Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - VVolfsong

Sider: 1 ... 12 13 [14]
326
Introduksjoner / Sv: The beast withinn is commin out.
« på: 16. jan, 2008, 00:42 »
'lo *vinke med pote*

327
Dyr og natur / Sv: DINE Dyr
« på: 15. jan, 2008, 22:57 »
Har alltid hatt lyst på en hund, gjerne en sjæfer, men desverre er jeg allergisk. Hovedsakelig katter, dem tåler jeg ikke i det hele tatt, men hunder vil gi meg små irritasjoner etter en stund om jeg henger for lenge rundt dem og =\

Syns det er på tide at de kurerer allergi snart!

328
Klær og tilbehør / Sv: Klessmak
« på: 15. jan, 2008, 15:08 »
Klessmak er desverre ikke noe jeg har mye av... hehe. Har et lager av billige bukser kjøpt på Obs i svart, grønn og en eller annen lys farge, og går ellers alltid i T-skjorter med ulver på og kanskje en eller annen form for random genser, ofte av college typen. Ikke akkuratt merkevarer eller trendy ^^

329
Film / Sv: Siste Filmen du så var:
« på: 15. jan, 2008, 11:50 »
Siste filmen jeg så var I am Legend på kino rett over nyttår. Syntes den var ganske bra :)

330
Film / Sv: Silver Fang
« på: 12. jan, 2008, 20:00 »
Kanskje man kunne hatt en Silver Fang kveld en gang. [smile] Har den gamle norske dubben på DVD. Skulle gjerne hatt den svenske også, som jeg tror skal være bedre.

*Grøss* Selv hater jeg norsk dubbing som pesten. Foretrekker det på japansk fremfor alt, engelsk de gangene det ikke er mulig. Det finnes kun en eneste norsk dubbet film som jeg syntes de dubba bra, og det var Ice Age (har ikke sett 2'ern på norsk, så vet ikke om den er bra). Resten hadde verden vært bedre foruten imho ^^

331
Film / Sv: Anime
« på: 12. jan, 2008, 18:41 »
Å, de er det en stund siden jeg har sett.. jeg var lenge med gingaworld.net (nedlagt nå), der fant jeg ut at det var kommet en oppfølger, men uansett.. det var mange der som ventet på at de skulle utgi et digitalt forbedret samle sett av de første episodene.

Må vel se å finne det nå ^^

Gruppa som fansubbet det heter asd, så bare google etter dem og navnet på serien så finner du det lett. Som en random trivia fact så var Keihound (som tegna den tegningen for meg) en av oversetterne deres på denne serien ^^

332
Pelskunst / Sv: Redlining
« på: 12. jan, 2008, 15:34 »
Care to share how you started practicing a year ago to get to where you are now? Stick figures are hard :)

333
Fursuit / Sv: Fursuits.. Hvem, hva etc.
« på: 12. jan, 2008, 14:48 »
Har ingen planer om å lage meg en suit, men om jeg skulle så ville det blitt en partial suit. I de fleste tilfeller syns jeg de ser bedre ut siden du ikke får en så tegneserie-figur aktig form i dem. Det er dog ett par full suits som er helt utrolige. Husker jeg så en Red XIII suit på en AC video en gang som var helt rå :)

334
Film / Sv: Silver Fang
« på: 12. jan, 2008, 13:42 »
Kanskje noen her kjenner til animeserien Silver Fang, også kjent som Ginga Nagareboshi Gin.

Jeg har ikke sett den gamle serien men jeg har sett oppfølgeren, Ginga Densetsu Weed, som handler om sønnen til Gin. Den er noe nyere og en helt ok serie i mine øyne :)

En kan se introen her.

335
Introduksjoner / Sv: Velkommen VVolfsong!
« på: 10. jan, 2008, 19:12 »
Takker alle sammen =)

Forresten, hva slags ulv er du? Ser jo ut som en meget uvanlig variant.

Jeg er en ganske så alminnelig hvit ulv egentlig. Min fursona's utseende er basert på min zippo lighter (som jeg kunn har pga uvlen! Jeg røyker ikke!) som du kan se nedenfor. Egentlig skulle bare den svarte pila over snuten være ett kjennetegn mens resten av pelsen skulle være en normal hvit og svart, men etter noen tegninger så ble de liksom bare slik de er nå... hehe.

