Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Miles T.F. Baxxter

Sider: 1 ... 5 6 [7]
151
Tøydyr / Hjelp med navn til kosedyr
« på: 25. jan, 2008, 12:20 »
Har fått en beskjeden samling kosedyr over årene takket være diverse furry venner. Men, med ett unntak (min polarrev plushie), har de alle forblitt navnløse! Så, jeg tenkte jeg kunne høre her om noen hadde noen gode forslag til navn på dem. Vedlagt finner dere et bilde av de navnløse.

Jeg har vurdert navn tatt fra filosofer, og å kanskje bruke titler i tillegg (slik som lord, greve, jarl, osv.), men tar gjerne i mot forslag.

152
Pelskunst / Fur Affinity kontoer
« på: 22. jan, 2008, 23:17 »
Så, noen her som har kontoer på Fur Affinity?

Opprettet min egen for et par uker siden. Fortsatt litt vrient å finne ut hvordan alt fungerer. Litt artig uansett. For nysgjerrige så finnes den her. Für das Rekord så er jeg ingen tegner, men har postet noen tegninger av meg selv gjort av andre. Vil vel poste et par-tre tegninger til etterhvert, før min brønn går tom.

153
Bjeff! Mjau! Mø! / Furs i media
« på: 18. jan, 2008, 14:17 »
Nå og da er det innslag om rufser i media, av varierende karakter. Men jeg snublet over denne teksten om furry/fursuit bowling, som jeg synes var litt hyggelig: Must Love Bowling and Dressing Up Like Scruffy Animals

154
Dyr og natur / Søte og morsomme videoklipp med dyr
« på: 13. jan, 2008, 02:50 »
Når man trenger en dose med søte dyr. Her er et klipp jeg har sett på flere ganger de siste dagene:

Ulende hundevalp

155
Pelskunst / Silver Fang commission
« på: 13. jan, 2008, 02:20 »
Postet nylig om animeserien Silver Fang (eller Ginga Nagareboshi Gin) i animetråden under underholdning. Det er en serie som er meget kjær for meg, og jeg skulle gjerne likt å hatt noe "merchandise" knyttet til den. Bla. kunne en poster eller et litografi/kunsttrykk vært meget fint. Dessverre er slike ting vanskelig å finne utenfor Japan.

I fjor sommer snublet jeg over en dansk fur som hadde laget et eget Silver Fang maleri. Da hun skulle flytte til Italia skulle hun selge det, samt noen andre eiendeler. Jeg synes det så meget stilig ut (dog ikke perfekt), og var svært interessert i å kjøpe det. Det var litt dyrt (ca. 400 DKK om jeg ikke husker feil), og med frakt ville det blitt dyrere. Håpet å kunne ordne noe med et dansk furry bekjent meg. Dessverre hørte jeg ikke mer fra henne, og gudene vet hva som skjedde med det maleriet.

Uansett, det fikk meg jo til å tenke: kanskje jeg kunne betalt en annen furry tegner (eller maler) for en Silver Fang tegning? Altså en commission, som det populært kalles. Så jeg lurte på om noen her kjenner til noen som kanskje har en tegnestil lignende den man ser i Silver Fang serien, eller en som er i stand til å noenlunde emulere denne stilen. Andre stiler kunne også vært interessant, men ville jo helst hatt noe som så ut som hovedpersonen Silver slik han er i serien. Noen anbefalinger?

Legger her ved to bildefiler som gir et inntrykk av stilen. Det ene er av maleriet jeg ikke fikk kjøpt, det andre en pin-up tegning av seriens forfatter (tror jeg). Åpningsmelodien til serien finnes her, som jo også gir et inntrykk av seriens visuelle stil.

156
Spill / Magic: The Gathering
« på: 02. jan, 2008, 00:06 »
Er det noen her som spiller eller generelt har noen interesse for kortspillet Magic: The Gathering?

Selv hadde jeg smådilla en periode i ungdomsskolen, og har nå fått litt smådilla igjen. Har filet litt med et nytt deck konsept, nemlig katter med kniver - eller kitties with knives som jeg kaller den. Har nesten litt for mange kattekort, fant jeg ut. Mye jeg må utelate om jeg skal holde meg til 60 kort.

