Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Friskusis

Sider: 1 [2]
26
Film / Sv: Sherlock Holmes BBC
« på: 02. jan, 2014, 20:02 »
Så utrolig glad for at jeg har funnet noen som er enig at dette er en super serie! Kusina mi er den eneste som er enig at den er superbra, ingen andre i familien/venner synes den er noe spesielt... Heh.

Føler at den første episoden ble brukt mer eller mindre for å bringe John og Sherlock sammen igjen, samt innføre den nye "slemmingen". Håper at de kan starte å løse saker som vanlig igjen senere. Har derimot hørt at John gifter seg i episode 2, så det spørs hva temaet blir der... P: Gleder meg til den kommer ut, uansett! <3 Cumberbatch og Freeman kommer til å være min Sherlock og John til evig tid, ingen som passer rollene bedre enn dem!

Håper de lager en fjerde sesong før de legger ned serien helt, tror jeg hørte rykter om at Cumberbatch sa han hadde skrevet seg opp for en ny sesong, men er ikke sikker... *-*

27
Dyr og natur / Sv: Valpetrening?
« på: 02. jan, 2014, 19:56 »
Tusen takk for utrolig mye informasjon! Tror dette kommer til å være til stor nytte! Med bitingen har vi startet med "AU-teknikken" (fant noen som foreslo det på en annen nettside, og bestemte oss for å prøve), hvor vi "klynker" som han ville gjort om moren hans straffet ham eller om han skadet seg på en eller annen måte. Deretter går vi bare bort og ignorerer han i ett minutt eller to, før vi starter å leke/kose igjen. Håper virkelig det hjelper, han ser veldig forskrekket ut når vi hyler til. Så langt har bitingen fortsatt, men jeg håper "treningen" hjelper etterhvert.

Får prøve å finne en godbit han er spesielt glad i. Så langt er han veldig glad i griseører, men det er litt vanskelig å gi små mengder av det... ;P Tror jeg tar en tur innom dyrebutikken neste uke. Har et jorde vi lar ham løpe fritt på når vi går tur, kunne starte der eller eventuelt ute i hagen.

Så langt har vi ikke møtt noen som er fiendtlig mot at vi lar hunden gå uten bånd, men jeg skjønner at det kan være ubehagelig... Jeg har hatt ubehagelige opplevelser med større hunderaser selv som gjør at jeg kvepper til hver gang en hund bjeffer. Skal diskutere saken med mamma, som er veldig fast bestemt at han bør få gå fritt mest mulig også. Har tenkt på valpekurs, men uheldigvis har vi ikke funnet noen i området vi bor i, og vi vil helst ikke reise med ham alt for langt (Trondheim blir noen timer unna, og han blir fort rastløs). Får søke litt rundt, vil gjerne ta ham med på et kurs å bli bedre kjent med ham gjennom treningen. ^^

Ok, skal skjekke ut noen av sidene om agility. Holder på å lære ham "fri" kommandoen, så han skjønner at han må sitte til vi sier i fra osv., vet ikke om dette funker like bra som bli?

28
Film / Sv: Sherlock Holmes BBC
« på: 02. jan, 2014, 19:28 »
Definitivt! Har du fått sett den nyeste episoden enda? Synes den var råkul, selv om det ble mye hopping frem og tilbake. Tok litt tid å fordøye hva som faktisk skjedde. xD Elsker de små komiske inslagene her og der. :D

29
Dyr og natur / Sv: Valpetrening?
« på: 02. jan, 2014, 19:20 »
Ok, kommer til å satse på at denne valpeatferden tar slutt snart, før tennene hans blir store nok til å gjøre ordentlig skade... P: Han bet en del på ledninger en stund også, men vi fant en løsning på det. Juletreet fikk mirakuløst nok lov til å stå forholdsvis i ro.

Ja, har funnet ut av det, men problemet er at vi ikke kan ha men en godbit hvor hen vi går... Hadde en liten episode hvor valpen møtte på en hund som var 5 ganger større enn seg selv. Hun var en snill og gammel hund, men han ble likevel opphisset. Vi lot ham være fri, og år vi skulle dra brukte vi fort ett kvarter på å fange ham igjen. Hehe, hørt at det ikke er lurt å jage hunden (siden det blir en "lek"), så jeg snek meg heller opp bak ham og fikk fanget ham til slutt. Det verste var vel når han fulgte etter en skiløper vi møtte, og nektet å følge oss, eller høre etter. Til slutt kom skiløperen tilbake med ham. ^^; Kunne trengt en måte å lære ham "kom" som gjør at han lystrer bedre, for vi kan ikke ha ham løst (som mamma gjerne vil) om han ikke stikker av hver gang vi møter noen. :/

