Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Miles T.F. Baxxter

Sider: 1 ... 4 5 [6] 7
126
Bjeff! Mjau! Mø! / BRB!
« på: 21. apr, 2009, 02:09 »
Kanskje noen har lagt merke til at jeg ikke har postet særlig på forumet i det siste. Det er fordi jeg har hatt det travelt med å jobbe med min masteroppgave, og jeg kommer nok til å være meget travel med det frem til innleveringen som er circa i midten av mai. Jeg tror da det vil være relativt stille fra denne polarreven frem til da.

Så, tenkte bare jeg skulle si BRB. Dersom det skulle være noe så er jeg tilgjengelig over e-mail.

Sees i mai!

127
Fursuit / Offentlig bruk av fursuits
« på: 27. mar, 2009, 21:19 »
Det er en del norske rufser nå som har, eller som holder på å få seg, fursuits.

Jeg er da litt nysgjerrig på hvor fritt disse kommer til å brukte sine fursuits, og da hva vi kan vente oss på offentlige furmeets fremover; kommer vi til å ha et par folk som spankulerer fritt rundt i Oslos gater ikledd fursuits på furmeets, eller er dette noe som først og fremst tas frem når det er snakk om furry messer og furmeets hjemme hos noen?

128
Forumsnakk / Hjelp, jeg krympet forumet!
« på: 28. feb, 2009, 01:21 »
Jeg har visst klart å krympe forumet. Av en eller annen grunn er alt litt mindre enn det var før, og det er da litt vanskeligere å skrive og å lese poster.

Jeg regner med (og håper) at dette bare er noe som er synlig for meg, og at jeg enten har klart å fikle med noen innstillinger i min brukerkonto her på forumet, eller på min browser Mozilla Firefox. Er det noen som vet hva som kan være galt? Og det virker som det bare er for denne nettsiden; alle andre ser ut til å være i normal størrelse.

Legger ved et bilde under som forhåpentligvis illustrerer dette.

129
Forumsnakk / Spamming fra brukere
« på: 07. feb, 2009, 11:10 »
En tråd ble nylig slettet grunnet spamming fra tre brukere.

Spamming er uakseptabelt i de fleste fora på internett og det anses som dårlig forum etikette. Vi håper hendelsen ikke vil gjenta seg.

Oppdatering: Sak oppklart! Tråden låses.

130
Forumsnakk / Gratulerer med dagen, Norwegian Paws!
« på: 15. des, 2008, 20:52 »
I dag, 15. desember, ble det nye Norwegian Paws forumet åpnet og det kan vel da regnes som forumets fødselsdag. Gratulerer med ettårsdagen, nye forum! Mange takk til alle forumets medlemmer samt de to nye administratorene som har realisert det nye forumet. Vennligst forsyn dere av vedlagt kake.

Hm, er det noen som husker circa når det gamle forumet egentlig ble opprettet?

131
Bjeff! Mjau! Mø! / "Kjære Julenissen... "
« på: 14. nov, 2008, 18:57 »
Julen nærmer seg for alle dyr store og små, så det begynner å bli på tide å begynne å jobbe med ønskelisten sin til Julenissen.

Så, hva ønsker alle dere dere i år?

132
Forumsnakk / Botangrep
« på: 13. nov, 2008, 23:22 »
Skal bare advare om at vi har fått et lite botangrep her på forumet. Det kan da være en viss fare for spontane spam-tråder og poster.

Forhåpentlivis vil vår ansvarlige teknogrevling kunne klare å ordne opp i dette.

133
Film / Angry Video Game Nerd
« på: 11. okt, 2008, 02:25 »
Noen her som ser på Angry Video Game Nerd?

For de som ikke kjenner til denne personen / dette "programmet", så er det en sint nerd som for det meste lager krasse anmeldelser av gamle, dårlige spill. Det er noen unntak, f.eks. anmeldelser av filmer, anmeldelser av konsoller, og diverse annet. Men for det meste er det eldre enkeltspill. En del av hans videoer finnes her på YouTube, og hans nyeste videoer finnes her på GameTrailers.

Det har også blitt gitt ut en DVD som samler hans første anmeldelser med diverse bonusmateriale. Den kan bestilles her. Kommer nok til å være på min ønskeliste til jul og bursdag i år også.

