tester hodet hver kveld og danser rundt med det på kvelden  [w-happy]

Nå har hun tegnet templates for ørene og vi har fått de på plass! En del tweaking og trimming igjen for å få det slik det skal se ut, men håper det verste er forbi oss!

6
Takk for gode råd! Ja, det er det jeg prøver å få til nå - Å fjerne alle flate kanter. Hodet er også litt for stort så det må også krympes ned. Skal prøve å være nøye med dette. Hun prøver hodet hele tiden og det passer fint! Munnen beveger seg også med hennes munnbevegelser.

Her er en liten update:

-Lagde eye-templates.
-Trimmet underkjeven slik at den fikk mer rundere kanter.
-Trimmet hodet litt generelt.

To do:
Kinnene og øyenbrynene må formes bedre.
Hodet må formes bedre og gjøres mer symmetrisk.
Kjeven må limes på plass.
Skjære ut tynne lag med skum og lime de over sømmer ag andre ujevne steder.


7
Takk, Chesta og Ferrow :) Kom gjerne med input!

8
Trimmingen gjør meg litt frustrert. Spesielt ved limsømmene blir det vanskelig å kutte. Har uansett byggd opp flere lag med foam nå (kinn, brows, etc.). kommer til å legge på tynne lag med skum til slutt for å glatte over sømmene.Vil ikke haste meg gjennom denne fasen siden det er selve fundamentet. Foreløpig så synes jeg at det ser greit ut, men formen må forbedres mye mer. Munnen åpner seg nå hvis personen som har hodet på seg beveger på munnen. Lim må jeg kjøpe inn også. Har brukt ca. 10 staver til nå  ;D. Dette kommer til å ta tid!


9
Takk for det Chesta! Vi jobber videre på den i kveld og komme til å fortsette å legge opp bilder her!

10
Fursuit / Sv: Vesta kommer til liv
« på: 09. des, 2015, 09:15 »
Flott!

11
Her er noen bilder så langt + designet til datteren min [laugh]

12
Takk for tips Dragon_Pancake! Skal sjekke det ut for sure!

13
Og tusen takk for tilbudene, Rue Redpanda og Atrox!  :)

14
Tusen takk for alle tilbakemeldinger og tips! Jeg har undersøkt en del på nett og begynt på prosjektet med datteren min. Stakk innom Jysk og kjøpte en skumgummi maddrass. Klippet ut biter og limte de sammen etter mål av hodet til datteren min med en hot glue gun. Det er mye som gjenstår, men det begynner å ligne på noe i hvertfall! Vi har tenkt til å lage tennene og snuten med Fimo. Pels har vi også kjøpt inn, men selve basen må sitte ordentlig først. Har full forståelse for at dette er et svært prosjekt som kommer til å ta en stund. Har drevet med Star Wars costuming tidligere og lagde en Boba Fett kostyme. Tok to år! Sitter på tlf og det er litt knotete å legge opp bilder, men tar det på Mandag! Tusen takk igjen for svar!

15
Jeg skjønner. Vi har tenkt litt på saken og lurer på om vi faktisk rett og slett bare skal gjøre det selv. Det vil selvfølgelig ta noe tid, men det kan jo være gøy også!

16
Hei!

Er ny her på forumet.
jeg har en datter på snart 12 år som ønsker seg en fursuit. Hun er flink til å tegne og har allerede laget sitt eget design-sheet med karakteren fra alle vinkler + fargekart. Vi vet at det koster litt og min datter har derfor allerede begynt å spare. Hun gjør husarbeid og samler ukepengene sine for å spare og gleder seg villt!

Hun ønsker seg en partial suit (hode, hender, hale og føtter). Vi har et budsjett på 5500 kr.

Noen som kan sette med i kontakt med en flink norsk produsent som tar emot oppdrag?  [w-wink]

Sider: [1]