30
Introduksjoner / Sv: Vær hilset, pelskledde venner!
« på: 02. jan, 2014, 19:12 »
Velkommen til forumet. Håper du finner deg til rette her hos oss.
Ellers må jeg si at jeg likte bildene. Tror du har et godt utgangspunkt :)
Takk! Hehe, håper da at jeg har blitt bedre til å designe siden jeg var 11 i det minste... ;P

31
Film / Sherlock Holmes BBC
« på: 02. jan, 2014, 17:51 »
Ønsket bare å spørre om noen på dette forumet har sett noen av BBCs fantastiske serie om Sherlock Holmes? Tror det er den beste serien jeg noensinne har sett! Så første episode av tredje sesong live på BBCs nettsider i går kveld, og måtte se den igjen i dag fordi den var så utrolig bra! Den har både deler hvor du kan le, deler hvor du kan gråte samt mange minutter med action! Den er unik i måten de portretterer tanken til Sherlock, du vil definitivt ikke se dette i noen annen Sherlock film/serie! Hver episode er rundt 1 time og 30 minutt, en liten film i moderne regning.

Om du ikke har sett alle, anbefaler jeg at du starter fra begynnelsen og følger den logisk hele veien gjennom. Handlingen endres gjerne i løpet av en episode, og om du f.eks. går å ser første episode av tredje sesong vil du sannsynligvis ikke ha glede av å se de tidligere episodene senere. Du kan lett søke opp online versjoner som du kan se gratis på nettet!

Gleder meg allerede til neste episode kommer ut (søndag)! Ellers kommer første episode av sesong 2 ut i Norge i morgen kveld på NRK, hvis du trenger teksting/ikke orker å søke den opp online. ;P Men som sagt, jeg anbefaler å se dem kronologisk!

32
Introduksjoner / Sv: Vær hilset, pelskledde venner!
« på: 02. jan, 2014, 17:41 »
Vær hilset og velkommen til forumet :)

Takker og bukker! ^-^

33
Dyr og natur / Sv: Valpetrening?
« på: 02. jan, 2014, 17:39 »
Leste at kunne være på grunn av at valpen får nye tenner, og at de biter fordi det irriterer dem. Jaja, får krysse fingrene for at det er tilfellet! Problemet vårt er vel at alle i huset er forskjellige, og noen er ikke flinke nok til å være strenge. Søstra mi er blitt en "bitepute" for hunden, som har funnet ut at den ikke blir skjennet på like mye av henne.

Ok, har du noen tips til hva vi burde starte med? Han setter seg ganske fort så snart vi gir kommandoen til ham, men vi er litt usikre på hva neste steg burde bli, og om det er for tidlig å begynne med slikt når han bare er 3 måneder gammel. Har veldig lyst til å trene ham opp til å bli en lydig og flink bisk, men sist vi hadde hund var jeg bare 2 år gammel og mamma brydde seg ikke mye om lydighet den gangen og vil gjerne at denne hunden blir mer lydig enn den forrige. :) Takk for svar, uansett!

34
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 02. jan, 2014, 17:31 »
Første skoledag etter en lang ferie... Alarmen ringte i dag tidlig og jeg spratt ut av senga i forskrekkelse, ettersom jeg hadde skrudd volumet på fullt for å være sikker på å våkne. Har ikke vært helt tipp-topp i dag. :-\

35
Introduksjoner / Sv: Vær hilset, pelskledde venner!
« på: 02. jan, 2014, 17:27 »
Takk for en hyggelig velkomster! Tror jeg legger meg til rette på forumet ganske raskt! ;D

Hallo der :3 Velkommen til forumet!

Kjenner meg igjen i den typen lek og kostymelaging. Kan enda huske å lage katteører og bruke skjerf og sikkerhetsnål som hale, brukte også å feste et lite saueskinn på magen for å bli en svart og hvit katt. Vi skal ha bilde av det et sted.. jeg var så stolt av kostymet jeg hadde lagd xD

Å lage en fursona er forhåndsvis ekstremt vanskelig... har to så langt fordi jeg ikke kan bestemme meg. Men tror jeg har en main, i det minste! [link!]

^^ håper å se mer av deg her c:

Du kan tro jeg var stolt over å ha vært så oppfinnsom, at jeg fant en gammel hvit strømpebukse som ører! Brukte til dels også en bomullsdott eller gammel sokk som hale, om det var å finne! Husker også utallige leker jeg hadde hos "dagmammaen" min (mamma var på jobb store deler av dagen da jeg var liten), hvor jeg ofte lekte med barna hennes. Lekene var som regel satt til utkledning, og min personlige favoritt var kaninprinsesse! Har flere bilder hvor vi står oppstilt på rekke og rad, koselig å høre at vi ikke var de eneste... xP

Fantastisk fint design! Elsker at det er et relativt enkelt design, uten alt for mye detaljer. Ønsker noe enkelt selv, som jeg kan tegne uten å måtte finne refs osv. Får se inn i saken når jeg er ferdig med tentamen!

