Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Flame

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
101
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: hansker til digital tegning ?
« på: 08. aug, 2015, 23:07 »
Vet ikke noe om dette men har/hadde smudge guard
Vet ikke hvor noe somhelst er etter jeg begynte å bo 2 steder samtidig.

102
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 04. aug, 2015, 09:31 »
Poster jeg noe er det  offensive, kommenterer jeg noe er det damn offensive, sier jeg noe får jeg beskjed om å klappe igjen brødhølet...serr?? Er det rart jeg er redd for å si mine egene "sosialt uakseptabele" meniner og har sosial angst?  Det er jo bedre å ligge unna det sosiale og game/Tegne i Sai  når alt skal være en drama. Serie.

103
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 04. aug, 2015, 08:48 »
I dag har jeg fått gjort en del på bare en time. Om folk her i huset skal rakke ned på meg for å ikke gjøre noe så kan de reise og ryke.

Det er mange ganger jeg lager middag, rydder og vasker, kanskje også vasker klær men jeg får ikke noe recognition for det. Det er en grunn til at før oslotur etc at jeg ikke gjorde noe hjemme. Nå er jeg bare så innstilt på å vaske og gjøre ting siden jeg liksom har bodd i fremmede sine hus i 3 uker, og har ikke villa at mitt rot skal være en plage for dem lol. Og nå er det blitt en tvangstanke.

Det er forsåvidt greit når jeg ikke får noe tilbakemelding på når jeg rydder mitt eget, men syns jeg kan få litt takknemmelighet når jeg vasker alle andres og rydder etter de andre i husholdningen. Et enkelt takk hadde vært helt fint.

Ingen takk å få her hjemme heller,  rydda hele huset når de var på ferie, enda klagde fatter'n om at kjeller rommet til broren min ikke var ryddet, tenkte som så at "hva om han ikke finner igjen tingene sine om jeg gjør det" Var stua som var hoved fokuset her. Det å sette seg inn i en ryddig stue når en kommer hjem fra ferie hadde ihvertfall for meg vært chill.lolz

104
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 26. jul, 2015, 19:23 »
hjemme fra hytta, er helt ør i hode av maset, fikk ikke sove i natt fordi jeg ble klikka på å fikk kjeft hele tiden. Seriøst, de forstår seg ikke på om folk er mentalt slitne på grunn av at andre oppfører seg som de gjør .Er endelig ferdig å klar til å flytte hjem igjen snart,kan ikke si jeg ønsker leilighet alene igjen med det første....

105
Gaver / Sv: jeg trenger fursonaer til øving!
« på: 15. jul, 2015, 08:53 »
Litt tregt ,men paxy er nå ferdig, ting vil bli postet når jeg er hjemme fra hytta!  Wolfy har også slengt seg på selv om han ikke står her: p

106
Gaver / Sv: Trenger hjelp med min fursona
« på: 11. jul, 2015, 14:41 »
Mjeh, har et lass markers,men har en del requests fra før atm,kan ta tid, har 2 uker fri fra jobb kurset atm.
Anthromorpic i supose?

107
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. jul, 2015, 16:23 »
Tja? Ferie neste uke, er det furs I drammen omegen? Og liker da noen mat ute, kino eller bading på årbågen/Hagatjern...bør jeg lage en post om noe slikt? Ville folk giddet?

108
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 02. jul, 2015, 17:22 »
Sitter å tenker på hvordan det blir å bo alene. Gleder meg litt til å kunne ta kontroll over livet mitt, istedenfor å føle seg som en dukke med nylontråer opp til foreldra mines hender.

Når jeg bor alene så gjør jeg alt selv, isteden for å få kjeft for å ikke gjøre noe jeg ikke har blitt spurt om å gjøre/kommandert til å gjøre. Skulle ønske vi hadde en plan over shit som må gjøres, hvor alle har en dag hvor de gjør spesifike oppgaver. That way så hadde jeg hatt en klar path å følge isteden for å encrypte alt mamma tenker, liksom.

