Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Miles T.F. Baxxter

Sider: 1 ... 107 108 [109] 110
2701
Film / Sv: Anime
« på: 01. jan, 2008, 19:06 »
Ble nettopp ferdig med animeserien Asatte No Houkou. En slags sommerlig slice-of-life dramaserie om en ung jente og en ung kvinne som bytter aldre. Synes den var veldig bra, men likte nok den første halvdelen best. Forfriskende med litt anime uten in-your-face humor, fanservice og chibis.

En annen serie jeg ble ferdig med for ikke så lenge siden var Lucky Star. En slice-of-life komedieserie om en venninnegjeng på skolen. En av jentene er en anime nerd og samler, og jeg kunne ved visse anledninger kjenne meg selv igjen i henne (f.eks. å aldri kjøpe en bok som ligger øverst da den trolig er i dårligst stand). Litt crazy humor her, som det heter, og jeg tror det først og fremst er en serie for animefans. Hver episode slutter med at en sang fra en annen anime blir fremført.

Åpningssekvensen til denne serien ser ut til å være ganske populær. Dere kan se den her. Jeg har også funnet et imponerende forsøk på å kopiere dansingen i denne sekvensen her.

2702
Bjeff! Mjau! Mø! / Godt nytt år!
« på: 01. jan, 2008, 18:44 »
Godt nytt år, alle sammen! Velkommen til 2008!

Så, noen som hadde noen nevnverdige feiringer? Hvor var dere og hva gjorde dere når klokken slo tolv? Og noen som har noen store planer eller forhåpninger for det nye året?

2703
Film / Grøsserkomedier og splattere
« på: 31. des, 2007, 02:50 »
Da jeg møtte Aikho sist gikk samtalen kort over på grøssere, og da særlig grøsserkomedier og splattere. Er selv en liten grøsserfanatiker, og tenkte jeg kunne ramse opp noen filmer innenfor denne sjangeren som jeg selv har sett og likt.

The Toxic Avenger - En klassisk og hysterisk b-film fra 80-tallet om en pysete nerd som blir transformert til et mutert beist med umenneskelig styrke, og deretter går ut for a moppe byen ren!
Evil Dead 2: Dead By Dawn - En natt på hytta man sent vil glemme, og etter min mening den beste filmen i Evil Dead-trilogien.
Bubba Ho-Tep - Elvis og John F. Kennedy er begge på et sykehjem, og de må sammen kjempe mot en mumie som stjeler sjeler (rektalt).
Slither - En invasjon fra det ytrerom gjør mennesker til zombie-monster-mutanter. Flere kjappe replikker.
Cannibal! The Musical - En western-musikal-splatter fra duoen bak South Park.
Braindead - En mann prøver å holde sin zombiefiserte mor hemmelig. Kanskje å regne som gjennombruddsfilmen til Peter Jackson.
Evil Ed - En svensk splatter om en filmsensor (filmsensør?) som blir sinnsyk av den seneste filmen han skal sensurere.

Kanskje et par jeg har glemt, og er flere jeg ikke har sett men gjerne skulle ha sett. Forhåpentligvis noe her du vil like, Aikho.

2704
Film / Sv: Ghibli
« på: 30. des, 2007, 19:50 »
Har kjøpt en del Ghibli DVDer på Platekompaniet og play.com. De har vært tilgjengelig der for rundt 100 kroner per stykk, men nå har de blitt litt dyrere og vanskelig tilgjengelige. Så ,bra jeg kjøpte de mens de var billige.

Har du sett "oppfølgeren" også, The Cat Returns / Katteprinsen?

Tales From Earthsea er ut på DVD, men bare på sone 1. Blir utgitt som en del av det engelske Ghibli Collection om en måneds tid eller så. For øvrig går Kiki's Delivery Service på kino nå, som er ganske fin.

2705
Film / Ghibli
« på: 30. des, 2007, 16:35 »
Ja, Studio Ghibli er fantastisk. De eneste filmene jeg ikke har likt av det studioet er vel Laputa og Porco Rosso, og det er et par andre jeg har et litt mer lunkent forhold til.

