Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Six

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 194
101
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 06. nov, 2016, 16:03 »
Hunden vår hadde et spesifikt sted på kjøkkenet hvor hun satt i bånd, med et teppe og matskålene hennes. Vi hadde henne der på natta sånn at hun ikke løpte rundt i huset mens vi sov og lagde bråk og styr haha. Da jeg var liten, brukte jeg magen hennes som pute også sov jeg der med henne, hihi. Vær gang mamma, pappa eller brodern ville plage meg, så knurra hun mot dem. I was her baby! hihi.

^ sov på en stol!
< sov i senga si i natt.
v har en god søvnrytme?

102
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 05. nov, 2016, 18:18 »
har vært med i revy før :P Men, trist som det er, var jeg ikke skuespiller. Var bare der for sminke og props :s

^ Skal være med på revy!
< spiste nettopp bacon ;u; <3
v elsker bacon >:D

103
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 04. nov, 2016, 11:03 »
^Heldig du! Jeg var heldig nok til å lage min egen ostekake jeg og kjæresten spiste mens vi så film da jeg ble 20. Ingen andre brydde seg så forferdelig mye :C

Gratulerer med dagen da! Håper du får en fin dag :)
----


Jeg liker at legen min mener jeg skal sette opp insulin nivået som går inn hver time fra insulinpumpa, mens jeg vokner VÆR eneste dag med hypoglycemi. HALLO I LUKA. Jeg syns ikke det er koselig å vokne med lavt blodsukker, spesielt siden jeg vokner så seint med det... :( uff.

104
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 03. nov, 2016, 20:56 »
Commissions! 8D Skulle gjerne drukket baileys og, o well. Blir kanskje bare kaffe på meg.

^ Gratulerer med morradagen! Da blir du like gammel som meg :^D
< er sulten igjen... *matvrak*
v skal faktisk spise god mat i en nær framtid B)

105
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. nov, 2016, 14:47 »
^ islamofobi er ikke irrasjonel i det hele tatt. Jeg er redd for terrorister og isis, og å bli voldtatt i sverige av muslimer, og det er ikke irrasjonelt.

nå skal det sies at jeg ikke er et komplett rasshøl heller. Har venner som er muslimer, de og familien deres har jobba hardt for å bli integrert, og de oppfører seg veldig bra i forhold til de unge mennene som kommer rømmende fra Syria osv.

Jeg er helt for å ta inn refugees, om de oppfører seg. Om man ser litt dypere inn i hva krigs rømlingene holder på med når de fikk lov å komme inn hit i europa, så tror jeg ikke dere heller ville hatt dem her.

106
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. nov, 2016, 00:46 »
gjorde en commission og fikk bare "Hmm." som svar fra personen som bestilte.

Nå aner jeg egentlig ikke hvordan jeg skal reagere :s Var det bra eller dårlig? Er det noe galt med tegningen? wut D:

107
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 02. nov, 2016, 23:16 »
Kaffesjokoladekake? fuq yea. Normal sjokoladekake er for normies.

^ er sint på sjws
< er sulten af
v skal spise mat NÅ :D?

108
Pelskunst / Sv: Secret Santa 2016
« på: 31. okt, 2016, 17:56 »

109
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 30. okt, 2016, 14:47 »
Jeg tror jeg har en traume eller noe sammenkobla med skole. Jeg blir "triggered" (av psykolog definisjonen, ikke tumblr) av skolen. Jeg vil spy, jeg vil gråte, hodepine og muskelsmerter og nummene armer og bein og vondt hjerte, jeg vil hjem, jeg vil ut å røyke konstant sjøl om at jeg just røyka i friminuttet, jeg vill rett og slett bare være en helt annen plass, og gjerne helst hjemme.

Det å gjøre skolearbeid eller lære klarer jeg fint! Hadde vært skikkelig flott å kunne se på en stream av timene, og gjerne være tilstede via en sånn metode, hvor jeg sitter her og på en måte er med likevel. Kunne om så dele skjermen min mens jeg skreiv oppgaver, så kunne læreren se hva jeg gjør. Også ha noen få dager i uken, for eksempel mandag vær uke, hvor jeg er fysisk tilstede. Det hadde vært mye enklere for min psyke.

Btw, grunnen til at jeg tror det bare er sammenkobla med skolen, er at da jeg jobba på Nordkapp Museumet og Nordkapp Barnehage, da hadde jeg ikke den forferdelige angsten. Jeg gleda meg til å dra vær eneste dag, og hadde det forferdelig gøy, og jeg følte meg brukbar siden jeg var assistent for de som jobba der. De fikk mer tid til å ta seg en pause i en ellers konstant hard jobb, og det fikk meg til å føle meg bra. Noen dager ble det mye stress da, for eksempel 100 besøkende på museumet, eller en ny jente fra polen som var redd og usikker pga språk og ukjent plass, som bare ville være på fanget mitt og krølle med håret mitt.