Virker som at det å hente medisiner og sånn hos apoteket ikke er så vanskelig. I mean, når jeg får det til i Oslo så burde det ikke være så vanskelig i lille Honningsvåg. Jeg trenger egentlig bare å komme over den telefonskrekken min, så er jeg klar for å være voksen, haha.

Blir fint med egen leilighet. Kanskje jeg får mer pusterom, mer privacy, og kanskje jeg får ha det som jeg vil isteden for å bli kommandert til å ha spygrønne vegger istede for en nøytral mørk farge :v I'm cri. Kanskje jeg er så mentalt ovenpå at jeg faktisk klarer å gjennomføre vidregående, istede for å ha foreldre som lurker over meg og ødelegger min sinsstemning. Eller kanskje de fortsetter å holde helvette med meg, who knows? Mulig jeg bare stenger dem ut helt.
bor selv alene. best feeling ever. har bare de basic ting som man trenger når man bor alene. som blant anna å ta ut søppla og seffølgelig ha styr på leiligheta. selv jeg vasker leiligheta mi 1 gang i måneden. thats it. bruker en del tid på klesvask og seffølgelig matlaging. resten så gjør jeg hva jeg vil i min egen leilighet

Klarte ikke bo alene sjæl...Men fikk jo ikke velge om jeg egentlig ville bo akuratt der da jeg ble kastet ut.
Rolige strøk derimot er chill, vært på utallige visninger.

109
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 02. jul, 2015, 14:44 »
Begynner egentlig å bli lei av at alle bare, ut med venner,  jaaaa sommer!  *sitter i et hjørne å gynger, mens jeg repeater, ikke kontakt meg o.o*  ønsker meg nye venner som faktisk er hyggelige og  respekterer meg ;_;  ikke folk som er frekke i munn, som gjør at jeg bare skrur av mobilen å legger den i en skuff .

Venninen min I Oslo /Eidsvoll tar jeg faktisk kontakt med og hun tilbake fordi det er verdt det.

Så, om jeg er redd for å kontakte folk først så er det nok pga tidligere erfaringer med at folk kun vil utnytte meg og  ikke være min venn.

110
Conventions / Sv: Kawaiicon Norge 2014!
« på: 02. jul, 2015, 14:35 »
Eneste jeg så om det, er det noe vits å dra? Vurderer, men vil ikke ha med noen her fra nedre Eiker,da påenget mitt er å finne andre venner som ikke lager kvalm.

111
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 30. jun, 2015, 19:20 »
Fatter'n er teit....  Fikk ikke lov å hente en lader engang uten at han raga på meg.  I'm so done, pappskalle!

112
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 25. jun, 2015, 01:26 »
Ja,da skal en stå å selge biletter på elvefestivalen, og kjøretime til uka.

113
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 24. jun, 2015, 17:26 »
Hmmm,har en følelse av at ting ikke kommer til å gå så bra med å få seg jobb e___e æsj de snakket om sånne steder jeg ikke hadde holdt ut på en dag en gang. Ikke der jeg vil jobbe.

114
Underholdning / Sv: Hva er din hobby?
« på: 23. jun, 2015, 07:47 »
Være rar og entertaining at ALL TIMES

tegning

og spill.


Hvis det er en hobby å stirre intenst inn i veggen... SÅEH.

La oss stirre i Veggen/tapeten eller på plakaten på veggen.

115
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 23. jun, 2015, 07:26 »
Migrene :u
Har ikke hatt et så forferdelig migreneanfall siden i fjor. Wait I fjord var verre, lå ut hele uka. Har ikke tid til slik vås,da mister jeg penger fra jobbkursset....glad det er fri nå,orker ikke ha noe legeerklæring pga teite ting som det. Dyrt å dra til legen.