157
Bjeff! Mjau! Mø! / Godt nytt år!
« på: 01. jan, 2008, 18:44 »
Godt nytt år, alle sammen! Velkommen til 2008!

Så, noen som hadde noen nevnverdige feiringer? Hvor var dere og hva gjorde dere når klokken slo tolv? Og noen som har noen store planer eller forhåpninger for det nye året?

158
Film / Grøsserkomedier og splattere
« på: 31. des, 2007, 02:50 »
Da jeg møtte Aikho sist gikk samtalen kort over på grøssere, og da særlig grøsserkomedier og splattere. Er selv en liten grøsserfanatiker, og tenkte jeg kunne ramse opp noen filmer innenfor denne sjangeren som jeg selv har sett og likt.

The Toxic Avenger - En klassisk og hysterisk b-film fra 80-tallet om en pysete nerd som blir transformert til et mutert beist med umenneskelig styrke, og deretter går ut for a moppe byen ren!
Evil Dead 2: Dead By Dawn - En natt på hytta man sent vil glemme, og etter min mening den beste filmen i Evil Dead-trilogien.
Bubba Ho-Tep - Elvis og John F. Kennedy er begge på et sykehjem, og de må sammen kjempe mot en mumie som stjeler sjeler (rektalt).
Slither - En invasjon fra det ytrerom gjør mennesker til zombie-monster-mutanter. Flere kjappe replikker.
Cannibal! The Musical - En western-musikal-splatter fra duoen bak South Park.
Braindead - En mann prøver å holde sin zombiefiserte mor hemmelig. Kanskje å regne som gjennombruddsfilmen til Peter Jackson.
Evil Ed - En svensk splatter om en filmsensor (filmsensør?) som blir sinnsyk av den seneste filmen han skal sensurere.

Kanskje et par jeg har glemt, og er flere jeg ikke har sett men gjerne skulle ha sett. Forhåpentligvis noe her du vil like, Aikho.

159
Forumsnakk / Pote og rufs - inn i ordlisten?
« på: 28. des, 2007, 00:51 »
Pote og rufs er begge uttrykk som har blitt brukt innenfor vår lille del av fandomet som synonymer til ordet fur/furry. Men jeg er usikker hvor populære disse ordene er, og jeg har ikke blitt utsatt for hverken i noen særlig grad (om overhodet) det siste året.

Selv må jeg innrømme at jeg liker ordet rufs (men jeg er nok ikke helt upartisk). Synes det glir lettere av tungen enn f.eks. pels (jeg er en pels vs. jeg er en rufs), selv om jeg nå begynner å bli mer vant med dette uttrykket. Men det virket ikke som rufs hadde blitt særlig populært i miljøet. Ble da overrasket da jeg sa at roo_fan nylig brukte det i et innlegg (her), som da er grunnen til at jeg nå kaster min tidligere konklusjon - om å ikke inkludere dette ordet - i tvil.

Dessuten er det jo en glimrende anledning til å prøve å starte en avstemning med denne nye forum programvaren!

Så stem i vei, og post gjerne din egen mening om dette spennende temaet. Ordlisten bør jo være noenlunde representativ for norske furs, og den vil kanskje også kunne være normskapende - særlig på nye medlemmer.

160
Musikk / Hvilken ny musikk har du fått deg?
« på: 23. des, 2007, 15:15 »
Tenkte jeg kunne starte opp igjen en tråd fra gamleforumet som så en del bruk - dog kanskje mest fra meg selv. Nemlig, en tråd for å poste nye CDer man har fått tak på! Eventuelt musikk på andre formater enn CD. Det finnes jo vinyl-entusiaster, samt flere nedlastnings butikker og slikt.

Hadde nylig bursdag, og hadde for anledningen gitt meg selv en liten CD pakke, som har blitt en slags tradisjon for meg. Kommer til å gjøre det samme til julaften nå. Så har blitt noen CDer denne måneden. Her er nye CDer jeg har fått i løpet av Desember så langt:

  • Anmal Collective - Strawberry Jam
  • The Beautiful South - Gaze
  • Bonnie 'Prince' Billy - Ask Forgiveness (EP)
  • Diamanda Galás - Plague Mass
  • Disney's Christmas Lullaby Album
  • Jonathan Richman - I, Jonathan
  • Jonathan Richman - Revolution Summer
  • Of Montreal - Icons, Abstract Thee
  • Pluxus - Solid State
  • Sigur Rós - Hvarf-Heim

161
Introduksjoner / Bare en liten introduksjonspost
« på: 21. des, 2007, 17:42 »
Først, velkommen til alle de nye medlemmene! Har dessverre ikke fått svart på alle da det ble litt mye på en gang, som jo bare er bra. Hyggelig å se litt aktivitet. Håper alle vil trives her.

