Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Six

Sider: 1 [2] 3 4 ... 194
26
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: datatrøbbel
« på: 15. nov, 2017, 15:08 »
kan komme med en kvikk oppdatering.

Etter å ha "disablet" turbo mode i bios, så får jeg starta ESO. Har forsåvidt ikke gått dypere enn å kjøre ultra graphics, og løpe litt rundt på en mount. Er kjempetrøtt av en eller annen grunn, haha.

27
Bjeff! Mjau! Mø! / datatrøbbel
« på: 15. nov, 2017, 05:24 »
Halla gutta bois

jeg er ikke mye aktiv her, men det er jo greit nok. Kikker inn for å se nye innlegg nesten hele tiden da, bare skriver ikke så mye :P

Her er greia though, jeg har en dum maskin som har egentlig vært litt dum siden jeg fikk den satt sammen, bare mye mer dum nå.
For å si det kort; prøvde å kjøre ESO for første gang på årevis, fikk bluescreen ca 3 sekunder innpå loadingscreen. Klarer forsåvidt å kjøre rocket league og heroes of the storm helt fint. Som regel kommer bsod bare når jeg kjører en MMORPG, vist nok.
Ble et ekstra sekund inn da jeg tok av bak-veggen og satt en ekstern vifte til å gå mot baksiden.

vær gang jeg kjører i gang maskinen, vil den at jeg skal boote opp i bios og resette, men greia er den at alt der står på default. Klokka har også begynt å tulle, så må manuelt fikse det vær gang jeg skrur på maskineriet.

Har nylig skifta RAM og GPU.
Er mulig at kuldepastaen på CPU er gåent og burde skiftes, men samtidig vil jeg ikke begynne å surre med det på egenhånd, siden jeg er sinnsykt klossete.

foreløpig er jeg bosatt i Hamar, men før 1 januar må nok jeg og min forlovede flytte. Og vi er ikke sikker på hvor helt enda, i og med at det er såvidt noen plass å gå. Men mens vi finner en plass å bo, så kunne jeg tenkt å spørre enkelt:

Hvordan får jeg tak i en datatekniker til å komme å diagnostisere maskinen, evt skifte kuldepasta for meg?
Om det er privatperson eller via et firma er vell ikke så veldig nøye, men ville jo helst følt meg mer trygg om en kjenning eller noen fra firma kommer og tar en kikk, så klart.

Har også lagt ved DxDiag.txt for de som skulle ville se specs osv.

28
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 01. okt, 2017, 23:53 »
Sitter her nå og har litt dumme tanker. Er merkelig å tenke tilbake til da jeg og Babster snakket om de problemene, og hvordan det føltes som at alt bare ble bra, liksom. Nå kom de dumme tankene tilbake og jeg husker ikke hva han sa som fikk meg til å føle meg så bra.

Jeg skal begynne å jobbe i barnehage hver tirsdag og fredag, 4 timer per dag. Det er ikke så mye så kanskje jeg blir å synes det er greit. Men skal si det nå med en gang at jeg er ikke så glad i barn, og de barna jeg liker er unger jeg kjenner, for eksempel min lillesøster eller nevøene mine. Når jeg er med min lillesøster så er jeg bare med min lillesøster, da, og ikke 15 barn samtidig. Jeg er veldig sjår for høye skarpe lyder, redsel for at barna skal slå seg og det somehow er min feil, eller kanskje jeg ikke klarer å hjelpe. Jeg takler ikke helt 100% tanken om en jobb oppgave jeg skal få som innebærer å leke med barna. Da jeg kom inn i barnehagen på besøk så jeg en dame leke rødt lys med barna helt alene. Jeg kan ikke se megselv klare noe slikt. Tanken jeg sitter og sturer litt på er forsåvidt meg og min diabetes i henhold til barnehagen. Med diabetes, har jeg sinnsykt dårlig immunforsvar, og jeg kan ikke si jeg gleder meg til å være syk hvær eneste dag (sånn var det i den andre barnehagen jeg jobba i, og de gangene jeg gikk på skole).