116
Leker / Sv: RANDOM SHOUTS!
« på: 22. jun, 2015, 15:27 »
HAR MAN IKKE LAPPEN VRNTER MAN PÅ BUSSEN MENS MAN SPILLER 3DS :U

117
Gaver / jeg trenger fursonaer til øving!
« på: 21. jun, 2015, 21:36 »
Hei, lurte på om det er flere som kunne tenke seg å få fursonaen tegnet i feral form slik : http://www.furaffinity.net/view/16706256/
denne er ofc ikke ferdig siden det kun er skissen til Aslan.

http://www.furaffinity.net/view/15666935/

disse ser omttent ut som bildet over.118
Spill / Sv: League of Legends
« på: 21. jun, 2015, 21:32 »
add ,meg, er ikke så flink da
vaporizedfox

spiller for det meste sup med sona atm.

119
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 20. jun, 2015, 10:15 »
Tar vel 2-3 mnd før jeg kan flytte hjem igjen(bor hos bestemor)  Har jo gjeld opp etter øra pga leiligheten jeg skulle være i ikke blir sagt opp før til uka,alle bare,du må da være der! Nei,jeg vil faktisk heller være på et behandlings senter. Får enda mere panikk av miljøet i leiligheten enn det jeg fikk hjemme. Det var et mareritt å plutselig få problemene 2 ganger hver uke istedenfor 1 gang i mnd siden jeg i det minste var trygg på mitt eget soverom. Det er ikke bare constantly worry med høy puls,og panic, nei får blackouts om jeg ikke får pulsen under kontroll.  lol går rundt livredd,søker jobber og kan faktisk ikke bry meg om hvordan jeg har det om jeg vil videre....pga trusseler om at skjerper jeg meg ikke vil de umyndig gjøre eller kaste meg ut i et dårlig miljø igjen . Sitter bare å venter på å få jobb så jeg kan stikke avgårde i bofellesskap.

120
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 19. jun, 2015, 17:13 »
Tran,magnesium, blåbær, gerimax, rød monster. Wooh!
Prøver alt jeg kan for å ikke være en grønnsak.

121
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 19. jun, 2015, 17:09 »
Men for *biiiiiiiiiiiiiiiip* da, D vitamin mangl, dårlig kne,dårlige venner,trusler,avslag på leiligheter, kvinnfolket som jrg må kontakte for å si opp den gamle leiligheten er på ferie og jeg har gjeld opp etter øra -.-"  nesten så jeg legger meg inn. men sitter her på treningstudio å tenker at, fader? Er du en taper eller ikke?  Gå å tren opp bene å ta vitaminene dine at least... Får ikke gjort noe somhelst med det andre atm.
Mindre vondt i kne og mer energi er i det minste et mini skritt i riktig retning...

122
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 16. jun, 2015, 13:30 »
Møte for å snakke dritt om meg å drikke kaffe,yeeey!
Omfg, kan jeg ikke bare få lov til å havarere et sted en uke,si jeg er syk å se Orange is the New black og supernatural.

123
Leker / Sv: RANDOM SHOUTS!
« på: 16. jun, 2015, 13:27 »
DENNE TILFELDIGE TEGNEBLYANTEN ER SÅÅÅ BRAAAA,ELSK!!!!
*SARCASEM* ORASJE E KULT DA!!

124
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 13. jun, 2015, 22:25 »
i dag fekk eg svar fra jobbintervjuet som eg var på :p 
eg skall starte i prøvetid på mandag
endelig ikkje arbeidsledig lengre !!!!


Gratz! Håper jeg får jobb selv så jeg har noe å gjøre snart...well jobber som frivillig hitill,for refferanse og noe å gjøre annet enn å bare game eller se på serier.

125
Leker / Sv: RANDOM SHOUTS!
« på: 13. jun, 2015, 22:12 »
JEG VIL HA EN JOBB OG HYBEL NÅ :U

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8