Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Aikho

Sider: 1 [2]
27
Bjeff! Mjau! Mø! / Den trolig ikke så store din bil tråden
« på: 19. mai, 2010, 14:21 »
De forurenser kanskje, men ikke mer enn alle skapningene på jorda gjør fra før, så de er ikke så slemme desuten, mange av dem har en tendens til å se ganske fine ut med sine freshe farger og fine former, jeg snakker selvfølgelig om biler! ;D

Nå har det seg slik at jeg vet at det er fler enn meg på dette forumet som er interesert i og liker biler og jeg vil ha et sted til å legge ut bildene av bilen jeg holder på å "resturere". Det er ikke mange årene igjen før den er veteran heller såvidt jeg vet. :D

Uansett, jeg vil at dere skal poste biler av deres biler og kanskje fortelle litt om hva som er gjort med dem hvis noe er gjort, hvis ikke, fortell en historie om hvor fint dere har hatt det sammen eller noe slikt! ;)

Så, uten å hefte mer, dette er min historie. -- Forresten, ikke lengre min fikse en Subaru tråd, for lite tid, penger og bruk for en bil.
Jeg har ikke kjørt opp enda, men jeg vil gjerne ha en bil jeg kan hoppe i med en gang jeg har gjort det, så jeg har sett etter noe billig ganske lenge nå. jeg fant nylig en bil jeg fikk veldig lyst på, en 1977 Nissan Cherry (Datsun Cherry 1100 eller noe slikt er vel det helt korrekte navnet) Den var gammel og liten og til tross for alt som var galt med den, veldig fin.

Men... Som vanlig hadde min far et bedre forslag, jeg kunne komme innom hos han, på jobben og se på en 1987 Subaru Leone Sedan som tidligere var hans nåværende hustrus bil (Før de møttes på midten av 90tallet). Så, jeg gjorde det, bilen var trolig i bedre stand enn Cherryen, selv om 87' L-Serien ikke startet. Så jeg stakk innom en kveld, sammen med TwoSocks, Lubin og Hklax, bilen stod åpen, så vi kikket litt inni og den så jo ganske så fin ut og jeg visste alleredet de fleste problemene jeg kom til å ha med den. Dagen etter dro jeg og Lubin tilbake sammen med Hklax mens far var på jobb, vi dyttet bilen inn på verkstedet, åpnet dørene og lot den stå til søndag (to dager) for å tørke litt og lufte seg.

Søndag kom jeg tilbake med Lubin, far tok noen bilder og vi begynte arbeidet med å finne ut nøyaktig hva som trengs for at bilen skal være i meget god stand igjen. Vi tok ut hele baksetet, ribbet bagasjerommet, vasket motoren, tok ut mesteparten av en knust rute, vasket av all mosen som hadde grodd fast i sprekkene, brøt opp bensinlokket og støvsugde ut alle gamle blader, insekter, glassbiter og andre dumme ting som lå inni bilen, så vasket vi interiøret.
Ca. midt oppi det hele kom TwoSocks bortover med en stor flaske cola og hjalp til med arbeidet, han tok også noen bilder. De bildene som ble tatt på Søndagen som var og de som blir tatt ved senere anledninger knyttet til den Subaruen kommer jeg også til å poste her.

De 13 første bildene er bilder av hvordan det så ut før vi gjorde noe som helst med bilen, TwoSocks sine bilder er bilder fra midt uti jobben og utover mens vi holdt på med bilen.

Før



Under og etter



28
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: Roo-Fan
« på: 03. apr, 2010, 17:20 »
Dette emnet har blitt låst og flyttet bort fra offentligheten intil videre.

29
Leker / CTRL+V
« på: 21. mar, 2010, 23:42 »
Hva har du i ditt clipboard? Lim det inn, så får vi se!

-----

TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS! TISS!