Jeg vet ikke jeg. Skulle egentlig håpt på noe annet, plus at sjefs damen skremmer meg. I begynnelsen ble jeg merkelig nok veldig komfortabel med henne frem til sist samtale med henne og min nav veileder. Hun behandla min nav veileder som helt vanlig voksen, mens meg behandla hun som en liten unge. Mens det ikke var noe viktig de snakka om, tenkte jeg at jeg kunne spørre hvor de fikk den bitte litte sticky-note padden fra (var en bitteliten rosa en på bordet, og jeg syns den var veldig søt og muligens veldig brukbar) så jeg begynte å si "Denn herran va no søt --" og før jeg blir ferdig med setninga mi, svarer hun med "ja da den er flott >:U" hvor jeg da ble lammslått og bare så ned egentlig.

Føler også at de alle, utenom kanskje en som virket veldig genuin, er damer som har på seg masker. De virker ikke som de mener det de sier, eller hvordan de uttrykker seg. Det skremmer meg.

29
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. sep, 2017, 18:02 »
Savner da forumet var mer aktivt. Trålte gjennom et par gamle emner og det var koselig når folk postet her. Oh well, er vel sånn det går med forums etterhvert.

Hm. En liten oppdatering? Jeg er ikke sammen med Skarpen lenger, har fått jobb(deltid) og bor midlertidig på Årnes. :> Og jeg er trøtt som faen og på vei til å møte Kosedragen. z_z

kan jo skrive et svar bare for deg hehe :D

Når det kommer til grunnlag for at jeg ikke skriver her, så er det vell fordi at jeg har min søte snille Babster å snakke med og fortelle om hvordan dagen min har vært, istedenfor å skrive det her. Kan jo såklart ha gjort begge, men føler det er nok å fortelle han jeg. Pluss at mye av hva som skjer med meg og han nå er vell egentlig litt privat, og kanskje folk ikke trenger å lese det hehe.

Synd at du og Skarpen ikke er sammen lengre. dere virka så søte sammen.
---

vet ikke om jeg nevna det tidligere her men er i Hamar nå jeg. Har vært her i noen dager over ett år nå. Er veldig greit. Det å gå fra å leve med foreldre til å bo alene med Babster, er ganske fint egentlig, sjøl om at min sosiale angst osv blir virkelig satt på prøve, siden jeg må ta telefoner sjøl, finne veien til sykehus og andre ting sjøl, kan ikke bare bli kjørt om jeg sliter med tid, prøve å finne jobb sjøl (noe som sålangt enda ikke er funnet, fins ingen jobber jeg er god nok til, vist nok). Men jeg har jo forsåvidt blitt litt flinkere til å ta telefoner, og det er veldig greit!

Eneste som er minus med å bo så nærme ganske mange forskjellige ting, er at alt er sinnsykt dyrt. Typ jeg kan ikke bare dra med meg min kjære på toget for å henge i oslo med allesammen, om det er desucon eller ellers. Siden vi har rett og slett ikke penger til det nå som vi lever på Nav. Oh well. Men vi fikk hengt littegran med Christmas på et punkt hvor vi snakket med en snill dame som heter Hanna på kafe. Det var koselig, da <:

30
Introduksjoner / Sv: Hei
« på: 09. jul, 2017, 01:13 »
Jeg personlig er litt i samme båten, men har liksom venner å prate med, men som regel vil de ikke høre når jeg har det dårlig, hehe. Men er jo bra du kommer frem som du gjør :) Også håper jeg det blir ordnings.

Sliter selv veldig med depresjon og diverse andre lidelser som da gjør min hverdag veldig tung, men har en del småting jeg prøver å gjøre for å holde meg av de dårlige tankene, og heller på gode tanker.

