Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Koto Wolfir

Sider: [1]
1
Godaaaagen! Har satt i gang en dedicated server med 30 slots! Mulig for oppgradering av slots senere!

Vi er ett par furs som spiller der ett par fra den Norske fandommen, men har og vært ett par fra det store utland!


Bare å joine hvis noen føler for å game det! ^^


Regler:
PvE! Ingen trolling!

Vi er en vennlig gjeng, og ser etter andre vennlig sinnede folk. Ingen PvP eller toxic attitude! ^^


(info kommer snart)

2
Heisann! Jeg  vet det er flere Airsoft intereserte furries i det norske miljøet! Jeg og noen venner har da jobbet litt for å sette opp ett community/miljø for oss!

http://forum.airsoft-fur.com/

Vi har og http://www.airsoft-fur.com/ som blir en liten media portal for å showcase relatert kunst, bilder og videoer fra furries på spill! :)

Håper vi finner flere som interresserer seg! :D

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Ulv på besøk i Trondheim!
« på: 21. des, 2015, 13:33 »
Heisann, jeg er en 20 år gammel ulv som flyttet fra Trondheim i 2013, er nå på juleferie her og drar hjem til Stavanger de 5 januar. Er litt kjedelig å være med foreldrene mine i over 2 uker, så lurte på om noen furs i området hadde vært interesert i ett lite meet?

Nettop flytta for meg selv, så har ikke altfor mye penger å bruke, men noe har jeg. Bare send meg en PM eller legg meg til på Skype, TeleGram, eller Steam.

Skype: avacyn.wolfir
Telegram: @AvacynWolfir
Steam: Avacyn Wolfir

4
Loppemarkedet / [BYTTE/SELGE] Ønsker å selge xBoxen min. ^^
« på: 13. des, 2015, 12:34 »
Ønsker å selge xBoxen min, siden det ikke har vært noen respons på bytte. Jeg tenker 2000kr, men tar imot bud.

---Gammel Beskrivelse---
Har en xBox One, fungerer helt tip top. Er noen kosmetiske skraper på baksiden, men alt fungerer helt utmerket. Den har stått på bordet mitt med meget god kabel management, så har ikek blitt noe press på noen ledninger. Eneste jeg har brukt den til er å spille ett par matcher på Call of Duty Advanced Warfare, og spilt igjennom campaignen. Kjøpte den fordi jeg hadde noen venner som spilte, men når jeg skaffet meg xBoxen og Call of Duty, så sluttet de selvsagt å spille.

Selger og som jeg nevnte over, Call of Duty Advanced Warfare. Kjøpte helt nytt fra Komplett for 499 kroner, det er så å si ubrukt og har bare noen timer det ble brukt.

Jeg ønsker da å bytte dette til en Playstation 4 eller selge det ^^

Strømforsyning, IKKE OPPLADBARE batterier, og kontroller er med. Batteriene som står i varer utrolig lenke, men for alldel, ikke prøv å lade kontrolleren når de batteriene står i, for å bruke ladefunksjonen så behøves oppladbare batterier ^^ Er to ekstra batterier utenom de som står i kontrolleren med.

5
Bjeff! Mjau! Mø! / Nye furs fra Rogaland?
« på: 12. nov, 2015, 22:36 »
Heisann! En melding til alle dere nye furs, og andre furs og som holder til i Rogaland. Jeg heter Avacyn og bor i området, og vil gjerne komme litt i kontakt med andre furs, kanskje vise noen nye furs rundt om i miljøet osv. Bare legge meg til her på NP, eller legge meg til på Skype, Steam og Furraffinity hvis dere vil! ^^

Steam
Avacyn Wolfir

TeleGram
@AvacynWolfir

Skype
avacyn.wolfir

FA
http://www.furaffinity.net/user/awol94/

6
Pelskunst / Ett spørsmål!
« på: 17. sep, 2015, 14:54 »
Jeg og pettet mitt driver å skriver en novelle sammen som jeg har jobbet med å planlegge i mange år, og tenker kanskje å skaffe en comission eller ett bilde av oss i en setting av storyen... Det jeg vil frammheve i bildet er at Master / pet kan være så mye mer en bare yiffy sammenheng, bildet skal ha stor prioritet på sammværelse, romantikk tristhet og det å trøste.

Har linker til prologene sånn at dere får mer innsyn i storyen;
Anthro Minority Book 1: The Lone Survivor: http://www.anthro-minority.com/index.php/the-lone-survivor/
Anthro Minority Book 2: The Drophari Isles: http://www.anthro-minority.com/index.php/the-drophari-isles/


En scene jeg tenker i hodet er at Avacyn og Orion nettop har blitt nære, som pet/master, og siden Orion er overlevende fra en Airbus A321 med 220 passasjerer som styrter på øya, hvor han er den eneste overlevende, og blant de omkomne er hans familie.. Så er han veldig lei seg, det jeg tenker meg da er han ligger delvis i fanget, delvis på bakken og skriker mens Avacyn holder rundt han med hodet nært hans og prøver å trøste han..

Håper noen hadde vært interesert å hjelpe meg litt og sjekke opp og diskutere litt om det og snakke priser osv :D

7
Introduksjoner / HEEEEEEEELOOOOOO!!!!! :D
« på: 06. sep, 2015, 11:03 »
Heisann! Gammel fur, ny fursona og profiler overalt! Jeg er en norsk ulv, som har vært delvis aktiv på forumet siden 2012, har vært delvis inaktiv!

Jeg er en 20 år gammel hannulv som bor på Vestlandet, på fritiden min liekr jeg å spille spill, jobbe med servere og nettsider. Jeg skriver til tider dikt og jobber med en egen novelle! :) Jeg liker også turer i skog og mark men har ikek vært noe særlig på tur de siste tre årene hahahaha! Driber og en del med rollespill! :)

 [w-cool] [w-cool]

Vil du bli bedre kjent så er det jo bare å ta kontakt! :D

Sider: [1]