Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Koob

Sider: [1] 2 3 ... 32
1
Eurofurence / [Eurofurence 23] Roomshare
« på: 17. jan, 2017, 00:43 »
Så var det den tiden igjen, hvor noen har rom og noen ikke har. Da er det bare å poste her for alle som ikke fikk tak i noe og alle som fikk tak i som kan trenge roomie.


Skal være så frekk at jeg starter med meg selv, som også prøvde forgjeves i fem timer og som ikke klarte. Setter meg opp på reservelista uansett, men om noen vil ha meg som roomie så får dere gjerne ta kontakt /poste her så jeg kan ta kontakt c:


2
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 04. nov, 2016, 22:48 »
NRK har en måling her https://www.nrk.no/urix/faktasjekk-viser-at-trump-og-clinton-loy-i-presidentdebatten-1.13172230
Om referansene fra NRK er feil fordi NRK er massemedia med bias og propaganda ser jeg ikke noe grunn til å fortsette noe diskusjon.

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 04. nov, 2016, 18:36 »
Nei. "mexico sender voldektsmenn" og "Mexico gjør ikke noe med det" er en vrangforestilling. Mexico deporterer ingen til USA eller ber dem infiltrere landet,og hvilket land er det som hindrer folk i å emigrere, lovlig eller ulovlig i fredstid? Folk drar til USA fra mexico på egen hånd. Mexico er ikke en del av dette.
"Trump lyver ikke" tar kaka for min del. Har du lest aviser i det siste? De har jo hatt sammenligninger over hvem som lyver mest i debattene. Eller er det også massemedia sitt bias?

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 04. nov, 2016, 13:53 »
Yakamaru, jeg synes du har en liten dobbel standard i politikken her. Veldig synlig at du har bias for trump når du slår ned på tingene hillary har ljugd om, men skylder på "slip of the tongue" og media-søkelys når trump gjør det samme. Du bortforklarer sitatene om at Mexico sender ut mordere og tyver med snakk om illegale immigranter. Ja, det er illegale immigranter i USA, vi vet det, men at trump mener at Mexico sender de til USA er bare idioti fra hans side.
Og jo, han har fornærmet veteraner. Veteraner ble fornærmet fordi han mente at de med ptsd ikke var sterke nok.

5
Eurofurence / Sv: [Eurofurence 22] Reisetråd
« på: 05. aug, 2016, 16:05 »
For alle som drar den 16. og 17. er det mest sannsynlig ganske vanlig flyt gjennom sikkerhetskontrollen på gardermoen rundt klokka 10, så perfekt for de som tar 12:15-flyet.
Mellom 13 og 19 kan det bli noe kø, og de som reiser før klokken 11 bør også regne med litt kø.
Pleier også å være en del kø rundt klokka 22, for de som flyr transfer på vei hjem.

6
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 28. jun, 2016, 04:19 »
Yakamaru, ikke gå full avark. Bare fordi folk har egne meninger enn deg betyr ikke det at de ikke vet hva de driver med og hvorfor. Det er svært tydlig at mange av de som stemte for exit ikke visste hva de stemte på. Etter valget har rasisme og xenofobi steget, og mange trudde faktisk at de stemte alle immigranter ut av landet.

7
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva tror du skjer?
« på: 14. jun, 2016, 19:45 »
Neste Half Life spillet kommer ut.

8
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Gode råd til muntlig eksamen?
« på: 03. jun, 2016, 14:59 »
Hadde muntlig matte i tiende og muntlig fysikk i andre videregående, og kan si at i realfag er det viktigst å vise at man kan alt, med litt fokus på at man kan bruke det i en praktisk sammenheng. Som oftest får man et tema på fremføringen, og kanskje noen spørsmål man svarer på.

Hvis man får en litt rar oppgave er det bare å bullshitte grunner til å bruke alt man har lært. F.eks trigonometri og grafer for et kunstverk, andregradslikninger for å snu bilen over en grense eller alt annet tull. Spørs hvor seriøst de tar det med tema og hva de krever at du skal ha med.

Hadde også prøvemuntlig i Engelsk. Så lenge man kan snakke og lese engelsk godt, og finner noe man kan snakke lenge om er det en fantastisk eksamen.
Hadde om mysterier og "paranormal" stuff, så jeg la frem masse om bermuda-triangelet, myter om eksperimenter utført i krigsridene, pyramider osv som jeg da var svært interessert i. Så lenge skravla går er det vanskelig å få dårlig i engelsk slikt sett.

9
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Barbering Likestilling
« på: 22. mai, 2016, 21:00 »
Det finnes ingenting bedre enn et flott og velstelt skjegg.

