Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Miles T.F. Baxxter

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 7
51
Pelskunst / Leter etter andre som vil spille konsert i Oslo
« på: 20. mai, 2012, 19:32 »
Leter for øyeblikket etter andre band, musikere og artister som kunne vært interessert i å delt en scene i Oslo-området.

Prøver å skaffe meg flere gigs her, og tror det er lettere hvis man kan tilby en helaften og ikke bare en enslig singer-songwriter. Hvis man derimot har to singer-songwriters å lokke med, eller et eksperimentelt garasjeband, så kan det være lettere å få låne både scener og få lokket til seg publikum.

Bare å ta kontakt hvis du er interessert!

52
Introduksjoner / FLYTTET: Dokumentar
« på: 16. mai, 2012, 16:29 »

53
Musikk / DJ Miles livestream
« på: 04. mai, 2012, 21:24 »
De fleste er sikkert kjent med livestreaming. Tegnere bruker det ofte så andre kan se at de tegner på direkten, men de livestreaming kan også brukes til andre formål - som å spille av musikk, slik jeg gjør!

Mine livestreams vil være dedikert til spesifikke artister eller band, eller temaer. Jeg har hatt et par moderat vellykkede så langt (etter min standard), og kommer til å ha flere - bla. i kveld, hvor jeg spiller musikk av Stephin Merritts ulike prosjekter, som først og fremst inkluderer bandet The Magnetic Fields (som kommer til Oslo 9. mai).

Sesjonene kommer kanskje ikke til å være så alt for spennende, men hvis du er oppe sent, har litt tid til overs, og har lyst til å høre på musikk du (for det meste) aldri har hørt før mens folk passivt tekst-chatter, så er det bare å stikke snuten innom.

54
Kjøp og salg / Bli beskiltet!
« på: 29. apr, 2012, 18:42 »
Aner ikke om dette er av interesse for noen eller ikke, men tenkte jeg kunne gjøre et forsøk og se hva som skjedde.

Noen interesse i fursona skilt (også kalt badges) à la Miles?

Tegnet for hånd vil de se noenlunde slik og slik ut, tegnet digitalt blir det noe som dette.

Fursonaer med mye tilbehør og kompliserte pelsmønstre kan være vrient, og kan bli simplifisert. De håndtegnede skiltene kan postes, eller jeg kan overlevere det direkte på f.eks. Desucon eller Eurofurence, eller et annet treff jeg deltar på.

Pris? Er mest interessert i art trades, men er åpen for andre former for byttehandler også - TF2 hatter, Magic kort, smokker, vafler, osv.


56
Et spørsmål jeg har hatt i bakhodet i noen dager: bør man fursuite offentlig hvis man ikke liker barn?

Diskuter! Er nysgjerrig på hva dere mener.

57
Bjeff! Mjau! Mø! / Dataproblemer: The Rebootening
« på: 20. apr, 2012, 14:13 »
De siste par-tre månedene har min PC blitt glad i å reboote spontant, og jeg aner ikke hvorfor. Ingen blå skjerm, bare en svart / død skjerm, før den starter seg selv opp igjen. Litt som om strømmen plutselig forsvant.

I det siste har den også fryst noen ganger i stedet for å reboote. Bildet blir helt stille, musepekeren kan ikke beveges, og Ctrl Alt Del gir ingen reaksjon. Reset knappen fungerer heller ikke; må holde inne på-knappen til den skrur seg av. Deretter skrur den seg enten på igjen automatisk, eller jeg må gjøre det manuelt.

Det har virket som dette skjer relativt spontant - ikke noe spesielt som aktiverer det - men det pleier som oftest å skje når jeg faktisk jobber på datamaskinen og gjør ting. Men nylig fant jeg ut at den konsekvent rebooter hvis jeg spiller av en lydfil i Sony Sound Forge. Hvis jeg trykker på play, så vil jeg etter noen sekunder få en svart skjerm, og den vil reboote. Prøvd det flere ganger med ulike lydfiler i fra ulike harddisker, og det skjer hver gang. Det virket også som den ikke var særlig glad i at jeg prøvde å spille point-and-click spillet Gray Matter, men Team Fortress 2 går fint.