Den siste Ghibli filmen jeg så var My Neighbours The Yamadas, som var meget bra dog uvanlig. Veldig uepisk, og egentlig ikke med noe reelt plot. Mangler bare Tales From Earthsea så har jeg sett alle, men den har visst fått middelmådige anmeldelser. Min favoritt er kanskje Only Yesterday, som klarte å få meg til å, ahem, silgråte på slutten. Men vanskelig å velge bare én. Pom Poko var jo også fantastisk, med super musikk.

Og imponerende at du har sett Whisper Of The Heart, Wolftale! Er en av studioets mindre kjente filmer, men synes den er super selv. Det er også litt trist å vite at regissøren bak filmen døde ikke så alt for lenge etter denne filmen. Det ble den eneste filmen han fikk lagd. Ekstra leit med tanke på at han skulle være en slags "arvtager" for Studio Ghibli.

2706
Introduksjoner / Sv: Bare en liten introduksjonspost
« på: 30. des, 2007, 16:23 »
Hømf. Jeg er jo en rev, da.

Er det egentlig så mange ulver her så langt? Kanskje man burde ha en opptelling.

2707
Klær og tilbehør / Sv: Halsbåndtråden [REVIVED]
« på: 30. des, 2007, 14:43 »
Mange takk! [razz]

2708
Pelskunst / Sv: Gruppebilde
« på: 30. des, 2007, 14:37 »
Så absolutt en idé, men jeg vet ikke om jeg er villig til å lage noe av den kvaliteten et print vil kreve (i.e. full fargelegging, perfekt anatomi, bakgrunn osv.) Jeg vil helst at dette skal være moro på si og ikke et fulltids-arbeid, i og med at jeg har et liv utenom nettet etter at ferien er over

Hvorfor så høye krav? Og tror ikke det er noen av oss her som akkurat har perfekt anatomi, heller.

Jeg tror flere kunne vært interessert selv om alt ikke er perfekt og fargelagt. Selv liker jeg ofte en litt røffere, grovere stil på tegninger. Men, du får jo se hva du gjør.

2709
Film / Sv: Anime
« på: 30. des, 2007, 14:30 »
Oi, lang liste Regandor. Dette er anime du har sett, eller... ? Og takk for anbefalingen! Men, vet ikke om Avatar kan telles som en anime. Da kan man jo inkludere mye rart. F.eks. Teen Titans, kanskje også Samurai Jack.

Poster vel kanskje noen anbefalinger og tanker selv litt senere. For øyeblikket er jeg mest nysgjerrig på drama, romantikk og slice-of-life serier.

Forresten, hva synes du om Nausicaä? Synes selv den var fantastisk, som flere andre av Studio Ghibli filmene (kanskje de fleste av de).

2710
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Eurofurence neste år?
« på: 29. des, 2007, 23:51 »
Jeg har vurdert, og vurderer fortsatt, å dra. Men av økonomiske grunner bør jeg egentlig holde meg hjemme (har egentlig ingen inntekt for tiden). Vet heller ikke helt hva jeg skulle funnet på der, da de fleste furs jeg kjenner bor i USA og Norge. Jeg er ei heller den mest utagerende og energiske sjelen i verden, så er også redd det kan bli en halvveis negativ opplevelse om jeg faktisk drar.

Men, får vel se.

2711
Forumsnakk / Sv: Pote og rufs - inn i ordlisten?
« på: 29. des, 2007, 21:00 »
kan man ikke bare legge inn det som er nødvendig/vanskelig å finne ut av på egen hånd? :o

Hm, jeg vet ikke helt om dette skal telle for eller i mot å legge de til? Om det er nødvendighet som er kriteriet så er det kanskje ikke et godt nok grunnlag til å legge de til. Om det er obskuritet så bør de nok legges til - hvor ellers skulle man funnet ut om disse ordene? Og om man anvender disse to kriteriene på ordene som for øyeblikket er i ordlisten er det vel litt som kan fjernes.

For øyeblikket virker rufs overraskende populært!

2712
Pelskunst / Sv: Gruppebilde
« på: 29. des, 2007, 20:55 »
Idee: selge "prints" av et evt. gruppebilde til norske furs? Sikkert et par som hadde vært interessert om man kan få trykt opp noe i grei kvalitet.

Hm, og vurderer hvilken beskrivelse jeg skal gi av meg selv.

2713
Introduksjoner / Sv: The Epitome of Insanity: Kixt
« på: 29. des, 2007, 19:46 »
Velkommen skal du være Kixt / Txit! Er også en stor rollespiller, men må innrømme at jeg ikke er den største tilhengeren av D&D. Hvem vil vel være en eventyrer når man kan være bondekone i Draug, eller en miljøterrorist i Wererwolf: The Apocalypse?