Synes selv det er ganske artig, som man sikkert forstår, selv om jeg synes det kan ta litt av med banningen og referansene til avføring, og er vel ikke enig i all hans kritikk heller.

134
Bjeff! Mjau! Mø! / Deltagere på furmeets i Oslo
« på: 04. sep, 2008, 01:11 »
(Lurte på om jeg skulle poste dette i Bakrommet eller i Furmeet underforumet, men lar tråden være her foreløpig.)

Jeg bare lurer, hvem her på forumet er det som (generelt) har mulighet til å være med på furmeets i Oslo området? Dette er greit å vite slik at man vet hvem man eventuelt må/kan spørre direkte om de ønsker å være med (som av og til kan være nødvendig særlig blant de mindre aktive rufsene - de som hverken tilbringer særlig tid her på forumet eller på LiveJournal og av den grunn ikke alltid får oppdatert seg på hva som skjer).

Det er ikke alltid like lett å holde oversikten, og alltid dumt å ekskludere noen.

135
Dyr og natur / Møter med dyr
« på: 06. aug, 2008, 01:50 »
Tenkte jeg skulle prøve å starte en liten tråd hvor man kan poste om møter, både store og små, med dyr.

Jeg hadde et lite møte med noen lokale dyr denne helgen. Da jeg kjørte hjem med bil søndag natt, altså natt til mandag, så jeg to grevlinger som stod i veien. Det så nesten ut som de hadde snakket med hverandre. Begge stoppet opp, så på bilen, og vraltet så ut mot gresset til høyre av veien. Jeg har sett grevlinger ved flere anledninger i nærheten av der jeg bor, men det er en liten stund siden sist, og jeg tror jeg aldri har sett mer enn én om gangen. Et kort med artig lite møte. Får håpe jeg ikke forstyrret de for mye.

136
Pelskunst / Hår på pels
« på: 23. jun, 2008, 23:05 »
Hva føler dere om hår på pels i tegninger? Med dette så mener jeg at man har tegnet hår på en antropomorfisk, pelsete karakter, da oppå hodepelsen.

Generelt misliker jeg det, og jeg synes det kan se meget rart ut. Det kan nesten se ut som en parykk i visse tilfeller. Og er ikke pels tilstrekkelig? Trenger man virkelig hår oppå pelsen igjen? Her er en tegning jeg snublet over i dag som ganske tydelig viser hår på pels fenomenet: her. Merk at dette er en babyfur tegning, men den bør ikke støte noen.

Man kan jo simulere hår på en viss måte uten at man faktisk bruker hår, som man kan se på det profilbildet jeg har i skrivende stund, hvorav hodepelsen ser ut som en slags pannelugg. Og det vil jo også være mulig å farge denne pelsen, og å bruke diverse pelsprodukter til å få frem visse frisyrer. Hm, kanskje man kan bruke pelsextensions også...

Men, kanskje andre her føler det annerledes?

137
For the Norwegian-impaired / Music From The Arctic
« på: 22. jun, 2008, 21:27 »
I figured I'd try bringing my "column" from LiveJournal over to the forum as well. It's a weekly feature (though I do, ahem, occasionally skip a few weeks) where I choose a particular song, writing around it and making it temporarily available for listening. Aaand, that's more or less it! Feel free to comment. I'll start with this week's entry, which is the eleventh of the second volume.

---

Music From The Artic #11: They Might Be Giants - "Idlewild"

When I first became a fur and started exploring it online, I stumbled over mentions of the band They Might Be Giants (or TMBG) in some artwork and on some sites, so I quickly came to believe they were very popular among furs. Now I'm less under that impression, and I rarely see them mentioned within the furry scene, be it in artwork or blogs or whatnot.

That wasn't my first encounter with the band (as my first encounter was, as with many others, through the music video episode of Tiny Toons), but it inspired me to buy their 1990 album Flood, which got a lot of playtime in my early to mid teens. Quirky, geeky, catchy. Pop-rock for nerds who usually don't like the pop-rock genre. They have a lot of good music, and I really should get my tush around to buying a few more of their CDs (though I haven't enjoyed much of what I've heard of their newest music).