30
Spill / Forza Motorsport 3
« på: 02. jan, 2010, 19:41 »
Fikk Limited Collector's Edition av Forza 3 til jul fra vovven min ^^
Det er for de som ikke har fått det med seg, Xbox konkurenten til PlayStation's bil simulator serie Gran Turismo (Som jeg også kommer til å skaffe når den ferdige versjonen av GT5 kommer til neste jul)

Jeg har mildt sagt spillt det mye de siste dagene og de som har prøvd de tidligere versjonene og denne vet sikkert at det er muligheter for visuell tuning av biler med bodykits og klistermerker og nytt i 3eren (såvidt jeg vet) er muligheten til å lage klistermerkene selv også, på en mer komplex måte, så du kan lage designet selv på et ark (i spillet selvfølgelig, scanning og uploading går ikke ;)) og så putte det på bilen, dermed blir det lettere å lage store grupper og bruke flere ganger (for eksempel team logoer og slikt for online racing i turneringer)

Jeg digger slike ting, med editoren i Juiced 2 kunne jeg sitte i flere timer og leke med klistermerkene og fargene til bilene mine ble så tøffe som jeg ville ha dem, så selvfølgelig kunne jeg ikke dy meg, jeg måtte jo teste den i Forza Motorsport 3 også.

Så jeg tok en Nissan (liker Japanske biler, de tar seg bedre ut med ville paintjobs og bodykits enn de fleste andre) og lagde et design og jeg vil dele det med dere, og selvfølgelig, om det er noen andre rufser her på forumet som spiller Forza og vil dele sine bilder eller snakke tuning, rundetider osv. gjør det her :D

Uansett, her har dere bilen min. Bildene er tatt i spillet og effektene er lagt til med kameraet i spillet. Designet har jeg som sagt fikset selv, GReddy, Nismo, Tein osv. er ferdiglagde klistermerker som er med i spillet og er de som har lagd (IRL versjonene av) delene jeg har puttet i bilen. Som dere ser bærer den preg av forumet vårt også ;D
Kommer til å legge ut flere bilder av (kanskje) andre biler og oppdaterte versjoner av denne siden :)

31
Oppslagstavlen / Norwegian paws søker nye logoer
« på: 16. des, 2009, 02:47 »
Hvis noen av dere brukerne vil lage en logo til en eller annen anledning så får dere lov til det, den originale logoen finner dere her

Bare post her med deres logo vedlagt og selvfølgelig si hvilken anledning logoen skulle være til så skal vi se hva det blir til ;)

32
Spill / DJ Hero
« på: 05. nov, 2009, 17:52 »
DJ Hero er som mange vet eller forhåpentligvis gjettet seg frem til av navnet Guitar Hero hvor kontrolleren og emnet er et Turntable og en mixer.

Det er et meget awesome spill for de som liker rytmespill, rap, hip-hop, dance, electro house, rock og Drum and Bass (DnB <3)
Jeg spiller det selv på Xbox 360 og vil meget gjerne ha noen å spille med ^^;
Gamertaggen min er AikhoBear hvis noen er interresert i å spille det, noe annet eller bare legge meg til.

33
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: Dyremishandling/dyreplageri
« på: 19. mar, 2009, 13:57 »

34
Bjeff! Mjau! Mø! / Ukentlig poll - Forslagstråden
« på: 18. mar, 2009, 10:40 »
Hei, jeg har fått en ide om å lage en poll hver uke, fra fredag til fredag og jeg vil at alle brukerne skal kunne legge ut en ide hver, eller fler for den del, til spørsmål jeg kan stille i pollen, dere har to dager, for på fredagen rundt 12 vil jeg lage en poll med det spørsmålet som har flest stemmer. Så, post noen forslag på samme måte som det under og se innom senere for å bestemme deg om hvilket som er best, så lager du en kort post som rett og slett bare sier at du stemmer på "Spørsmålet du stemmer på?"

Så da begynner jeg med et forslag: "Hvordan liker du Norwegian Paws forumet?"
"Hater det"
"Liker det ikke så godt"
"Synes det er greit"
"Det er det beste forumet ever!"

