Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Wolfheart

Sider: 1 ... 22 23 [24]
576
Takk for velkomsten Exodai!  :D

577
Hei og takk for velkomsten Vesta, Nook, ShayPickles og Paxy!  :D

Nå avdøde filosof Arne Næss var jo av oppfatning at man skulle bevare barnet i seg, så sånn sett er jo denne interessen i tråd med den filosofien!  :)

578
Haha, herlig!  [w-happy]  Flott at folk ikke er så konvensjonelle! Regner med at det skaper god stemning på jobben  :) Forøvrig har også samboeren din; Tora Chan, en fin fursuit!

579
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 24. jun, 2015, 13:35 »
Ikke engang nykommere får telle her altså?  [eek] Men jeg prøver igjen jeg  [w-mad] Hah!

1!  ;D

580
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« på: 24. jun, 2015, 12:44 »
8

581
Takk for velkomsten Dax Cyro!  :)

Alder ingen hindring!  [w-happy]

582
Takk for velkomsten begge to; Shef_the_shep og Felixcani!  :)

@Felixcani: Så forresten seinest igår, eh - altså i forigårs nå - en JuuTjuub-video med deg og Dax Zyro m.fl som du hadde lagt ut i vinter en gang. Fikk meg en god latter da Dax Zyro kikka på et slags 'hunder forbudt' - skilt utafor en butikk  [w-happy] Ja, jeg syntes jo han kunne få lov til å komme inn der jeg da!  :D

583
Beklager at jeg gjenoppliver denne gamle tråden men tenkte at det kan bli litt mye tråder om detta temaet om jeg lager en ny tråd sjøl.. Se i nåde til en nykommer iallefall   [w-happy]

Jeg har sjøl en Aspergerdiagnose som jeg fikk for drøye fem år sia, brikker falt på plass. Av dette og i kombinasjon med en vanskelig oppvekst med vanskjøtsel og alkohol inne i bildet har det ført til at jeg venter på å bli uføretrygdet. Det er de steinkalde fakta, dessverre.
Jeg skulle også ønske at jeg orket å være mer sosial enn jeg er, men har også innsett at mange ganger må en bare lære å leve med problematiske ting i livet. Men jeg kan jo iallefall prøve å sosialisere litt her på forumet.

Samtidig må jeg rose folk her for å være såpass inkluderende for ulike persontyper som det dere er, det er en flott egenskap som en dessverre ikke alltid får oppleve i samfunnet - *tommel opp*!  :)

584
 Hei!

Jeg er en 39år gammal (eller ung? Tidvis iallefall  [w-happy]) mann fra Norge A/S som prøver skrive en slags introduksjon om ikke anna.
Jeg har lurka og snoka litt rundt på detta forumet sia ei tid før jul 2013, etter å ha lest "Frelst av pels" - artikkelen på ennærrkåenno så ble jeg mer nysgjerrig på fenomenet. Hadde noen år før der igjen sett et program på tv om furries, et veldig bra program uten svartmaling av fandomen, nysgjerrigheten ble ikke vekket spesielt akkurat da, men syntes det var sympatisk at personer med interesse for tegneserier og dyr var kreative med interessen sin og lagde og brukte fursuiter feks på veldighetsarrangement el.lign. Og ellers hadde mye moro med sine dyrekarakterer. Fursonas mener jeg har fått med meg det heter, korriger meg gjerne!

Men etter nevnte nrk-dokumentar så ble jeg mer nysgjerrig og jeg begynte å vanke som gjest her på forumet, og se endel på furryrelaterte videoer på JuuTjuub. Mange har jeg sett mange ganger fordi jeg synes de er fine.
Har et godt inntrykk av folk her, lite tull her utenom det som skal være det da  [w-happy] 

Ift fandomen så føler jeg at jeg sitter litt på sidelinja og ser på og fascineres, om jeg kan kalle meg en furry av den grunn  veit jeg ikke. Anna enn at interessen for Walt Disney har tatt seg opp igjen, synes mye av furrykunsten med tegninger er fin, glad i dyr er jeg og det er det jo mange furries som er - det er vel nesten grunnleggende for furryinteressen skulle jeg tro. Min fursona måtte jo være en ulv isåfall iom føler et slags bånd, om jeg kan kalle det det, til ulv og det er nesten det dyret (her i Norge/Norden spesielt) som fremkaller mest villmarksfølelse hos meg. Jeg liker både naturtro og antrostil på tegninger av dyr.

Av interesser så er det natur, friluftsliv, dyr, musikk, bil og veterantog/jernbane (uten åvære fanatiker) det som det dreier seg om for meg. Har forsåvidt tatt opp igjen gamle talenter(?) igjen og har begynt å sysle litt med tegning. Imidlertid så blir det litt for lite av det for tida for jeg føler jeg må ha litt overskudd og ro inni meg til det. Er kun til hjemmebruk den tegninga, litt for å ha noe kreativt å pusle med når jeg har overskudd. Jeg når nok ikke dere her opp til stortåa engang  :D

Jaja, det var iallefall litt om meg  :)

Ps.: Man er vel ikke eldre enn det en føler seg vel? Noen ganger rundt 40, andre ganger et stykke inn i pensjonistalderen og atter andre ganger som en femtenåring  [w-happy]

Sider: 1 ... 22 23 [24]