Så, noen som vet hva problemet kan være? Er det noe hardware som holder på å dø, eller har Vista fått krøll på noen drivere og må reinstalleres?

58
Kjøp og salg / Taen fargestift skilt?
« på: 31. mar, 2012, 18:23 »
Jeg har vurdert å bestille et crayon badge i fra Taen. Disse koster 5 USD, uten frakt. Her er noen eksempler:

http://www.furaffinity.net/view/5209336/
https://inkbunny.net/submissionview.php?id=195477
http://www.furaffinity.net/view/5204943/
http://www.furaffinity.net/view/5204879/
http://www.furaffinity.net/view/5204649/

Så, jeg bare lurte på om noen andre kunne vært interessert i et 5 USD fargestift skilt i fra denne tegneren. I såfall kunne man kombinert bestillingen og spart litt penger på porto!

59
Bjeff! Mjau! Mø! / Hvor ung er du?
« på: 05. mar, 2012, 18:36 »
For noen år tilbake hadde vi en avstemning her på forumet for å se ca. hvor unge våre medlemmer var. Det er nå på tide å ta en ny opptelling, siden det jo har kommet en del nye siden da, og fordi opptellinger og avstemninger alltid er moro.

Så stem på den gruppen du faller innunder!

Og det er selvfølgelig snakk om biologisk alder.

60
Bjeff! Mjau! Mø! / Cruise til København for 30 kroner!
« på: 01. mar, 2012, 01:34 »
Frem til klokken 14:00 torsdag 1. mars har DFDS tilbud på cruise reiser til København - for bare 30 kroner per person!

Les mere her.

Vurderer litt frem og tilbake om jeg vil dra selv. (Matkostnader vil jo koste litt, bla.) Men kjedelig å dra alene og å måtte dele rom med en tilfeldig fremmed. Så noen andre som kunne vært interessert å slått følge, hvis jeg drar? Er dessverre ikke så veldig lang betenkningstid. Men har jo lekt med tanken å få til en rufsete danskebåt tur en gang. Et slags Danskebåt Con, om du vil...

Uansett, et ganske bra tilbud hvis noen føler for en liten tur til København.

61
Klær og tilbehør / Foxy Bingo lanserer parfymen Furever
« på: 26. feb, 2012, 12:14 »
Foxy Bingo er en online bingo side som er kjent for sin revemaskott, Foxy, som har vært i reklamer som denne og denne.

Og nå lanseres visst denne fiktive bingo-maskotten en parfyme for kvinner: Furever, for å unlock your inner vixen. Les mer her.

Litt absurd, men morsomt.

62
Musikk / Indie musikk!
« på: 25. jan, 2012, 14:05 »
Finnes tråder her alt for de som liker elektronisk musikk, og de som liker metall musikk. Så hvorfor ikke en for indie musikk, hvor vi hipstere kan snakke om de seneste albumene til obskure artister?

Indie musikk er en bred sjanger, hvis det overhode kan kalles en "sjanger". Indie er en forkortelse for independent, og ble brukt for å refere til band og artister som var uavhengige fra de større plateselskapene. I dag brukes det gjerne som en samlebetegensle for litt smalere, alternativ pop- og rock musikk, og det finnes flere indie band som både er populære og har platekontrakter hos de store plateselskapene - som f.eks. The Decemberists, Belle & Sebastian, og Vampire Weekend.

Siden det er en såpass vag sjanger, kan det kanskje bli en rotete tråd med mye krangling om definisjoner. Eller en tråd med svært få innlegg. Men vi får se.