Kan nevnes at jeg er kanskje ikke den aller første og beste å "vent"e til, om du skjønner, men du kan jo legge meg til på discord om du vil bli kjent likevel :)
Skyee#3665

31
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Fake-norska/Tullnorsk
« på: 18. jun, 2017, 15:46 »
Jeg har nok aldri prøvd å lage tullesvenske ord haha, har heller aldri hørt tullenorsk heller :'D haha.

Gulebøj though.. xD

32
Dyr og natur / Sv: Reptiler lovlig i Norge fra 2017
« på: 12. mai, 2017, 06:10 »
Syns dette er kjempegøy! Spesielt siden jeg elsker leopard gekkoer og skillpadder veldig mye.

Men det er en stor sjans for at vi flytter utenfor norge så kan hende det ikke blir så veldig relevant for oss :'P

Men er enda veldig kjekt at folk som har reptiler får muligheten til å ta de til dyrlege osv :)

33
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Og være eller ikke være en Furry!
« på: 11. mai, 2017, 02:42 »
Jeg tror det minste som kan gjøre deg "legit" furry, er om du liker mikke mus, liksom. Så med andre ord, skal ikke mye til for å være furry. Alt du må gjøre er å si at du er en.

Reint personlig har jeg mista mer og mer interesse i furry fandommen, og sliter litt med å assosiere megselv med furry fandom. Jeg liker å tegne dyr og min egen karakter, men har egentlig mista litt lysten til å ha "furry" på meg, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg vil heller bli kalt en anthromorphic-artist, enn noe annet. Men, det betyr ikke at jeg ikke er like "furry" som du er, jeg bare vil ikke kalle meg furry, noe som da gjør at jeg muligens ikke er det, i en teknisk sans.

Hva jeg vil frem til med andre ord er at du bestemmer helt selv om du vil kalle deg selv furry eller ikke.

34
Som en oppdatering på min situasjon, så har jeg blitt plasert på venteliste til nevrolog. Skal snakke med nevrolog om jeg har asberger....

men må muligens vente 6 måneder. HURRA.

35
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. mai, 2017, 11:05 »
tegnebrettet mitt døde, men tilfeldigvis hadde jeg en ekstra liggende, siden pappa bare kjøpte en på salg (pappa er en sånn rar mann som kjøper dyre ting ut av det blå, men det passer jo bra nå da)

Eneste problemet med tegnebrettet mitt nå er at det bare vil fungere på en skjerm, og det er min andre skjerm som helst brukes til andre ting en kunst og gaming, pluss at den er plasert på en litt dum plass så får ikke ordentlig til å tegne på den uten å være kjempe ukomfortabel (om jeg sitter en viss vei, så får jeg kjempe muskel smerter som ikke går bort med mindre jeg tar smertestillende)

så vet ikke helt om jeg får ordna det, men kan jo såklart gjøre ferdig commissions på den skjermen, håper jeg.

Teit tegnebrett, as.

36
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Furs, Furry?
« på: 24. apr, 2017, 00:30 »
Furs er nok en forkortelse av Furries, mer enn noe annet.

37
Fursona / Sv: Design hjelp?
« på: 13. apr, 2017, 23:49 »
syns golden og blue 2 er veldig fint!

men, om det er greit, vil jeg gjerne komme med en suggestion!
jeg er stor fan av å ha en hvit flekk over nesen på denne måten sjøl ^^ hihi.

38
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 01. apr, 2017, 07:45 »jeg skifta vist navn også haha

pls

39
Forumsnakk / Sv: Forbedring om å finne fram
« på: 31. mar, 2017, 04:24 »
40
Forumsnakk / Sv: Art Showcase + Galleri
« på: 30. mar, 2017, 03:29 »
Tror kanskje det snakkes om noe ala furaffinity eller noe form for oekakiboard, men det koster kanskje å hoste, siden man må ha serverplass osv.

Trenger ikke koste noe særlig egentlig.
Er ikke snakk om mange TB med lagring man trenger, bare noen GB til å begynne med med mulighet til å utvide til noen titalls GB etterhvert.