336
Spill / Sv: Magic: The Gathering
« på: 10. jan, 2008, 00:44 »
Har spilt magic en del selv tidligere, men jeg spiller mest drafts. Det koster rett og slett for mye penger å prøve å opprettholde en decent deck når det hele tia kommer ut nyere og bedre kort.

I tilfelle folk ikke er kjent med drafts så spilles de slik: Alle sammen kjøper seg 3 booster packs og åpner den ene. Så plukke de ut ett kort de vil beholde før de sender resten av kortene til personen ved siden av seg (med klokka). Dette fortsetter til alle kortene fra den boosteren er tatt. Deretter åpnes neste booster, men korta sendes andre veien. Samme med siste boosteren, men med klokka igjen. Når alle 3 boosterne er brukt opp setter alle opp en deck på 40 kort med de kortene de trakk. Basic land kort er tilgjengelige for alle å ta fra en haug. Alle kan ta så mange de vil, men decken skal være 40 kort akkuratt.

Jeg foretrekker denne måten å spille på fordi det forhindrer at en person kommer med den ultimate blå decken (åh som jeg hater deg blå!) og overkjører alle andre fordi han eller hun har brukt mest penger på kort. Her stiller alle likt når de starter =)

337
Introduksjoner / Sv: 'lo igjen
« på: 10. jan, 2008, 00:32 »
Hey hey, jeg husker deg fra det gammle forumet! Elsker avataren din...Vet ikke hvorfor men jeg finner den søt og noe annet..
Er temmelig fornøyd med den selv, dog den begynner å bli litt gammel. Den er tegnet av MehndiX, og ser egentlig slik ut i sin fulle prakt:



Du får selv avgjøre om det gjorde den mer søt eller noe annet... hehe ^^


338
Introduksjoner / 'lo igjen
« på: 10. jan, 2008, 00:18 »
'lo igjen.

En del av dere kjenner meg fra det gamle forumet, eller har i det minste sett navnet mitt der. Jeg er en ulv fra Karmøy som for tia bor i Halden hvor jeg studerer informatikk. Jeg skal i terorien være ferdig med mastergraden min nå til sommeren, men vi får se. Jeg er noe lei av å studere og har lenge lurt på om jeg valgte rett studie, så jeg lover ingenting.

Som fur er det ikke så mye å si om meg. Jeg er ikke spesielt aktiv i fandomen. Om det gikk ann å bli en fur eller bare en vanlig ulv IRL skulle jeg vært blandt de første i køen, men utover det ønsket så nøyer jeg meg med å nyte tegningene fra alle dem som kan sånt (er selv håpløs med blyanten). Jeg har liten interesse for fursuits eller å gå med hale, osv. Er nok med på noen av furmeetene i Østfold fra tid til annen dog, og jeg har meldt meg på til Eurofurence i år så jeg håper å få møtt en del av dere der =)

Utover det er jeg som sagt student, 26 år gammel, male, lite sportslig av meg (hadde hatt godt av å miste noen kilo), forvirra over egen legning, hekta på WoW, rollespiller (pen&paper sorten, jeg RPer ikke online) og ellers fornøyd.

Åh ja, kunne en av dere admins gi meg adgang til de skjulte subforumene? Ja, det tredje også! ^^;

339
Pelskunst / Sv: Grrrrratis Profilbilder
« på: 09. jan, 2008, 22:03 »
Disse avatarene er temmelig konge. Bra variasjon i dem også. Du har talent! Min favoritt er uten tvil den for Kaine_of_Norway. Den var rå ^^

Om du fortsatt føler for å lage flere tar jeg gjerne en =)

Edit: Har du forresten ett galleri eller noen form for samling av dine tegninger på nettet noe sted?

Edit edit: Nm, jeg fant deg på DA =)

340
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Eurofurence i år?
« på: 09. jan, 2008, 21:40 »
Jaja, da er jeg registrert som nummer 782, så får håpe jeg får meg plass på hotellet. Så sant jeg kommer med så melder jeg meg inn i klubben for dem som trenger en roomie.

Har ikke helt tenkt på hvordan jeg skal komme meg ned dit enda. Jeg har bil så jeg kunne ha kjørt ned (og da hatt plass til 3 til), men det er så mye enklere å bare ta ett fly. Vi får se. Får vel først bare håpe på å få plass.

Sider: 1 ... 12 13 [14]