The band has also dabbled with children's music - which to me sounds pretty much like their normal music, except with lyrics occasionally using concepts children can easier relate to (like balloons, robots, crossing the street, the ABCs, etc.). Being a babyfur, I am quite receptive to children's music, but unfortunately most children's records seem to be of the run of the mill variety. So I'm always on the look out for quality children's music, appealing to my baby side but without boring my adult side, and I believe this week's song qualifies:


This track is from an EP that came with the 2003 TMBG children's book Bed, Bed, Bed. A great, calming, breezy little song, ideal for quiet time. Unfortunately, none of the other songs on the EP are as nice as this one. According to the band itself, the song is "kind of a dream of a perfect day in New York City, sometime in the past".

138
Bjeff! Mjau! Mø! / Den nye ekteskapsloven
« på: 18. jun, 2008, 22:09 »
Dette burde vel nevnes på forumet, dog de fleste har vel fått med seg at det snart skal bli mulig for homofile å gifte seg her i Norge. Så vidt jeg forstår vil loven bli vedtatt/godkjent nå førskommende fredag av kongen.

Jeg regner med at de fleste her på forumet er for denne loven (som jo ikke er rart da nesten flertallet her er homofile), men kan være jeg tar feil. Selv er jeg selvfølgelig for, men det er vel et par ting jeg er usikker helt hva jeg føler om. Det er bla. dette med å ha rett til å få assistert befruktning, og hvordan denne loven i praksis påvirker diverse trossamfunn, men det er vel bare statskirken som kan komme til å bli "tvunget" til å vie homofile par.

Men loven burde nesten feires! Jeg mener å ha lest at det skulle bli en slags offentlig feiring ved det nye operahuset i Oslo. Men det vil sikkert være TV og fotografi kameraer der, og er dessverre ganske langt inne i skapet selv. Og har jo ingen å gifte meg med enda heller, så... Men nå vil det juridiske i det minste være på plass.

139
Film / Passion In The Desert
« på: 15. mai, 2008, 12:30 »
Fikk nylig filmen Passion In The Desert i posten som jeg har passivt sett etter en liten stund. Så vidt jeg har forstått så handler den kort og godt om en mann som får et nært forhold til en leopard i en ørken, og det er kanskje noe av det nærmeste man kan komme mellomartslig erotikk innenfor film. Jeg har ikke sett den enda, men har sett et par småklipp. Jeg tror det kan være en litt langsom og artsy dramafilm, så kanskje ikke en film for alle.

Men, den er forhåpentligvis bra. Lurer på om jeg skal se den alene eller prøve å spare den til et eventuelt furmeet, om andre hadde ønsket å vært med å sett den.

140
Dyr og natur / "Revemamma visste råd"
« på: 09. mai, 2008, 11:38 »
Tenkte jeg skulle dele denne artige lille nyhetssaken: Revemamma visste råd.

141
Dette er trolig ikke av interesse for noen her, men denne helgen arrangeres konferansen Human and Non-Human Animal Agency på Blindern. Programmet for konferansen finnes her. Det skal være åpent for de som vil.

Vurderer selv å dra på det, men tror det da bare blir fredagsforelesningen jeg får med meg. Litt tidlig å måtte møte opp i 09:00-tiden på lørdag og søndag, synes jeg.

142
Spill / Rollespill
« på: 11. apr, 2008, 11:05 »
Jeg trodde vi hadde en egen rollespill tråd her, men det var kanskje i det gamle forumet...

Uansett. Noen her som driver med, har drevet med, eller generelt er interessert i rollespilling? Jeg tenker hovedsaklig på pen og papir varianten, også kalt tabletop roleplaying - som jeg formoder er fordi man ofte spiller rundt et bord.

143
Bjeff! Mjau! Mø! / Sport!
« på: 07. apr, 2008, 12:42 »
Våren er her, og sommeren er rett rundt hjørnet. Det er da på tide å frem fotballen, sette opp badminton nettet, og bedrive sport.

Så, jeg var nysgjerrig, er det noen her som driver med noen form for sport? Og i så fall, hva?




(Hmmm, burde denne tråden være under Underholdning underforumet eller Bjeff! Mjau! Mø! underforumet mon tro...)