Må også innrømme at jeg er svært negativ til narkotika generelt, men så lenge det ikke er noe du slår over hodene på folk (f.eks. ved å rerferere til det ofte) så bør det ikke være noe problem for min del.

Og Blind Guardian r0x0rz!

2714
Bjeff! Mjau! Mø! / Gaveliste
« på: 29. des, 2007, 14:49 »
Dette er hva jeg fikk:

  • Penger fra familie.
  • Gavekort på to kinobilletter fra familie.
  • Romanen "Making Money" av Terry Pratchett fra to venner. Hadde dessverre fått den samme til bursdagen min.
  • Et sertifikat på at 200 kondomer var blitt donert på mine vegne til et u-land fra en venn av meg.
  • En Nintendo Wii fra min eldre bror og foreldre. Pluss ekstra håndkontroll med Wii Play, ekstra AV-kabel for bedre bildekvalitet, og et bordtennis spill. Var nok den største og mest spennende gaven jeg fikk. Dessverre er ikke Wii-spill så billige for tiden, men gleder meg til å få anskaffet og prøvd noen.

Ellers bestilte jeg en Cowon D2 multimedia spiller gjennom en amerikansk furry venn av meg som ankom på torsdag. Totalprisen med frakt ville være ca. 250-270 USD, men han sa jeg bare trengte gi him 200 USD for den, og at resten var hans julegave til meg. Veldig snilt av ham.

Er nysgjerrig på hva denne brune konvolutten inneholdt, Aikho!

Og to andre rufser - av den norske varianten - har visst også julegaver til meg, så blir spennende å se hva det er når jeg får de. Dumt de ikke var her på julaften, men men.

2715
Pelskunst / There's a tiger behind you!
« på: 29. des, 2007, 14:12 »
He won't eat me:s He wants something else you know:p

Okay, now I'm getting several mental images of varying lewdness, my mind filling in the blanks of that illustration (as in, imagining the areas not shown)... Maybe this should be moved to the Yiff section!

Just kidding, of course. A very nice drawing! My favourite of the ones so far, excluding my own.

... og får prøve å holde meg til norsk.

2716
Pelskunst / Sv: *host* d va tomt her ja
« på: 29. des, 2007, 01:11 »
Dude, you asked for it ;)



Full: http://i217.photobucket.com/albums/cc67/Kmooch/np_icon_8.jpg

Aaaahhhahahaaa:D That's just /perfect/!! Micks, gonna love that one:D You're an awesome artist you know^^, Thanks a lot for that one;)

Løøøp! Før tigeren spiser deg opp!  [eek]

2717
Pelskunst / Sv: Gruppebilde
« på: 28. des, 2007, 20:06 »
Supert initiativ, Kalamu. Jeg applauderer deg!

Og ja, Kaines forslag virker jo greit. Det eneste dumme er jo, som du sier, om det plutselig blir en hel haug her som ønsker å bli med. Men detaljnivået trenger vel ikke være så alt for... vel... detaljert. Evt. om det skulle bli for mange kan man jo innføre visse kriterier: bare de som var medlem i det forrige forumet, bare de som har postet mest i dette forumet, osv. Litt slemt, men kanskje nødvendig av praktiske årsaker.

Vet ikke hvor mange som vil være "for mange". Over ti? Over tyve?

Så jeg foreslår circa det som Kaine foreslår. Man kan poste beskrivelse osv. om man ønsker å være med, ha en frist på en uke (eller kanskje litt mindre - hadde jo vært moro om en tegning kunne vært ferdig i januar en gang, slik at man kan si at det er "årbildet" for 2007), og om det skulle bli for mange må man bare sile ut etter et visst kriterie.

2718
Forumsnakk / Pote og rufs - inn i ordlisten?
« på: 28. des, 2007, 00:51 »
Pote og rufs er begge uttrykk som har blitt brukt innenfor vår lille del av fandomet som synonymer til ordet fur/furry. Men jeg er usikker hvor populære disse ordene er, og jeg har ikke blitt utsatt for hverken i noen særlig grad (om overhodet) det siste året.

