Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Blackred Paws

Sider: 1 ... 15 16 [17]
401
Introduksjoner / Sv: hei hei nykommer fra Otta her
« på: 29. apr, 2013, 00:13 »
han kaller seg shengoh på furaffinity http://www.furaffinity.net/user/shengoh/

Takk og takker felixcani for tips om con's 

kan også legge med at jeg er veldig i mot dyremishandling og utrydding av dyr er veldig i mot utrydding av Ulv  [mad]

402
Introduksjoner / Sv: hei hei nykommer fra Otta her
« på: 28. apr, 2013, 23:49 »
Takk :)
Er det som er målet da og ja er enig med deg at det koster men har funnet ut at jeg vil bli det og vil jo selvfølgelig melde meg på con's. Er også inne på og finne på noe annet en å sitte der i soffan og stire og gå turer med hunden en Alaskan husky, kattene vet jeg ikke spessielt rasenavnet på men dem er langhårete begge to :) har og funnet en som lager fursuit rimeligere litt under 10k.

Takk igjenn

blackredpaws

403
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Engelskbruk i dagligtale
« på: 28. apr, 2013, 23:39 »
bruker ikke engelsk i dagligtale og er egentlig ganske dårlig i engelsk men prøver og bli bedre i engelsk. For meg selv og laget derfor en bruker til på facebook som er navnet på fursuiten jeg skal skaffe meg, der skriver jeg alt på engelsk   :P og så er jeg medlem på furaffinity.net og der er det ganske mye engelsk   [ureshii] men hva så. Er jo en måte og bli bedre i engelsk og når man ikke klarte det på skolen på grunn av dårlig hørsel..

404
Introduksjoner / hei hei nykommer fra Otta her
« på: 28. apr, 2013, 23:20 »
Jeg er ganske ny på dette forumet og på furry samfunnet :) Men kan vel si litt først hva som innspirerte meg til og bli furry, jeg satt bare og så på youtube og kom plutselig over noen furryer i USA. Tenkte dette må være morro og være en furry og en helt annen person i en drakt, så da bestemte jeg meg for og bli medlem i det norske furry samfunnet norwegianpaws og vil virkelig skaffe meg en fursuit.

Er 20 år og bor i Otta og jobber som snekker, på fritiden så er jeg en kjedelig person som sitter på facebook, msn og hører på musikk til langt på natt.
ellers er jeg ute og råner og kjører for folk  :P Er veldig glad i dyr og har både hund og 2 Katter.

Funnet meg furry navn og kaller meg blackredpaws
skal bestille meg en fursuit senere og har funnet ut at jeg vil være en varulv eller "coyote" som de blir kalt som skal ha fargene rød svart og litt grå derav navnet blackredpaws

Takk for meg
blackredpaws

Sider: 1 ... 15 16 [17]