Men, tenkte det var på tide at jeg skriv min egen introduksjonspost. Så, hei! Jeg heter Miles T.F. Baxxter, er en polarrev (arctic fox på engelsk), 23 år, bor i Bærum (ikke så langt fra Oslo), og studerer for øyeblikket til mastergrad i filosofi ved Universitetet i Oslo. Jeg er også en av administratorene her, og var "grunnlegger" av den forrige inkarnasjonen av dette forumet.

Hobbier og interesser inkluderer vel det vanlige, med visse avvik. Er generelt interessert i horror sjangeren, først og fremst innenfor film og spill, og er også særlig interessert i animasjonsfilmer og (visse) musikaler. Er en stor tegneserie tilhenger, men har dessverre ikke råd til å kjøpe så mye for tiden. Er også en stor musikk lytter, prøver av og til også å lage litt musikk selv. Hører først og fremst på moderne alternativ musikk (ofte kalt indie), men som de fleste andre liker jeg litt her og litt der innenfor ulike sjangre. Driver også med rollespilling, er/har vært både spiller og spilleleder, og har dessverre fått litt dilla på kortspillet Magic: The Gathering for tiden. Av lesestoff blir det for det meste akademisk filosofi, med noen romaner her og der. Ah, og jeg spiller også golf, og prøver å dra på treningsstudio to ganger i uken.

Som person tror jeg at jeg kan være hyggelig og moro (får jeg håpe!), men kan være litt sjenert og reservert i sosiale situasjoner. Jeg tror jeg også kan bli oppfattet som litt, emh, nerdete.

Kan jo også tilføye at jeg er en babyfur / infantilist, for de som vet hva det vil innebære. Ah, og jeg anser meg selv for å være homofil. Jeg er åpen om det på nettet, men fortsatt ganske langt inne i skapet IRL, med unntak av et par-tre venner.

Vel, jeg tror dette får holde. Bare å spørre om noen skulle lure på noe!

162
Forumsnakk / Norwegian Paws er tilbake!!!
« på: 15. des, 2007, 10:57 »
Norwegian Paws er tilbake!!!

Etter et par måneder med nedetid, er vi nå endelig tilbake. Furtopia hadde en server crash, som det så fint heter, og en del tid ble brukt på å vente og å se an situasjonen. Men takket være innsatsen til Kal og Aikho er vi nå tilbake med et flott nytt design (som fortsatt er tro mot det gamle designet), ny forum programvare (eller hva det kalles), ny server, og en lett-å-huske nettadresse: http://www.norwegianpaws.org/

Så til både gamle og nye snuter: VELKOMMEN! [cool]

163
Oppslagstavlen / Furry FAQ
« på: 14. des, 2007, 22:32 »
FURRY FAQ

Hva vil det si å være en fur?

Å gi et altomfattende svar på hva det vil si å være en fur eller furry er vanskelig å gi. For å gi en tentativ definisjon, kan man si at en fur er en person som har en interesse for antropomorfiske dyr. Antropomorfiske dyr vil si dyr med mennesketrekk. Man finner mange eksempler på dette i animasjonsfilmer, som f.eks. Disneys Løvenes Konge og Robin Hood, og i eventyr og sagn.

Som andre personer, er alle furs forskjellige, og definisjonen gitt ovenfor kan passe dårlig for flere. Noen furs mener at de selv er et dyr, og har blitt født inn i feil kropp. Andre furs har trosretninger som involverer totem dyr. Det er ikke uvanlig at furs har en viss tilknyttelse til dyr, men for noen furs kan deres interesse ligge mer hos alminnelige dyr snarere enn antropomorfiske dyr.

De fleste furs har personlig dyreart. Dette vil si en art de identifiserer seg med, og ofte fremstiller seg selv som på nettet og kanskje også til en viss grad i den virkelige verden. Noen velger dyrearter som er krysning mellom dyr uavhengig om disse dyrene faktisk kan frembringe avkom, og noen velger også dyrearter som aldri har eksistert - f.eks. drager eller enhjørninger. Det er ikke uvanlig at furs betaler andre furry tegnere for en tegning av dem selv som deres dyreart.

Kan jeg bli en fur?