Vet vet iallefall at hadde en slik internetskole eksistert, så hadde jeg nok kunne gått ut av skolen med perfekte karakterer, men nå har jeg så mye fravær pga angst migrener, angst-oppgast, generelle muskelsmerter, fatigue, faktisk sykdom som blir litt sterkere pga angst.. osv.

Jeg klarte ikke mer så skal jobbe i klesbutikk nå ._.

Får ikke vondt i hele kroppen,migrene kaster opp og er svimmel av å jobbe O_o
 Blir sykt dårlig av skole. Then again...har ikke råd til privat hjelp,so I"m doomd.

Jeg innser nå at jeg ikke klarte å svare, gitt! jaja, here goes:
Har akkurat samme ønsket. Skulle gjerne gått i jobb i om så klesbutikk, sjøl om klær ikke er helt min forté, bare for å unngå trauma jeg har med skole. Jobb er som regel noe jeg gleder meg fryktelig til å dra til, fordi det er ofte ganske artig, sjøl om det er litt vanskelig.

Men samtidig så tenker jeg også det at å komme ut i jobb etter skolen skulle vært jævlig nydelig. I en jobb jeg har studert til. Mine studier går egentlig ganske rævva akkurat nå, i og med at kroppen min er helt på at jeg IKKE skal dra. Uansett. Om det ikke fungerer å bli kvalm på morgenen, så finner den ut at jeg skal forsove meg, eller sove over alarmen. Eller så finner den på at jeg ikke skal få sove dagen før, også er jeg helt knust om morgenen. Noen dager klarer jeg å komme meg på skolen men det er så unødvendig vanskelig, og jeg har panikkanfall PÅ skolen.

Jeg håper virkelig at jeg kan komme ut av skolen men OK karakterer, men jeg tviler på at det blir å gå så bra ;_; De må minst være god nokk til å komme meg ut i en god jobb. Skulle VIRKELIG ønske jeg hadde samme internet opplegg som vennina mi som bodde i Miami :(

---

Når vi er på det med angst og sånn; jeg hadde en liten diskusjon med meg selv i hodet, hvor jeg tenkte over "hvor gøy er det egentlig å dra alene på conventions? uten noen man kjenner godt der?". Gjennom all tenkinga ble jeg mer redd enn interessert i å dra uten noen jeg kjenner godt fra før....

110
Privat portefølje / Sv: [Tegning] ♣Skyee's Artdump
« på: 29. okt, 2016, 13:56 »

















gjort en del arbeid i det siste! hihi

111
Hes sitting right behind me and we're both giggling a bit hihi.


112
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 27. okt, 2016, 10:01 »
Den lille kattungen vår er endelig blitt komfortabel i leiligheta, hun løper rundt og leker, hun spiser godt og hun er veldig kontaktsøkende og kosete. Hun er forferdelig morsom, også! Og hun er forferdelig flink til å bruke kattekassa si også, lukta godt i morrest ;D

Jeg er kjempeglad for å ha en liten pus i hus, uansett hvor mye arbeid det er :3 hihi.

113
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 25. okt, 2016, 08:52 »
Kjærestens snorking er som musikk for mine ører ;)

^ vokna tidlig!
< har et vakkert ikon fra Fleecerot @ FA :3 nom dat purple pizza
v har egentlig et ganske vakkert ikon, også?

114
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 23. okt, 2016, 20:40 »
Da har jeg og kjæresten fått oss en liten kattunge! Hun ser mest ut som en grå norsk skogskatt, siden hun har ganske lang hale og laang pels. Hun skal hete Alice, siden hun er i "wonderland" her i leiligheta vår :P hihi. Hun er veldig kosete, og veldig nyskjerrig så langt. Hun er litt over 12 uker gammel c:

115
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 22. okt, 2016, 14:49 »
Jeg har to! En jeg fikk da jeg ble født av min bror, han er som et lykketroll haha, men det er en hund da. Så har jeg kjæresten min som er en stoor kosebamse <3 :3

^ Hadde sikkert masse bamser som passen på seg!
< spiste overstekte pølser, men det var egentlig ganske godt! Skulle ønske det var litt grønnsaker til.
v Syns grønnsaker er kjempegodt?

116
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 22. okt, 2016, 13:16 »
Egentlig ikke, er mer halloween stemning her. Men vi handla en liten flaske julebrus i går alikevel, fordi den er så god. Den har uansett allerede mista julefølelsen i seg, haha.

^ håper at morgen fuglen slutter å være sur :D
< skal til Sand i dag c:
v skal på tur et sted?