Hei og velkommen hit! [w-happy]

Når det gjelder fursonaen din, ta deg god tid med designet, trenger ikke å rushe.

Ett tips er å lete etter inspirasjon, tenk på din smak, eventuelt noe som betyr mye for deg og sånt, gjør design litt lettere syntes jeg personlig hvertfall. :)

Takk, har flere forskjellige som jeg har designet (hittil har jeg lagd 4 i løpet av 6 år), hvor den hittil nyeste var den jeg følte meg minst knyttet til (var originalt en karakter jeg lagde til et rollespill, som jeg likte veldig godt). Min første fursona som jeg tok vare på i hele 3 år har jeg fremdeles, som en karakter. Du ser ganske tydelig at hun ble laget av en 11 åring. P:

Tok med meg et par bilder, om dere er interessert i å se henne:

1 og 2

Fargene i den første er rette (likte ikke at tegneren jeg fant i den andre brukte så skarpe farger, men jaja!). :3 Føler meg fremdeles til dels knyttet til henne, men mest fordi hun var meg som liten. En perfekt avbildning av lille 11 år gamle meg...  :P Hun var (og er) en ulv/gepard hybrid, siden jeg syntes det passet meg på den tiden... xD

36
Dyr og natur / Valpetrening?
« på: 02. jan, 2014, 17:15 »
Håper denne tråden havnet under rett kategori... [ureshii]

Fikk nettopp tak i en herlig liten valp, som har fått navnet Fávru (samisk for "vakker", oppdretterens valg). Han er en renraset Lapsk Vallhund, eller som vi kaller ham; Løpsk Villhund.

Saken er den at valpen har fått for seg en vane for å bite i oss, selv når vi bare koser... Når vi gr tur kan han finne på å hoppe for å ta tak i vottene våre, og biter eller ganske mye i jakker osv., som definitivt ikke er bra når halve husets jakkebesetning består av dunjakker! Han har allerede revet hull i min søsters dunjakke, som min mor flittig prøvde å sy igjen. Vi har også problemer med å få ham til å lystre "kom". Han er bare 3 måneder gammel, men jeg har hørt det er lurt å begynne tidlig? Og vet noen om noen triks for å trene lydighet/agility? Hadde vært gøy å prøve med ham!

På den positive siden kan han "sitt", "nei" og "flink". Han er så godt som stueren (skjer noen uhell gjennom natta, men han blir fort tilgitt!), og har lært seg at stua skal han holde seg unna (bestemte oss for å ha en "hundefri" sone). Trenger bare noen gode råd til hvordan vi kan lære ham tingene jeg skrev om i andre paragraf. :3

På forhånd, takk!

37
Introduksjoner / Vær hilset, pelskledde venner!
« på: 02. jan, 2014, 16:53 »
Hei!

Jeg er ei jente som nylig ble 17 dra nord i Hedmark som tilfeldigvis leste nyheter på NRK sidene, og kom over en artikkel om furries! I min tid online (ca. 6 år) har jeg vært gjennom mange forum, hvor fenomenet furries har dukket opp. Lagde faktisk min første fursona når jeg var 11, og har siden den gang hatt stor glede av å tegne karakterene mine, eller delta i rollespill med dem. Minnes enda da jeg som liten tok strømpebuksa på hodet, malte på værhår og rosa nese og kledde meg i hvitt. Hoppet gården rundt i "kostymet", helt til jeg fikk et ordentlig kostyme i form av en svart katt. :3

Har alltid likt å kle meg ut, på helt hverdagslige dager tok jeg på det hjemmelagde kostymet, bygde en "hule" av stoler og tepper og dro med meg søstra mi inn i leken i samme slengen. Glemmer aldri de fantastiske minnene jeg har om utkledning og lek!

Som sagt så jeg dokumentaren "Frelst av pels", hvor de nevnte denne siden og FA. Har aldri regnet meg selv som en furrie, siden jeg ikke lengre kler meg ut. Har bare en stor mengde karakterer som jeg elsker og forguder! Ellers har jeg for tiden ingen fursona, siden jeg ikke enda har klart å designe "meg". Det er vanskeligere enn jeg trodde. xP Dokumentaren fasinerte meg veldig, og jeg visste ikke at fursuitene kunne bli såpass detaljerte og flotte! Egentlig det som brakte meg inn på dette forumet, siden jeg ble nysgjerrig på hvordan de blir laget osv. Kjente meg også igjen i det Astrid i dokumentaren sa om å være den "utstøtte" og "usosiale" personen, har lenge strevd med å komme inn i kretsen.

Trenger jeg si noe mer da? ;P

Sider: 1 [2]