Så på priser nå, kan få det til å fungere fra så lite som ca 50 kr måneden, øk til 85 om du vil ha en litt større mer robust setup.
Forutsetter riktignok at man styrer, og setter opp ting selv, samt at man antakelig må utvikle deler av det selv, men fortsatt.

Tror egentlig tegneforumet holder :) Veldig mye unødvendig arbeid ligger i noe slikt, gjerne også penger men kanskje ikke så mye sånn generelt sett. Tror også de aller fleste syns tegneforumet holder også, så evt ender man kanskje opp med en furaffinity-esque ting som ikke blir tatt i bruk av flere enn 2-5 folk, av ganske mange flere.

Så man har tegneforumet, og såklart DeviantART, Furaffinity, Inkbunny, Weasyl osv man kan bruke på siden, og dele sine gallerier og tegninger på det viset ^^

41
Forumsnakk / Sv: Art Showcase + Galleri
« på: 28. mar, 2017, 22:06 »
Det finnes vel allerede Her?

Tror kanskje det snakkes om noe ala furaffinity eller noe form for oekakiboard, men det koster kanskje å hoste, siden man må ha serverplass osv.

men tegneforumet her holder fint, etter min mening :)

42
Spill / Sv: Nintendo Switch?
« på: 07. mar, 2017, 02:12 »
Vil heller spare pengene mine enn å kjøpe en maskin med ett spill på :P

kanskje i fremtiden om det er noe mer på maskinen, men så har jeg også en Wii U jeg bruker lite foreløpig fordi jeg ikke alltid har mulighet til å spille på den, + spill på data er litt mer interesant foreløpig, og kunstsalg.

Kan jo nevne en stor grunn for at jeg ikke bruker min Wii U er for at jeg ikke har noen å spille med <_< Fant ut etter at jeg kjøpte smash at det ikke var noe story mode, så var liksom ikke kjempeinteresant å spille alene sjøl om jeg gleda meg litt. Blir bare brukt når vi har besøk noe som ikke er ofte.

43
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Folkehøgskole
« på: 25. feb, 2017, 17:17 »
Gikk på teater kostyme linje og var sikkert uheldig med plassering. folk festet til alle døgnens tider, røykte og jeg begynte å få epilepsi anfall av stresset rundt meg. Greide meg bare halve studie året før jeg måtte bare flytte hjem siden det begynte å bli ett psykist helvete for meg. Lånet greide jeg å betale ned (vart bare under 50k) på ett par år med nøye nedbetalinger i måneden.

jeg er en av de som røyker og drikker, men har aldri vært et problem for de rundt meg som ikke gjør det? o3o Kanskje det bare er meg.

Then again så er jeg mama bear når jeg og mine venniner er ute, kjennes det som. Må alltid drikke så jeg bare er brisen, liksom, så jeg kan gå med folk hjem eller ringe taxi for dem. Noen av mine venner fant ofte ut at de skulle drikke så mye at de kommer på et stadie hvor de ikke husker noen ting, og i det stadiet så stikker de av med brennevinet mitt, og gjerne stikker av (fant vennina mi på en båt 15 minutter borte med bil..? var ute på fredag - lørdag, fant henne på mandag... *shiver*) Så tror ikke folk som meg hadde vært problemet. Røyking though.. jeg går ut å røyker, og står et par steg unna folk som ikke takler røyken, om de vil være med ut. Hvordan var de da? evt hvorfor ikke springe etter de med saks og kutte av sigaretten om de ikke går bort fra deg? hehe. Hadde jeg gjort.

Vil ikke få det til å høres ut som at du ikke sleit på folkehøyskole pga medelever som er nisse. Vil bare vite hvordan det er, siden jeg som regel var "med de folka" hvis du skjønner... Nå om dagen drikker jeg mer eller mindre ikke.

44
Privat portefølje / Sv: [Tegning] ♣Skyee's Artdump
« på: 22. feb, 2017, 02:18 »Gjort en del tegninger siden siste post her :B hihi

45
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Folkehøgskole
« på: 25. jan, 2017, 21:03 »
Eneste jeg vet er en vennine av meg, Samtard på forumet (hun er lite aktiv, da) syns det var så fint på folkehøyskole for cosplay, at hun ville dra et år til (tror hun gjorde det og) og et år til etter det igjen haha.