35
Oppslagstavlen / Nyheter
« på: 14. mar, 2009, 19:08 »
Her vil bare vi administratorene poste nyheter, det vil da være nyheter fra boksen i sidebaren vår, dere kan da bla opp dette emnet og se på nyheter som har vert. Vi vil også om mulig legge ut en litt mer fyldig "artikkel" (iallefall i følge IT-Avisen standard) her hvor dere kan lese mer om nyheten hvis det er mere å si om den.

36
Klær og tilbehør / Linselus
« på: 18. feb, 2009, 22:54 »
Okei, bare halvveis forklarende tittel, men uansett.
Jeg vil at man skal diskutere linser, fargede, 1-tone, 2-tone, osv, crazylinser.. slikt..
Ikke for a jeg skal ha hjelp, jeg har ordnet med og slikt, finner fort ut om det er noe for meg eller om.

Men uavhengig av det, jeg vil høre deres erfaringer med forskjellige online og ikke-online leverandører av linser og linsene selv!

Edit: Post forresten gjerne bilder av deg med linsene ;3

37
Her har dere den nye og forbedrede versjon 2.0 av listen med mine låter

Først og fremst vil jeg si at grunnen til at jeg har flere artistnavn er fordi jeg ikke vil lage flere sjangre med ett lengre, grunnen til det igjen er at jeg selv iaf kan lettere kjenne igjen hvilke låter er hvilke sjangre og blandings-sjangre utifra hvilket/hvilke artistnavn jeg har brukt, hvilket artistnavn som er hvilken sjanger kommer lengre ned i posten.

"Ferdige sanger" snakker for seg selv, det gjør i og for seg "Uferdige sanger" også, men det er ikke sanger jeg har planlagt, det er sanger jeg faktisk har begynt å jobbe på, som jeg vil gjøre ferdig. De sangene som er på nettet av de jeg poster her er en link, resten er sansynligvis ikke lastet opp enda.
Kommenter gjerne på sangene dere hører på! Mye morsommere om det er fler enn min post i dette emnet. ;)
Hvis dere har lyst til å se hvordan jeg lager musikk og høre de nye låtene før jeg laster dem opp så finner dere dette under "Latest Videos" på Livestream siden min: http://www.livestream.com/aikhosstudio skal prøve å huske å poste på Twitter, Facebook osv. når jeg streamer, samt Skype og slikt. Da får dere muligheten til å se det live også. :)



----- Noen linker funker ikke da aikho.org ikke funker for tiden -----
Aikho
Sjanger: Electronica
Undersjanger: Synth-Orchestral

Ferdige sanger  
Terminology (Part 1)
The Melodies Speak (Alternativ link) -- Ny!

Uferdige sanger  
Terminology (Part 2)
Terminology (Part 3)

==========

Azure
Sjanger: EBM og Minimal Techno

Ferdige sanger  
Rufas
It Begins

----- Mnml -----
Stagnant
Darkling
H.I.v.E

Uferdige sanger  
A.Y.B
Run/Crazy

==========

D-AuX
Sjanger: Trance
Undersjanger: Hardstyle

Ferdige sanger  
Overdrive (Original Mix)
Overdrive (Orchestral Mix) -- Kåret til Ukas LåtLydparken.com
Hardstyle Attack
Bouncie!
This is in the Club (D-AuX Hardstyle Remix) -- DJ Temper/Koyo73 -- Kåret til Ukas RemixLydparken.com
Rise from the Deep
Infected Nation (Aggressive Mix)

Uferdige sanger  
Phenomenon

==========

Darrahtraint
Sjanger: Electronic/Trance
Undersjanger: Drum And Bass og Goa/Psytrance
Webside: http://darrahtraint.newgrounds.com/

Ferdige sanger  
Command Control -- Ble valgt til Featured Music når jeg lastet den opp.
     - Denne fant jeg på YouTube, lastet opp av noen andre: http://www.youtube.com/watch?v=gAbojigfwvY
Bodies
Dream
Waste Of Space

