Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Desucon Event

Sider: [1]
1
Conventions / Sv: Desucon trenger DERES hjelp!
« på: 22. mai, 2012, 15:33 »
Til det er ferdig :p

What he said. :3

2
Conventions / Sv: Desucon trenger DERES hjelp!
« på: 21. mai, 2012, 15:20 »
Tusen takk for massiv respons! Mange gode idéer er kommet inn, men det er fortsatt plass til fler, så fortsett å poste. ;)
Vi kommer til å ha møte med Dax og Tellos i morgen, og forhåpentligvis får vi lagt opp et bra opplegg. jeg kan røpe såpass at Baxxter er inne på noe, men flere eksterne til å holde poster hadde vært ønskelig. (som ekstern får man fri adgang, hint hint ^^). Dette skal dog diskuteres videre med Dax og Tellos i morgen.

3
Conventions / Desucon trenger DERES hjelp!
« på: 20. mai, 2012, 22:05 »
Hallo!
De siste årene har vi sett en stadig økning i antall furries på Desucon, og i år har vi et ønske om å gi noe tilbake til våre rufsete venner. Vi ønsker å lage et programspor for- og med furries, men for å få til det trenger vi deres hjelp! Hva slags programposter er det som fremmer denne interessen? Hva er viktig å tenke på når man snakker om fur suits? Hva slags poster er det som trekker rufsepelser? Vi er rett og slett ganske blanke, så derfor går vi ut med dette til dere.

Aller helst vil vi gjerne komme i kontakt med noen som bor i Osloområdet som kan fungere som eksterne og delta på møter hvor vi utformer programmet, men vi er åpen for alle slags forslag.
Neste workshop er allerede på tirsdag 22/5 kl 16:30 i Oslo sentrum. Har du lyst til å fungere som en ekstern? Ta kontakt! :3

Har du awesome idéer, post dem her!

Vi kan også kontaktes per mail på event@desucon.no

mvh

Gorm E. Giltun
Event Chief - Event Crew

Sider: [1]