117
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 22. okt, 2016, 01:27 »
pizza er egentlig ganske best

^ spiste pizza :D
< Lurer på om blodsukkeret troller meg.
v har drukket julebrus? :P

118
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 21. okt, 2016, 16:33 »
Jeg kan bevege på ørene mine. De beveger seg også automatisk hvis jeg hører en skarp eller unaturlig lyd :B lol. Føles kjemperart ut når de beveger seg på egenhånd, siden det er en muskel jeg aldeles aldri bruker med mindre noen spørr meg om å vise, så plutselig blir de spent og det føles rart. ANYWHO.

^ burde finne ut hva det går ut på!
< overstekte pizzaen min. Den ble litt svart, men smakte enda kjempegodt :B
v liker brennt pizza?

119
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 21. okt, 2016, 07:21 »
Jeg trener som regel bare ute, hvis det er det du mener da. Bruker som regel tiden til og fra butikk, doktor og så videre til å gå litt fortere enn jeg egentlig klarer, for å trene litt. Ellers har jeg ikke tid eller energi!

^ hadde sikkert en fin dag den dagen!
< skal kanskje hente en liten kattunge i helga <w<
v liker kattepuser?

120
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 20. okt, 2016, 00:24 »
Skal nok skremme noen barn når de kommer og spør etter godteri, tenker jeg :^)

^ *gir litt energi til*
< skal sove :D
v skal også sove?

121
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 19. okt, 2016, 21:50 »
Det vet jeg ikke! Kan godt hende det er noen på skolen min. Men det vet jeg ikke før jeg eventuelt tar kontakt eller de tar kontakt med meg da. Men tviler på at det blir å skje. Men om noen her inne går på Katta i Hamar, så kan de jo sende meg en melding så kan vi henge på skolen elns :P

^ Koser seg :D
< skal på jakt etter utplasseringsjobb i morgen! hurra :v
v syns at potoo fugler er egentlig ganske best?

122
Er mange på skolen min som går rundt med luer, hårbånd og gensere med ører på, de fleste er på kunstlinja. Men samtidig, kan det jo være en anime-nerd ting. Og jeg følger som regel ikke med på folka rundt meg, prøver bare komme fra A-B uten for mye kødd :P

Men det virker som det er flere nerdete folk der som sikkert hadde akseptert furry, iallefall. Aner ikke om det er masse furries, da, men kan godt hende noen lever i skjul.

Hadde sikkert vært mer venner å få på kunstlinja, enn IKT xD De i min klasse er så sjy, sjøl om jeg prøver å ta kontakt. Noen av dem er mindre sjy da.

123
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 18. okt, 2016, 05:56 »
Jeg tror jeg har en traume eller noe sammenkobla med skole. Jeg blir "triggered" (av psykolog definisjonen, ikke tumblr) av skolen. Jeg vil spy, jeg vil gråte, hodepine og muskelsmerter og nummene armer og bein og vondt hjerte, jeg vil hjem, jeg vil ut å røyke konstant sjøl om at jeg just røyka i friminuttet, jeg vill rett og slett bare være en helt annen plass, og gjerne helst hjemme.

Det å gjøre skolearbeid eller lære klarer jeg fint! Hadde vært skikkelig flott å kunne se på en stream av timene, og gjerne være tilstede via en sånn metode, hvor jeg sitter her og på en måte er med likevel. Kunne om så dele skjermen min mens jeg skreiv oppgaver, så kunne læreren se hva jeg gjør. Også ha noen få dager i uken, for eksempel mandag vær uke, hvor jeg er fysisk tilstede. Det hadde vært mye enklere for min psyke.

Btw, grunnen til at jeg tror det bare er sammenkobla med skolen, er at da jeg jobba på Nordkapp Museumet og Nordkapp Barnehage, da hadde jeg ikke den forferdelige angsten. Jeg gleda meg til å dra vær eneste dag, og hadde det forferdelig gøy, og jeg følte meg brukbar siden jeg var assistent for de som jobba der. De fikk mer tid til å ta seg en pause i en ellers konstant hard jobb, og det fikk meg til å føle meg bra. Noen dager ble det mye stress da, for eksempel 100 besøkende på museumet, eller en ny jente fra polen som var redd og usikker pga språk og ukjent plass, som bare ville være på fanget mitt og krølle med håret mitt.

Vet vet iallefall at hadde en slik internetskole eksistert, så hadde jeg nok kunne gått ut av skolen med perfekte karakterer, men nå har jeg så mye fravær pga angst migrener, angst-oppgast, generelle muskelsmerter, fatigue, faktisk sykdom som blir litt sterkere pga angst.. osv.

124
Kjøp og salg / Sv: Bronze Artist Icon Challenge
« på: 16. okt, 2016, 05:03 »


Gjorde litt jobb i dag og! Whee!

125
Kjøp og salg / Sv: Bronze Artist Icon Challenge
« på: 13. okt, 2016, 13:09 »


Disse er blitt gjort ferdige i dag c:

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 194