63
Conventions / Flytting av emner
« på: 22. jan, 2012, 17:30 »
Etter anmodninger fra medlemmer, prøver vi nå ut dette nye underforumet tilegnet conventions. Vi holder da på å flytte litt på noen emner, og beklager eventuelt rot dette kan medføre - men dere medlemmer kan hjelpe oss med å rydde opp!

Har du startet en tråd som du føler bør flyttes hit? Har eventuelt en tråd blitt flyttet hit som du mener bør flyttes tilbake igjen? Si i fra her, og lenk til hvilken tråd det dreier seg om.

64
Conventions / Conventions: beskrivelse og regler
« på: 20. jan, 2012, 02:26 »
Dette er et underforum for deling av informasjon og diskusjon rundt conventions (eller messer eller festivaler på norsk) og større offentlige arrangement som kan være relevante for det norske furry miljøet.

Skriv klart i tittelen hvilket arrangement det er snakk om med firkantklammer som dette: [Eurofurence] [Furtastisk] [Desucon] [TG] osv.

Kun arrangement som er åpne for alle kan postes om her. Hvis det er snakk om lukkede arrangement, vennligst benytt Furmeets underforumet. Furmeets underforumet kan også brukes for å diskutere mer sensitiv informasjon rundt conventions (som f.eks. private fester eller reiseplaner), eventuelt kan Bakrommet også benyttes.

Merk at i motsetning til Furmeets underforumet, hvor private og mindre treff omtales, har alle medlemmer tilgang til dette underforumet.

66
Forumsnakk / Stedsbaserte delforum under Furmeets?
« på: 08. jan, 2012, 02:09 »
En idee jeg tenkte jeg kunne lufte: å opprette delforum under Furmeets underforumet for ulike steder i Norge. F.eks. Bergen, Trondheim, Stavanger, Oslo, osv.

Det kan gjøre det mer oversiktelig, og da lettere å finne ut hvilke treff som finner sted nære der du bor. Særlig for nyere medlemmer kan dette være nyttig.

Men det kan være vanskelig for oss forumstyrere å vite hvilke byer eller regioner som trenger et eget delforum. Det kan også hjelpe til med å gjøre det norske miljøet mere delt, hvor folk ikke vil bryr seg med å se hva det er som skjer i steder som er lengre unna men bare titter innom delforumene for de mer lokale stedene. Og med tanke på at det norske miljøet ikke er så stort, og at det ikke er så mange treff, kanskje det også er undøvendig.

Ellers er det flere som velger å spesifisere i emnetitlene hvor treffet finner sted. Som f.eks. "[Bergen] Bingotreff!" eller "Lufting av pels i Oslo, 4. mai". Det er mulig å gjøre dette til en regel for underforumet, for å gjøre det mer oversiktelig. Dette vil da ikke involvere delforum.

Så. Noen tanker?

67
Film / Din favoritt i fra MLP:FiM
« på: 26. des, 2011, 14:14 »
Så! Hvilken er deres favoritt ponni i fra serien My Little Pony: Friendship is Magic?

Jeg har da bare inkludert de seks hovedponniene. Ville blitt en meget lang liste hvis man skulle inkludert absolutt alle.

68
Bjeff! Mjau! Mø! / Furs i media: Svenskars Hemliga Liv
« på: 18. des, 2011, 01:03 »
Episode 7.

Nathalie träffade Lisebergskaninen har hon känt att hon vill klä sig som sina favoritdjur, varg och tiger. För henne handlar det om mer än en kostym. Hon identifierar sig med dessa djur på ett mer spirituellt plan. Sådana personer finns över hela världen och de kallas furries. I Örebro där Nathalie bor känner hon inga andra furries. Nu får hon möjligheten att träffa likasinnade på en träff för furries. I Stockholm möter Nathalie sin allra första furrykompis.

Programmet fokuserer også på to andre grupperinger: cosplayere og steampunkere.