Ja da!

Hvordan kan jeg bli en fur?

Det finnes ingen oppskrift på hvordan man blir en fur. Det vanlige er at man liker det man finner ut om furryhet, og deretter bestemmer seg for at "Ja, jeg tror jeg vil bli en fur!" Og vips, du er en fur! Velkommen! Det er heller ikke uvanlig at man prøver å bli litt aktiv i det internasjonale eller nasjonale furry samfunnet samtidig, og prøver å bli kjent med andre furs, men til hvilken grad man gjør eller ønsker å gjøre dette varierer.

Ordliste

Det internasjonale furrymiljøet har etterhvert fått flere særegne slangord som kan være vanskelig å forstå for de uerfarne. Derfor har vi her samlet noen av de, med litt informasjon om mening og bruk.

  • antropomorf/antropomorfisk - Noe ikke-menneskelig som har menneskelige aspekter. Blandt furs blir ordet hovedsakelig brukt om dyr som har en delvis menneskelig form, typisk at de går på to ben og kan bruke forlabbene som hender. Det brukes også om dyr som kun snakker og oppfører seg som mennesker uten at de har en menneskelignende form, slik som for eksempel Simba i Løvenes Konge.
  • fur/furry - En person som er interessert i antropomorfiske dyr. Det kan også referere til faktiske antropomorfiske dyrekarakterer, eller noe som inneholder slike karakterer eller som appellerer til en som er interessert i antropomorfiske dyr. Eks: "Er du en fur?" "Denne tegneserien var veldig furry."
  • furmeet - Et offentlig arrangert og åpent møte mellom flere furs. Eks: "Kanskje vi skulle hatt et furmeet snart?"
  • fursona - Den furry karakteren eller den personlige dyrearten til en person. Eks: "Min fursona er en katt." "Min fursona er en tenåringsløve med magiske krefter og en mørk fortid."
  • fursuit - Dyrekostyme.
  • IRL - Forkortelse for in real life, altså i den virkelige verden. Ikke et unikt uttrykk til furrymiljøet, men blir ofte brukt da mange furs har nett-venner. Eks: "Har du møtt ham IRL?"
  • pels - Norsk variant av ordet furry, brukes på samme måte. Eks: "Det norske pelsmiljøet er i stadig utvikling." "Jeg er en pels."
  • pote - Norsk slangord for furry, brukes noenlunde på samme måte. Eks: "Jeg er en pote." "Var du på det forrige potemøte?"
  • rufs - Nok et norsk slangord for furry, brukes også på noenlunde samme måte. Eks: "Er du en rufs?" "Det forrige rufsemøte var veldig moro!"

Det er heller ikke uvanlig at furs bytter ut ord som refererer til noe som har med mennesker å gjøre med det ekvivalente for om det skulle omhandlet dyr. Hender og føtter kan bli omtalt som labber eller poter, hår som manke, rumpe som hale, barn som valper, hjemmet sitt for et hi eller et rede eller en grotte, osv.

Furry lenker

Surf gjerne mer rundt på nettet selv for å finne ut mer om furry fenomenet. Nedenunder er noen lenker til nettsteder som kanskje vil kunne gi deg en bredere og dypere forståelse av temaet.

PeterCat's Furry InfoPage
WikiFur, the furry encyclopedia
Wikipedia: Furry fandom
YouTube: Culture Shock, Furries

164
Oppslagstavlen / Norske furry ressurser
« på: 14. des, 2007, 22:29 »
NORSKE FURRY RESSURSER

NorPaws LiveJournal community

Det er flere norske furs som har webjournaler på tjenesten LiveJournal, og det finnes der også et eget NorPaws community - eller samfunn på norsk. Her kan medlemmer lese, skrive og kommentere på andres innlegg. Merk at man må ha en egen LiveJournal konto og medlemsstatus i samfunnet for å kunne skrive innlegg. Dette samfunnet ble startet av Swandog, som også er moderator sammen med Sayh og Miles T.F. Baxxter. Du finner NorPaws samfunnet her.

