Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - morskog

Sider: [1]
1
Film / Furry-dokumentar
« på: 17. des, 2013, 10:40 »
Hei! Noen av dere husker meg kanskje fra diverse møter og fra Stockholm i påsken. Nå er jeg ferdig med dokumentarfilmen jeg har laget fra miljøet og lagt den ut på youtube. Foreløpig ligger den som "ikke listet" det vil si at bare de som har linken kan se den. Dersom dere har lyst kan jeg gjøre den tilgjengelig for alle, men det kommer jo litt an på dere. Uansett. tusen takk til alle som har vært med! håper dere liker den og at vi sees igjen snart :)

mvh Morten

http://www.youtube.com/watch?v=l8xV-0oUxcM

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: dokumentarfilm?
« på: 22. aug, 2012, 15:29 »

Hei igjen! lenge siden sist, men vil likevel takke for en hyggelig bowlingkveld jeg var med på før jul. Etter det har jeg hadde kontakt med Dax og et par andre angående filmen som jeg holder på med. Nå er det slik at jeg har begynt på master i dokumentarregi og dette er fortsatt en film jeg har veldig lyst til å lage. Dax har sagt at han gjerne er med, og det er supert, men han og jeg ønsker veldig gjerne at flere kunne tenke seg å stille opp på en eller annen måte. Vi kan gjerne møtes uten kamera for å snakke eller vi kan ta det her på forumet. Dersom det er noen "nye" som ser dette så kan dere jo lese starten på tråden hvor jeg prøver å forklare litt hva jeg vil med prosjektet. Ellers kan dere jo kanskje høre litt med Dax siden han allerede har møtt meg noen ganger og forhåpentligvis kan bekrefte at jeg ikke er spesielt farlig :)

Håper på flere interesserte for jeg har veldig tro på denne filmen!

vi snakkes

-morten

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: dokumentarfilm?
« på: 29. nov, 2011, 17:09 »
har sett bilder fra i fjor og må si det ser utrolig fett ut!

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: dokumentarfilm?
« på: 29. nov, 2011, 14:14 »
spennende diskusjon! var det noen her som var på forige eurofurence? 

5
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: dokumentarfilm?
« på: 28. nov, 2011, 12:18 »
Hei igjen!

jeg har sendt et litt lengre svar til wolftale på mail, vet ikke helt om dere snakker sammen utenom forumet, Dax?

for å svare pycnopodia. Jeg er enig i det du sier om journalister og ekstremifisering, det blir ofte en fremstilling som få kjenner seg igjen i. Når det er sagt så ønsker ikke jeg å lage en tradisjonell journalistisk fremstilling av furry-kulturen. fordelen med en dokumentarfilm er at den har mye mer rom til å fortelle en historie uten at den trenger å være like "sjokkerende" som en nyhetsartikkel eller lignende. filmen jeg ønsker å gjøre skiller seg også fra en klassisk nyhetsreportasje siden den vil være fortalt mer fra innad i miljøet, der det tradisjonelle ofte er å en uten fra og inn skildring. en slik synsvinkel vil aldri egentlig gi noen bedre forståelse, men kan tvert i mot bare være med på å styrke fordommer.

filmen du har postet appelerer veldig til meg også og det er nettopp dette som har fått meg veldig interessert i furry-kulturen.

Skjønner at det fortsatt er en del skepsis her til media, men dersom noen er interessert i et uforpliktene møte for å diskutere, kanskje gjøre et intervju til research så er det bare å ta kontakt! info står vel fortsatt øverst. jeg kan også sende en link til tidligere arbeid dersom det skulle være interssant. 

6
Bjeff! Mjau! Mø! / dokumentarfilm?
« på: 25. nov, 2011, 12:26 »
Hei!
Mitt navn er Morten Skogdal og jeg lager dokumentarfilm. Jeg ble først oppmerksom på furry-kulturen i Bergersens artikkel i Dagbladet FREDAG for halvannet år siden. Siden jeg leste den har jeg både lest og tenkt veldig mye, jeg er rett og slett utrolig fascinert. Jeg skjønner at mange er skeptisk til å la seg intervjue siden mediefremstillingen ofte har vært negativ. Jeg er ute etter å fortelle en furrys historie fra en furrys synsvinkel, ikke en reportasje som ser utenfra og inn på furry-kulturen. Jeg er interessert i å lære mer om kulturen og å utvikle en historie sammen med de som er interessert. En dokumentarfilm tar tid å produsere så vi vil nok bli godt kjent og det vil ikke være rom for å manipulere innholdet slik man kan i en artikkel eller en kortere reportasje.

Jeg har gjort meg opp en del tanker om innholdet i filmen,  men det kommer jo i stor grad an på hvem den skal handle om. I første omgang er jeg interessert i å møte noen for et intervju, eller for å bli kjent, som en del av research. Her trenger vi ikke filme noe, det kan rett og slett være en uforpliktene og uformell samtale.

Håper dette høres interessant ut for noen!

Ta gjerne kontakt med meg på tlf. 93247472 eller mail: skogdal@gmail.com , for hva som helst.

Jeg bor forresten i Oslo.

med vennlig hilsen Morten Skogdal


Sider: [1]