69
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: Vis oss din drømmepartner
« på: 16. des, 2011, 22:06 »

70
Bjeff! Mjau! Mø! / Hjelp til trykking av julekort
« på: 08. des, 2011, 00:33 »
Hadde tenkt å trykke opp et bestilt furry julekort i år, som jeg gjorde i fjor, og sendt det ut til et par håndfuller med rufser. Men min fotoprinter bestemte seg selvfølgelig for å dø på meg like før desember, så jeg må nå finne en annen løsning enn å trykke det selv.

Så jeg lurte på om noen enten hadde en dugelig fotoprinter selv som de kunne brukt til å printe ut ca. 20 julekort for meg med, eller visste om noen gode, raske trykkere online eller i Oslo området.

På forhånd takk!

71
Klær og tilbehør / Gode halsbåndselgere
« på: 14. nov, 2011, 15:23 »
Noen som vet om noen gode steder (online) å kjøpe halsbånd?

Enten kommersielle nettsider, eller enkeltpersoner som lager halsbånd basert på bestillinger.

72
Bjeff! Mjau! Mø! / "Kjære Julenissen... " 2011
« på: 12. nov, 2011, 16:16 »
Det er enda litt for tidlig til å ta frem julemarsipanen (selv om visse dagligvarebutikker er uenige) eller å begynne med julebaksten (selv om visse julebakstentusiaster kanskje er uenige), men det er ikke for tidlig å begynne å jobbe med ønskelisten sin til Julenissen! Man vil jo være sikker på å få sendt den inn i tide. Og hvem vet, kanskje dette er året hvor du endelig får den ponnien du alltid har ønsket deg!

Så, hvordan ser ønskelistene deres ut så langt?

73
Bjeff! Mjau! Mø! / FLYTTET: Charateren din
« på: 21. okt, 2011, 03:48 »

74
Pelskunst / "Denne uken på Norwegian Paws..."
« på: 21. okt, 2011, 03:46 »
Vi får se om dette kommer til å lede til noe eller ikke. Vi gjør nå et lite forsøk i alle fall!

"Denne uken på Norwegian Paws..."

En tegneseriestripe som tar for seg de seneste hendelsene her på forumet, og i det norske furry miljøet generelt.

Hvem som helst kan produsere en stripe, og tegnere kan slå seg sammen med manusforattere hvis de ønsker, og alle medlemmer kan kaste ut ideer til mulige striper her. Ideelt sett en stripe per uke, men det er not litt for optimistisk, så vi nøyer oss med sporadiske striper. Kan være disse også blir lastet opp på vår sporadisk oppdaterte FA side.

Dette er basert på en idé nevnt i denne tråden, inspirert av denne tegneseriestripen tegnet og skrevet av Chrono.


75
Bjeff! Mjau! Mø! / Dataproblem: røde streker!
« på: 17. okt, 2011, 22:07 »
Har et lite dataproblem nå. [sad]

Jeg tror det startet søndag morgen.

PC'en viste røde linjer over skjermen, og noen andre rare farger og forvrengte "mønstre". Men hovedsakelig rødt. Musepekeren var også helt fast, og tastaturet reagerte ikke. Restartet, men det ble bare til at den gikk inn i en restart loop med en blå physical memory dump skjerm påslutten. Jeg gikk inn i safe mode, fikk skrudd PCen helt av, dro ut kontakten, lot PCen hvile litt, og så virket den som normalt.

Fikk det samme problemet igjen i dag, etter jeg hadde spilt litt Dead Rising 2. Gjorde det samme som sist igjen, så fungerte den greit.

Så skjedde det igjen etter jeg hadde spilt litt Team Fortress 2. Men nå får jeg den ikke til å bli bra igjen! Hvis jeg starter den som vanlig får jeg en svart skjerm når den er ferdig med å laste; ingen loop denne gangen. Noen tegn når den laster seg opp er nå også forvrengt, og jeg får også røde streker i safe mode.

Så, hva er galt og hvordan fikser jeg det?

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 7