Uferdige sanger  

==========

DJ Squizz
Sjanger: Techno
Undersjanger: Happy Hardcore

Ferdige sanger  
Strange Dreams

Uferdige sanger  

==========

EuroQore
Sjanger: Techno
Undersjanger: Hardcore/Terrorcore

Ferdige sanger  
My Story
My Beat's in Mississippi

Uferdige sanger  
My Beat's in Mississippi (Qing of the Beats Mix)
Dream Catcher
Killing Christmas
Dominate
Technology
We R Happee!
My Mellow Face

Og noen flere sanger for tiden uten navn fra "Time Traveler" (Oldschool Hardcore album jeg jobber med, skal bringe tilbake lyden fra 10 år tilbake)

==========

Tinnitus
Sjanger: Techno
Undersjanger: Schranz/Hardtechno

Ferdige sanger  
My Kingdom
Phenomenon (vs. D-AuX)
Hell Froze (vs. Aikho)
Were

Uferdige sanger  
None, biatch!

==========

Tod
Sjanger: Trance
Undersjanger: Trance/Dance/Hard Dance

Ferdige sanger  
Ingen :o

Uferdige sanger  
Still Alive (Tod Remix) -- Lisa Miskovsky
Spread your Wings (And Fly)
One Small Step
A Lovely City

==========

WUB -- Oppdatert!
Sjanger: Electronic
Undersjanger: Dubstep/Breakbeat
Website: http://wubmusic.bandcamp.com/
YouTube: http://www.youtube.com/WUBteck
iTunes: http://itunes.apple.com/no/artist/wub/id382126950
Spotify: http://open.spotify.com/artist/2xM0bnNA92atLiEIoX9fOB

Ferdige sanger  
----- A New Beginning -----
Under The Ocean
     - Denne er på YouTube, lastet opp av meg: http://www.youtube.com/watch?v=R7zPT3rZfN8
Minds Wandering
Powerplant
Powerplant (Gritty Reality Mix)
Fucking Nasty
Industrial

----- Rolling Beats -----
Times Change
A Superhero's Crib
Surfacing Thoughts
For Old Times' Sake

----- Aromatic Beats Single -----
Aromatic Beats
Denne sangen er også tilgjengelig på iTunes, Spotify, imvu, AmazonMP3 (USA), Zune og Nokias mobile musikksjappe.
     - Denne fant jeg på YouTube, lastet opp av noen andre: http://www.youtube.com/watch?v=okRmUAD1W_s

----- Stop Talking -----
Pounded
Derp-a-Deerp
If Winter Was Here
Ardent Expanse
Insenate Existence

----- Eclipse -----
Eclipse
http://itunes.apple.com/no/album/eclipse-single/id436769031
http://open.spotify.com/track/1J7AJE0cUjwZTwAE60f0vV
     - Denne fant jeg på YouTube, lastet opp av noen andre: http://www.youtube.com/watch?v=ga5_MdFluVk -- Ny!

----- Past Times -----
De 7 mest populære låtene mine fra 2010.
http://itunes.apple.com/no/album/past-times/id436772838
http://open.spotify.com/album/6s1hvtOZ9KOdzxxPnAlIB6

----- Quondam - EP -----
Quondam (Original Mix)
Quondam (Electro VIP)
No Other Way
Quondam (Breaks Mix)


----- Sanger Uten Album -----

----- Freebies! -----
Wide Range Experimental Rhythm
A Glorious Dawn -- Symphony Of Science
     - Denne fant jeg på YouTube, lastet opp av noen andre: http://www.youtube.com/watch?v=7yrB75XR10E
     - Denne fant jeg på YouTube, lastet opp av noen andre: http://www.youtube.com/watch?v=It8zIHPtJhM
The Quantum World -- Symphony Of Science
     - Denne fant jeg på YouTube, lastet opp av noen andre: http://www.youtube.com/watch?v=xdUyDw_ce8A -- Ny!
Where It Takes Us