#NorPaws på IRC

Det finnes en egen kanal på IRC for norske furs. Denne kanalen heter #NorPaws og er tilgjengelig på Furnet sine servere. En liste over Furnets servere finnes her. Kanalen ble startet og drives av Felix. Kanalen har også en egen statistikkside som er tilgjengelig her, satt opp og drevet av Simba.

last.fm

last.fm er et online musikk samfunn der du kan laste ned programvare som registrerer hvilken musikk du spiller på din datamaskin. Denne dataen blir lagret på din brukerkonto og vil være tilgjengelig for andre, og en egen "radiostasjon" basert på hva du har spilt blir opprettet. Du kan også bli medlem av grupper som registrerer all musikk som blir spilt av gruppens medlemmer, og lager ukentlige topp ti lister basert på dette, samt en egen radiostasjon - og det finnes selvfølgelig en slik gruppe for norske pelser, som er tilgjengelig her! Gruppen ble opprettet og blir administrert av Miles T.F. Baxxter.

Steam

Vi har også vår egen gruppe på Steam her, hvor du kan både se hva andre norske furs spiller og spille sammen med de! For å bli med i gruppen vennligst ta kontakt med en av gruppens administratorer: Aikho, Kal, eller Miles T.F. Baxxter.

WikiFur Norge

En norsk versjon av den engelske WikiFur. Som med andre wiki-sider så kan hvem som helst bidra med den informasjonen de skulle sitte inne med, og furs kan også opprette sider om seg selv og sin fursona. Du finner siden her.

Fur Affinity

Fur Affinity er en av de store sosiale nettsidene for furry kunst, hvor de kreativt aktive kan poste sine verk. Det finnes flere gruppekontoer der man kan watche og lenke til i gjennom sin medlemskonto, for å vise sin tilhørighet. For norske furs er det forumets offisielle gruppe Norwegian_paws, startet av Regandor og moderert sammen med Miles T.F. Baxxter. I tillegg finnes Norwegianfurs og norwayfurs.

Twitter

I likhet med det meste annet så finnes vi og på Twitter. Twitter feeden vår er @NorPaws og her blir det lagt ut informasjon og påminnelser om viktige hendelser.

Skype

For de Skype-avhengige finnes det en stor, pågående Skype-samtale administrert av Aikho. Ønsker du å bli invitert til samtalen, ta kontakt med ham! Merk at samtalen har åpen aldersgrense, så tenk før du skriver.

165
Oppslagstavlen / Norwegian Paws forum FAQ - vennligst les!
« på: 14. des, 2007, 22:26 »
FORUM FAQ - OM FORUMET

Sist oppdatert: 12.05.18

Hva er Norwegian Paws?

Norwegian Paws, eller NorPaws som det ofte blir forkortet til, er et forum av og for norske furs. Forumet ble startet av Miles T.F. Baxxter og åpnet for offentligheten 10. april 2004 på Furtopias servere, og har siden det utviklet seg til hva det er i dag. Norwegian Paws har også spredt seg til andre arenaer, som f.eks. IRC og LiveJournal, takket være initiativ og arbeid fra andre norske furs. Vennligst se Norske furry ressurser for mer om dette.

Hvem styrer forumet?

Administratorer:
Globale moderatorer:
Lokale moderatorer:
Om du skulle trenge hjelp eller ha spørsmål knyttet til forumet, er det bare å kontakte oss!

Forumets struktur

Forumet er delt i tre kategorier:

  • Om forumet. Hovedsaklig for det som har med forumet å gjøre. Også for viktige meldinger fra administratorene.
  • Generelt. Her kan det meste postes, både furry og ikke furry innlegg.
  • Furry eksentrisiteter. For temaer som anses å være særegne furry.

Under kategoriene finnes flere ulike underforum og delforum med beskrivelser av hvilke poster som hører hjemme hvor. Det er bare positivt å få kommentarer og forslag fra medlemmer til hvordan forumet kan bedre organiseres, og kom gjerne med ønsker til underforum du gjerne skulle ha sett her.

Lukkede underforum

Det finnes også underforum hvor tilgangen er begrenset. For å få tilgang til disse må du ta kontakt med en av administratorene og bli lagt til manuelt. Merk at tilgang bare gis til medlemmer som har vært aktive over en viss periode, eller som andre medlemmer kan gå gode for.

Her er en liste over de lukkede underforumene:

  • Bakrommet. Generelt personlig snakk.
  • Furmeets - Private. For snakk om mer private sosiale sammenkomster.
  • Yiff. For innlegg som vedrører seksualitet. 18 års aldersgrense.