144
Fursona / Tegninger av din fursona
« på: 19. mar, 2008, 18:10 »
Jeg vet at noen her har diverse tegninger av seg selv some deres personlige dyreart, noe som generelt er populært blant pelser. Så, hvorfor ikke dele slike tegninger her med oss andre?

Redigering: Forandret tittel fra "Tegninger av deg selv" til "Tegninger av din fursona" for å unngå forvirring.

145
Underholdning / Artige lenker
« på: 12. mar, 2008, 00:53 »
En morsom samling med bloopers jeg snublet over i dag: blooper reel.

Samler en del klipp man også kan finne for seg selv. Bla. denne som definitivt fikk meg til å le. Burde bli en slags catchphrase for når man ser løver og i andre passende situasjoner.

146
Forumsnakk / Underforum
« på: 11. mar, 2008, 17:15 »
Så, forumet har vært oppe et par-tre måneder nå, og jeg lurte da på hva brukerne føler hva gjelder underforumene. Er det noe underforum som mangler? Eller et underforum som bør slettes eller redigeres på noen måte?

Det er bare å komme med forslag og kommentarer.

147
Spill / Portal
« på: 11. mar, 2008, 17:11 »
Spilte nylig i gjennom spillet Portal. Overraskende morsomt, selv etter å ha blitt bombardert med the cake is a lie på internettet. De fleste her kjenner sikkert til det, og har kanskje spilt det selv, så tenkte jeg kunne lage en liten tråd for å snakke om spillet, dele favorittreplikker/scener, og slikt.

Men, nå som jeg har spilt i gjennom det, har spillet noe særlig annet å by på? Jeg så at man kunne spille i gjennom det med kommentarer fra spillskaperne, og prøve seg på avanserte versjoner av tidligere brett samt visse utfordringer.

148
Musikk / Retro og videospill elektronika
« på: 24. feb, 2008, 13:25 »
Jeg lurte på om noen her kanskje hadde noen anbefalinger innenfor "sjangeren" moderne retro eller videospill elektronika.

CDen Dead Media av Hefner er et bra eksempel på det jeg tenker meg, men regner med at det er få som har eller har tilgang til dette albumet. Ellers er dette noen eksempler på lignende musikk jeg er ute etter:

Fischerspooner - Emerge
Jean-Claude - Do Re Mi
Pluxus - Agent Tangent

149
Hvorfor skal man prøve å bevare utrydningstruede dyrearter?

Som mange andre så føler jeg vel at dette er tilfellet, altså at man bør gjøre en viss innsats for at dyrearter ikke skal dø ut (som polarreven, tigeren, ulver, og flere). Men jeg har egentlig ikke funnet noe særlig godt argument for hvorfor dette skulle være tilfellet.

Ett argument er vel at visse dyrearter kan være viktige for økosystemet. Men for det første så er jo ikke alltid dette tilfellet; noen vil kanskje si at det norske økosystemet klarer seg fint uten ulver. For det andre så er jo økosystem dynamiske, og ikke statiske; de forandrer seg naturlig, og kanskje noen økosystem vil kollapse og andre vil oppstå.

Et annet argument går vel på dyrenes lidelse; dyr bør ikke drepes, men generelt få kunne ha lange og rike liv. Dette er et greit nok argument, men det vil ikke gi noen forrang til utrydningstruede dyrearter fremfor andre dyrearter - og flere av de utrydningstryede dyreartene jakter på og spiser andre dyr.

Det siste argumentet jeg har sett, og som virker mest sentralt, er at de bør bevares fordi vi vil det. Altså på grunn av menneskers selvinteresse, om man kan si det slik. Har ofte hørt at dyrearter bør bevares slik at våre barn og barns barn kan få erfare de, og også så vi kan få erfare de selv. Så det blir noe lignende som at skogsområder bør bevares for at mennesker kan gå tur i de, altså for menneskers rekreasjon.

Skulle gjerne likt å hørt noen meninger (og argumenter) rundt dette spennende teamet.

150
Spill / Spillkonsoler
« på: 14. feb, 2008, 20:58 »
Av nysgjerrighet, hvilke spillkonsoler har dere? Og hvilke har dere eventuelt hatt tidligere?

Sider: 1 ... 4 5 [6] 7