10
Eurofurence / Sv: [Eurofurence 22] Reisetråd
« på: 29. apr, 2016, 08:33 »
Noen andre som tenker å ta flyet tilbake til Norge som går 20:05?
I do.
Sitter på 12A

11
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 20. apr, 2016, 14:23 »
Paxy:
Kurt-Kåre
Bernt
Katten
Mjauen
Kong mjau den andre

12
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 19. apr, 2016, 23:17 »
1

13
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 19. apr, 2016, 21:10 »
Har drevet på og sydd mer på et kostyme jeg har begynt på. Tidligere idag klarte jeg å kjøre nåla til håndsymaskina inn i venstre langefinger, og siden jeg må legge på en del press for å komme gjennom to-tre millimeter med stoff gikk nåla rett igjennom :l Var ikke særlig digg, men heldigvis var det ganske langt ute på siden av fingeren, ca én usle millimeter fra kanten.

Jaja, ting begynner i hvert fall å bli passe greit. Er bare vanskelig å planlegge alt når man ikke har alle materialene.

Ellers har jeg skikkelig lyst til å ta en sverigetur.

14
Conventions / Sv: DESUCON 11, 24-26 JUNI 2016.
« på: 18. apr, 2016, 00:05 »
Frister.
Håper bare jeg rekker å bli ferdig med kostymet mitt.

15
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 10. apr, 2016, 22:19 »
Jeg kjenner jeg blir veldig sliten av all dritten som plutselig skulle skje her i huset.

Lurer på hvorfor det alltid skjer noe drit når fadern er ute av huset.

Til og med katten min, Nala, er veldig rar i dag. Hun fulgte etter meg, mjauende hysterisk hele tiden mens jeg prøvde å lage meg mat på kjøkkenet. Når jeg er på tur opp, snor hun seg rundt beina mine helt til jeg åpner loftsdøra, da piler hun opp til rommet mitt i en helt syk fart, mens hun mjauer og bærer seg. Når vi endelig kom opp ville hun ikke roe seg ned før hun fikk sitte på fanget mitt og bli kost med, og dette er en katt som ikke egentlig er så glad i å sitte på fanget.

I don't even know. Lurer på om de har gjort noe mot henne som gjør henne redd, og derfor føler hun seg mest trygg her hos meg... idk...

Hvis katter er ordentlig redde merker man det veldig fort. Krøker seg sammen eller snor seg unna og lusker vekk fra personer de ikke takler. I hvert fall etter min erfaring.
Hu-katter kan være litt slik da, og bare PLUTSELIG være skikkelig kjælen og vill etter kos.

16
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 09. apr, 2016, 09:37 »
Jobbet der lenge? :o Jeg jobbet billettkontrollen der før det ble erstattet med skanningsapparater. Kanskje vi har sett hverandre før.
Startet i mai-juni-ish, rett før det ble automatisert. Så vel ikke så mye til de som scannet den gangen, siden jeg var trainee.

17
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 09. apr, 2016, 08:58 »
7

18
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 09. apr, 2016, 07:06 »
Takk til dere begge  ;)
Servicemedarbeider hos Jetpak på Oslo lufthavn. Skal jobbe med å finne bortkommen baggasje og kontakte og avtale tilbakelevering av det. Så det blir spennende  ;D

Nais. Jobber selv i sikkerhetskontrollen på gardermoen.

19
Underholdning / Sv: Hvilke energi drikk/ brus liker du best
« på: 05. apr, 2016, 18:58 »
Blir vel helt vanlig battery her. Men beste av alt noen sinne er Mountain dew og MntDw Code Red. Bare så leit at det nesten er umulig å få tak i sistnevnte.

20
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Likestilling for toalett
« på: 03. apr, 2016, 19:38 »
Sitat
For å få mer toleranse for kjønn som kan være "whatever"
diskriminering mot at kjønn eksisterer

Trur ikke hjernen min klarer dette.

21
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 17. mar, 2016, 23:06 »
3?

22
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 17. mar, 2016, 13:46 »
4

23
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 16. mar, 2016, 23:05 »
15

24
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er det noe du ikke kan fordra?
« på: 16. mar, 2016, 22:50 »
Hjelper det om jeg sier unnskyld
Det får bli opp til hver enkelt som føler seg tråkket på.

Selv er jeg ikke akkurat personlig fornærmet, men jeg synes ikke det er greit at du tråkker på en gruppe som flere venner av meg  er del av. Én ting er om du ikke kan fordra anime eller folk som ser på det. Det får være din egen boble du lever i, så kan du prøve å holde deg unna. Å rakke ned på dem, kalle alle for degenererte og mene det er "åpenbart" som om det var en objektiv mening, det er noe helt annet.

25
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er det noe du ikke kan fordra?
« på: 16. mar, 2016, 17:39 »
Greia er at du ytrer deg ikke om politikk og anime, du ytrer deg om de som er interessert i det. Følg med på hva du skriver.

Du sier at menneskeverdien til de som ser på anime er lavere enn alle andre, så hvordan mener du at folk ikke skal være opprørt eller føle seg tråkket på? I tillegg sier du at det er åpenbart at det er slik. Slutt å ta dine egne idéer som fakta, og ha forståelse for andre før du skriver mer. Du sier at du respekterer andre, men du har jo tydeligvis ikke forstått prinsippet.

Sider: [1] 2 3 ... 32