Regler

  • Forumet har en aldersgrense på 13 år, og forumets innhold skal være deretter.
    Ta hensyn til de mindreårige medlemmene. Unntaket er underforumet Yiff, som har en 18-års aldersgrense.
  • Ingen sjikanering av forumets medlemmer.
    Trusler, mobbing og andre fiendtlige utsagn hører ikke hjemme her.
  • Ikke hatprat
    Ytringer som angriper personer eller grupper basert på deres kjønn, etnisitet, religion, med mer, vil ikke bli tolerert. Promotering av ideologier basert på slik hatprat er heller ikke lov.
  • Registrerte kontoer med 0 innlegg risikerer å bli slettet etter en måned.
    For å frigjøre verdifull plass (databits vokser ikke på trær!), for å holde medlemslisten litt ryddigere, og for å enkelt kvitte oss med spambotter.

Retningslinjer

  • Unngå å skrive to eller flere innlegg etter hverandre i en tråd innenfor et kort tidsrom.
    Du kan svare på flere innlegg i en tråd ved hjelp av Sett inn sitat funksjonen, og du kan redigere egne innlegg for å legge til noe du eventuelt glemte. (Takk til wolfglow for veiledningsanimasjonen!)
  • Unngå sitater i sitater i sitater.
    Rediger bort unødvendige sitater når du svarer på innlegg. Ett sitat er som regel nok. Dette hjelper til med å gjøre forumet mer ryddig og leservennlig.
  • Skriv på norsk.
    Unntaket er underforumet For the Norwegian-impaired, hvor alle innlegg skal være på engelsk, eller hvis brukere har særlige grunner til å skrive på andre språk.

Overskridelser vil kunne lede til tilsnakk; eller redigering, flytting, eller sletting av innlegg og tråder. Hvis overskridelsene gjentar seg så risikerer man midlertidig eller permanent utestengelse fra forumet. I verste tilfelle så kan brudd på reglene være straffbart etter norsk lov og være grunnlag for politianmeldelse. Men ta det med ro, vi er for det meste en tolerant og forståelsesfull gjeng.

Telegram

Vi har både en PG13 og en 18+ gruppe på Telegram, reglene for de to gruppene er de samme som forumet, men grunnet at samtalemønsteret i den typer grupper er noget annerledes enn på et forum er det et par ting til å tenke på eller å se i et annet lys.

Felles regler
  • Ingen spamming.
    Dette inkluderer bl.a bilder, videoer, voice, stickers og tekstbasert spam.
    Det er også ganske uhøffelig å avbryte en samtale bare for å poste noe random. Telegram har en ganske ryddig reply-funksjon dog, så flere samtaler av gangen er lov og man må ikke vente på grønt lys for å ta opp noe annet enn det som er temaet akkurat der og da.
  • Skriv på norsk.
    Det vil si Bokmål eller Nynorsk. Ja, vi er klare over at det er noen brukere her som ikke er bekvemme med språket og det er helt greit, da er det godkjente alternativ to Engelsk.
  • Vis folkeskikk.
    Det er absolutt lov og helt greit at man er uenig med noen og har forskjellige meninger. Det er også greit at man diskuterer ting og har en samtale. Det som ikke er greit er hvis det faller sammen til en krangel. Ta det da heller i PM eller hvis det ikke er en personlig sak, kontakt en admin.
    Alle som har deltatt i å starte eller eskalere en konflikt vil bli utestengt i et døgn, uavhengig av "side" eller hvem som begynte. Sterkere represalier vil bli vurdert ut fra skjønn.

PG13
  • Ikke post noe som våre yngre medlemmer ikke har godt av å se eller lese

18+
  • 18 års aldersgrense!
  • Ikke noe IRL porno
    Det er lov å poste pornografiske bilder (yiff) i denne chatten, men ikke noe som er IRL.
  • Ikke all tegnet porno er greit heller.
    Vis hensyn til at ikke alle liker alt som kan tegnes av en pornografisk natur. Det er til tider et litt grått område her, men en fin pekepinn er om man må helt til /ah for å finne det på fchan, så er det nok ikke noe som passer seg i vår 18+ gruppe.

Brudd på reglene vil føre til midlertidig utestengelse fra en eller begge gruppene. Ved gjentatte overskridelser så vil man risikere permanent utestengelse fra begge gruppene og forumet.


Takk til...

  • hukka, som har designet vår logo.
  • CreatureCanis, som har laget våre ulvesmilies.
  • Miren Kerris, som har designet våre revesmilies.

Sider: 1 ... 5 6 [7]