Så i følge hva jeg har hørt, så er det veldig bra :D

46
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 21. jan, 2017, 14:10 »
post-lavt blodsukker er så ræv. Er så svak, kald og trøtt ;_;

Er dritt lei klassen min, freakings konstant bråk og hærverk hver jævla dag.
Kan ikke akkurat bytte klasse heller fordi er eneste MP klassen på skolen. Blir rett og slett redd for å gå rundt i klassen at this point. Som ikke det var nok er folk ekstremet glade i å ta greier fra deg hvis du ikke ser på det.

hurrrgh =M=
*mini rant over*

jeg hadde det problemet på Elektro i fjor, de dreiv å ropte, spilte høy musikk på et musikkanlegg vi satt opp, var frekke med lærerne, og kasta verktøy og bestikk og metallballer rundt seg, og ofte endte de tinga i min ende av rommet. Prata med læreren, og i de timene hvor de andre elevene ikke forstod at det var skolearbeid som skulle gjøres, ikke leking, så fikk jeg gå hjem og arbeide istedenfor. Men så bodde jeg en 12 minutters gåtur unna skolen, da.

47
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 18. jan, 2017, 09:15 »
sov egentlig ganske teit xD

^ burde sove bedre
< burde sove bedre
v burde sove bedre?

48
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 17. jan, 2017, 03:31 »
har hatt en blå tå i en uke nå. Først nå gjør den vondt :V

Bra jeg fikk time hos doktoren min på onsdag da.

49
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 15. jan, 2017, 23:53 »
kanskje. Er litt sliten... lurer på om jeg er syk eller noe. Eller ganske bare generelt sett unenergized. Kanskje jeg trenger en snickers.

^ fikser døgnrytmen! (y)
< må velge mellom søvn, og rocket league..
v skal snorke snart?

50
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 14. jan, 2017, 13:58 »
Sitter å lurer på hvorfor Komplett liker å leke så mye. Vi kjøper ting fra Komplett fordi de har fine betalingsplaner, som er perfekte for oss. Men hallo..

På black friday, bestilte mammaen til forloveden min en stasjonær PC med skjerm. Skjermen kom aldri, og de fant den ikke på terminalen. Forrige uke fikk vi en skjerm som var litt sterkere enn den vi bestilte, fordi de ikke hadde den på lager mer. Tok bare så lang tid, da. Og de satt opp en sak på det, og om vi ville de skulle komme videre i saken, så måtte vi ringe selv. Jeg har telefonfobi, og syns det er veldig stressende og ekkelt å ringe, får panikk i telefonen, men gjorde det alikevel...

I midten av desember bestilte jeg en Wii U med Mariokart 8 i pakken, + splatoon og smash og en kontroller. Den gangen kom alt i posten, men fikk ikke mulighet til å sette opp maskinen før etter jul, og fikk ikke prøvd den før i går. Spilte windwaker som jeg hadde fra før, men så ville jeg prøve Mariokart. Skreiv inn koden, men den fungerer ikke. Prøver å finne ut om jeg kanskje skulle skrive inn koden på Club Nintendo på nettet, siden det sto noe om det på kodekortet. Men Club Nintendo ble lagt ned i april 2015. Med andre ord, koden er "void". Sendte melding til dem og jeg får en fysisk kopi av spillet i posten gratis, men den er ikke på lager, og de vet ikke før de får den igjen. Sto på siden "9.februar" men den datoen er usikker. DET er gg. Er også mulighet for at det er en kode inni coveret som kan unlocke en del andre spill, bl.a. monster hunter som jeg er interesert i, men om det også er club nintendo drit så griner jeg...

Ikke at jeg trenger å ha det spillet med en eneste gang, men syns det er litt merkelig at de ikke har saken under kontroll.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 194