Uferdige sanger  
Eclipse 2 (Work title)
Room of Angels -- Remix av Silent Hill sangen ved samme navn
Clear Waters (Farris Tribute)

==========

38
Film / Zero Punctuation
« på: 10. jun, 2008, 08:54 »
Bare legger ut en link her til en drit-kul game reviewer

Her er et eksempel: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/17-Guitar-Hero-III
Og her har dere arkivet: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation

Det er mildt sagt morsomt å se på ;D

39
Forumsnakk / Forside?
« på: 05. jun, 2008, 12:37 »
Hvordan ville dere likt en Forside, altså, at www.norwegianpaws.org ikke leder til forumet, men blir slik som forsiden på www.ldnorge.org eller http://ldnorge.org/index_closed.php (TwoSocks holder på å gjøre den ferdig, visstnok... Og han begynte etter jeg spurte om jeg kunne få den :D)
Selve koden vil da være skrevet av TwoSocks (Jckf) og jeg kommer til å lage et skin til den for å matche vår 'farge kode' :D

Jeg kommer til å begynne arbeide så fort jeg er ferdig på jobb i dag og vil bli veeeldig skuffet om dere ikke liker ideen ;)

Innhold kan eventuelt være når meets nærmer seg og er 100% ferdig arrangert, noe slikt iaf, Det kan være oppslag om diverse små ting, furs på nyhetene osv.

Hvis dere, brukerne har forslag til ting vi kan skrive om eller nevne på forsiden kan vi jo lage en egen tråd/ett eget undeforum slik at dere kan lage tråder der om nyheter og hendelser folk som suser forbi kunne vært interessert i.

Vi kunne også hatt den mest publikums-vennlige versjonen av Miles' FAQ der, har ikke lest igjennom den nåværende, så jeg vet ikke om det er den :P må nesten gjøre det..

40
Bjeff! Mjau! Mø! / Twitter.com
« på: 30. apr, 2008, 12:47 »
Det er en fin liten ting da, Jeg har motvillig prøvd det i dag på anbefaling fra en klassekammerat i fra fjor
Jeg vil da også anbefale de av dere som liker ting som MyFursona.com, livejournal.com og myspace.com til å prøve twitter og se litt på det, enkelt og greit og har fine funksjoner..

Det går ut på en ting, svare på et spørsmål, spørsmålet er som følger:
Hva gjør du?

du skriver så inn en liten beskjed på ca. 140 tegn (ikke over) og trykker oppdater :D

Har du en twitter bruker så kan du legge URLen her så vi andre kan følge med på hva du gjør osv. :3

Min er http://www.twitter.com/aikho/

41
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: MyFursona.com
« på: 28. apr, 2008, 20:12 »

43
Pelskunst / Pixelcars, 'cuz we're f-in bored!! =D
« på: 26. mar, 2008, 10:45 »
Ja, skole skjønner dere, Vi har ikke sett lærerene våre siden torsdag før påske :P
Så jeg har brukt skoletimene siden påsken slitta til å være her på forumet og å tune pixelbiler ;D

Riktignok ikke den største bragden i historien, men vi kan jo se på orginalen og versjonen jeg har lagd :D
(nei, den er ikke ferdig ;))

44
Underholdning / Din mobil-bakgrunn
« på: 29. feb, 2008, 23:36 »
Altså, vi har et "Ditt Skrivebord" topic her.... :)
Og bare for å se om det er noen som gidder å bry seg med slikt... :P
Last opp bakgrunnsbildet du har på mobilen! ;D

Jeg begynner :3
Beklagelig vis vet jeg ikke hvem artisten er, jeg liker virkelig denne tegninga og det hadde vert fint å vite hvem det var som tegna den..
Hvis noen vet det, rop ut!

- Oh hey nettsider som ikke eksisterer lengre!