Selv må jeg innrømme at jeg liker ordet rufs (men jeg er nok ikke helt upartisk). Synes det glir lettere av tungen enn f.eks. pels (jeg er en pels vs. jeg er en rufs), selv om jeg nå begynner å bli mer vant med dette uttrykket. Men det virket ikke som rufs hadde blitt særlig populært i miljøet. Ble da overrasket da jeg sa at roo_fan nylig brukte det i et innlegg (her), som da er grunnen til at jeg nå kaster min tidligere konklusjon - om å ikke inkludere dette ordet - i tvil.

Dessuten er det jo en glimrende anledning til å prøve å starte en avstemning med denne nye forum programvaren!

Så stem i vei, og post gjerne din egen mening om dette spennende temaet. Ordlisten bør jo være noenlunde representativ for norske furs, og den vil kanskje også kunne være normskapende - særlig på nye medlemmer.

2719
Forumsnakk / Sv: Generell info og faq - "offentlig" ordbruk
« på: 28. des, 2007, 00:31 »
En grei løsning er kanskje å ha en link til http://furry.wikia.com/wiki/Category:Terms på bunnen av ordlista vår. Hva synes folket?

En interessant liste, men snodig nok står hverken yiff eller babyfur oppført der, så vidt jeg kan se.

2720
Introduksjoner / Sv: mew =^_^=
« på: 28. des, 2007, 00:19 »
Hei Neko_boy, og velkommen til oss kosete, hyggelige og søte furs! Vi er for det meste vennlige av oss her. Håper vi vil komme til å se mer til deg her.

2721
Klær og tilbehør / Sv: Halsbåndtråden [REVIVED]
« på: 28. des, 2007, 00:08 »
Fikk tatt noen bilder av mitt eget halsbånd, og veldagt finner dere ett av de. Ikke så alt for spennende.

2722
Dyr og natur / Sv: Snoereve
« på: 26. des, 2007, 23:41 »
Vel, det første vi snø/arktiske/polarrever må gjøre er å terminere alle disse hersens rødrevene. De er overalt! Deretter står isbjørnene for tur.

Fra spøk til alvor så har faktisk noe lignende blitt gjort. Var litt kontrovers rundt det i media. Rødrever ble skutt slik at de norske fjellrevene (som vel er artsmessig identiske med polarrevene, bare litt annen pelsfarge grunnet klima) skulle få områdene sine i fred, og ikke få ekstra konkurranse om mat og areal. Jeg er usikker om dette gjøres enda.

Men det er jo ett mulig tiltak. Ellers er det jo å sørge for at det er nok areal generelt tilgjengelig, og at mennesker ikke kommer for tett innpå og ikke bygger ut for mye. Om man ønsker å blande seg enda mer, er det kanskje også mulig å sette et mus og lemen, slik at fjellreven har nok å spise. Ellers kommer jeg ikke på mer for øyeblikket.

2723
Introduksjoner / Velkommen roo_fan!
« på: 26. des, 2007, 23:31 »
Velkommen til det nye forumet, kamerat roo_fan! Håper å se mer til deg her fremover.

Hm, har alltid trodd du har vært en kengeru (hvordan nå enn man staver det).

2724
Musikk / Sv: Hvilken ny musikk har du fått deg?
« på: 25. des, 2007, 21:37 »
Og noen CDer jeg ga meg selv til julepresang i går.

  • Bonnie 'Prince' Billy - Summer In The Southeast
  • Diamanda Galás - The Sporting Life
  • The Flight Of The Conchords - The Distant Future (EP)
  • Soundtrack: Hairspray (2CD Special Collector's Edition)
  • Soundtrack: The Fox And The Hound 2 (men bør vel se filmen før jeg hører på denne)
  • Soundtrack: Twin Peaks Season Two Music And More

2725
Musikk / Sv: Hvilken musikk liker du best?
« på: 25. des, 2007, 21:30 »
Men det er kanskje bra at han ikke er så populær da. Gir jo enda større grunn til å være fan.

Ofte litt moro å være tilhenger av band og artister andre ikke kjenner til eller liker. Blir da litt mer ditt eget, føler jeg. Men bør vel ikke være en avgjørende faktor for om man liker eller misliker musikken. Men kan jo likedan også være frustrende når andre ikke anerkjenner hvor god musikken du liker egentlig er... Det er en tynn linje.

Sider: 1 ... 107 108 [109] 110