45
Spill / Steam
« på: 16. feb, 2008, 11:22 »
Hei, til alle her som er på Steam (www.steampowered.com) så har jeg lagd en gruppe som heter Norwegian paws, post Steam brukernavnet ditt her så skal du få en invitasjon, :D den er private da jeg ser helst at den forblir for NorPaws medlemmer.. dog, jeg har en mistanke om at det ikke er så alt for mange :P

Mitt er forøvrig Aikho(brukernavnet er TonyZigg hvis nick ikke funker, det virker tilfeldig om det gjør det...), hvis  noen her skulle ha lyst til å legge meg på Friends lista si ;D

46
Bjeff! Mjau! Mø! / FPS
« på: 11. feb, 2008, 02:51 »
Hvem andre enn meg prøver eller faktisk ser på Funday Pawpet Show?

For de som ikke vet, gå til www.pawpet.tv
det er live, web-TV, hver søndag fra 11-3 om natta :3

Vedlegget er et skin jeg lagde til et bilspill mens jeg så på FPS i natt ;3

47
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: I'm not a furvert? am I?
« på: 22. jan, 2008, 07:34 »
Dette emnet har blitt flyttet.

Du kan finne det her: http://norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=109.0

48
Film / Shuffle, Jumpen og Hakken
« på: 14. jan, 2008, 14:01 »
Fikk for meg at jeg skulle dele noen videoer med dere :3 så jeg har lett fram noen av favoritt filmene mine fra tjenester som Youtube og Google Video :3

Først litt informasjon om hva som kommer til å være i videoene:

Shuffle (Eller Melbourne Shuffle)
En dans fra Melbourne, Australia. Som nå nylig (I løpet av de siste årene :P) har blitt litt hardere og tilpasset favoritt sjangeren min ;D

Jumpen (Noen kaller det Jumpstyle, men det er musikken den danses til)
Nederlandsk, gjett hva basisen for den er da :P Næh!? Tror du det er hopping! ::)

Hakken (Eller gabber, igjen, det er sjangeren, ikke dansen....)
Merkelige greier, går ut ifra at det er nederlands :P
-----
Melbourne Shuffle:

Compilasjon fra www.wedancehard.com
http://video.google.com/videoplay?docid=-585908934537201795&hl=en-AU

Enda en video fra We dance hard... men denne er det bare to stykker i, Pae og Sarah, meget flinke egentlig :3
http://video.google.com/videoplay?docid=4574799370961792676

Hardstyle Republic - Resistance is Futile.. We dance hard igjen...Hardstyle republic er "Hardstylere" mot dop
http://video.google.com/videoplay?docid=-7791516447366153631

En "battle" på Clipfish. aner ikke hvor i verden det der er, men de har stilige bukser :P
http://www.clipfish.de/clip/1120597/
-----
Jumpen:

Tilfeldig video hos google video :3
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1654213400890434574&hl=en-AU

Enda en, samme folka vil jeg tro...
http://video.google.com/videoplay?docid=4888333078700645383

Jumpforce, Duo Jumpen... www.Jumpforce.nl
http://www.youtube.com/watch?v=tyAvaLsLFl8
-----
Hakken:

En litt korka musikkvideo på Google Video (Av Creative Killerz) Men de danser Hakken i den :3
http://video.google.com/videoplay?docid=-8048791493013386235

Her er et klipp av bare dansen :P
http://video.google.com/videoplay?docid=-6005526271110377411
-----

49
Introduksjoner / Grafisk og musikalsk bamse
« på: 07. des, 2007, 19:35 »
Jeg bor så godt som midt i Norge, i samme by som Tellos og TwoSocks.
Jeg er fremdeles i skolefasen, dvs. jeg skal begynne VK2 IKT Driftsfag så fort som Værdal videregående skole får ræva si i gir og starter skoleåret, sikkert like over nyttår.
Jeg er ugift (WOW, shocking  ::)) Jeg er i og for seg en datanerd....
Jeg lager musikk og leker med photoshop som en hobby. Jeg har også spillt et par DJ mixer jeg har lagd selv på noe som kanskje kan kalles en fest (flere ganger) og jeg har til og med mixet live 8)

Sider: 1 [2]