Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Ulvi Yuitza

Sider: 1 [2] 3 4 ... 6
26
Jeg ønsker og komme opp med et tema der jeg føler passer rett inn. Folk kan kommentere litt om det vis man selv ønsker det. Så, jeg kommer til og bli helt åpent med det. Har tenkt lenge på det om jeg burde poste det eller la være. Men det kan selvsagt sette litt mer lyst på det.

Som jeg selv, så føler jeg litt vanskeligheter med og bli kjent med andre, pga Autismen som jeg har. Jeg er ikke en pratsom, og har aldri vært noe særlig stor med det heller, men villig til og bli meg. Pga hørselen siden fødsel (Jeg er ikke døv, bare halv døv på begge ørene, som en 80 åring), så har jeg vanskeligheter med å få med meg alt som skjer. Lite kunnskap med andre ting som politikk, data programmering, osv. Mens jeg prøver mitt beste til å finne gode folk som kan vise interesser og snakke med, og ende opp med vennskap. Og ja, jeg har problemer med og skrive  [yawn] Og jeg har sakte godtatt at det er autsime og hørselen som plager meg.

Og det føles som at det kan komme litt mellom meg og sosiale biten. Prøver og vise interesser for andre, men faller rett tilbake i starten og forblir i den posisjonen. Så jeg ender opp og bli litt avhengig av å være sammen med noen som jeg kjenner vis jeg skal på et furmeet (Med mindre jeg vet veien rundt området vis jeg skule dra hjem). Jeg kan være ganske sjenert, eller alt for stille. For jeg mister fokuser på et tema som plutselig skifter. Noen har lagt merke til det, men ikke alle vet at det er noe jeg plages med. Som kanskje vises litt her, siden jeg ikke poster så mye, men holder ting for meg selv.

Pga mine psykiske problemer, så har jeg gjennom NAV. Og jeg vet godt hva folk tenker om de som NAVer... Tro meg, penger kan ikke kjøpes for lykke! Barndommen var ikke noe gode opplevelser at jeg stenger meg for det meste ute. Men går for det meste ute for å få tankene bort, og holde meg unna ting som kan minne meg om det fæle barndommen. Å ha flere kosebamser av dyr (mesteparten rever) rundt huset ser ut til å være en skjold for å beskytte meg selv (høres rart ut eh?). Se på det som komfort. Får det var nesten aldri noe sånt for meg når jeg var mindre. Og selvsagt, video spill (Duh... obviously!) Siden jeg er for det meste for meg selv. Men jeg elsker og reise med buss og komme meg litt ut av huset.

Jeg har prøvd og vært sosial med mange, men faller lett tilbake til den samme punktet. Mens jeg spør meg selv "Du har iallefall prøvd". Jeg sier ikke at jeg har ikke har noen venner. Har bare noen få furries som er i den Norske samfunnet, og andre folk som har tatt imot meg for den jeg er, og der er noe av de beste medisinene som kan hjelpe meg gjennom dagene. Selv om jeg legger meg litt distanse noen ganger, er vell litt at jeg enda er vandt med å være litt for meg selv (høres trist og skummelt ut, I know!). Men det er pga at jeg blir fort sliten. Ved å være hørselshemmet, så bruker jeg mye energi til og forstå andre og alt annet som er rundt meg.

Men det våkner litt opp for meg, at det er andre furries i vår Noske samfunn som har også plager. Som Diabetes, ADHD, Hørselshemmet/Døv, Snakker dårlig Norsk, og masse annet. Og noen av dem har suksse med og være sammen med andre furries. Det har nok litt og si hvor man er også. Som Oslo eller Trondheim, der har man muligheter til og treffes hver dag. Mens det er noen andre som bor langt unna fra storbyene, og blir sett ganske lite til.

Men jeg har noen ting som holder humøret opp, men det er kanskje litt. Så... hvordan lever dere med hverdagen? Hvordan løser dere med deres daglige problemer? Sosiale biten er der enda?

Dette er nok for de frivillige som ønsker og si sine daglige problemer, og for de som kjenner seg igjen med situasjonen. Vis dette innlegget ikke passer inn, så må jeg beklage :c

27
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 17. apr, 2016, 19:36 »
Gjennomført rengjøring rundt hele huset, omplasserte revebamser (ja, masse av dem) rundt huset, og avslapper meg selv med Netflix :3

28
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 17. apr, 2016, 19:19 »
Denne store pakken for rundt 1200kr  [cool] <3

29
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Telegram (IM)
« på: 27. mar, 2016, 15:36 »
@Ulviyuitza

Det er bare og adde meg x3

30
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Det beste du vet!
« på: 27. mar, 2016, 15:20 »
Spicy food, rett og slett :P Ikke noe annet som kan få denne reven til og bli gladere enn spicy mat! Sambal. Sambal everywhere! Også søte bamser... kan ikke få nok av det. Eller relaterte ting som: Rocket Raccoon, Stich og Zootopia.  [laugh]

31
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Eier, leier eller bor du hjemme?
« på: 14. mar, 2016, 09:58 »
Bor akkurat nå på et leiet hus som er nypusset og kjøpt av foreldrene. Så jeg betaler ikke mer enn 6000kr pr måned. Stor hus for 2-3 personer. Eller flere vis kjelleren blir nypusset :P I et fint, stille og rolig nabolag. Akkurat som jeg liker det.

32
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er det noe du ikke kan fordra?
« på: 13. mar, 2016, 23:26 »
Kan ikke fordra at folk:
Kommenterer kun vis man legger ut noe som de ikke liker enn de som er koselige og positive innlegg på sosiale nettverk.
Tror at: Swag, yolo, thug life, ect er kult eller . Yuck... lost faith in humanity.
Endrer planer uten og si ifra når man er nesten fremme eller før man drar til møtepunktet.
Står og mener om den ene personen er bare negativt, og sprer det videre som om det var noe "viktig" alle burde vite, bare for og skape drama.
Sprer rykter og later som man er dagens helter, mens i virkeligheten, så lager de bare mer drama.
Ikke klarer og vise hensyn til andre folk som har problemer eller andre ukjente folk er til stedet.

There's a long list... Vet ikke om jeg skal si alt :P

33
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 13. mar, 2016, 21:50 »
Hører på Spotify gjennom Playstation 4 og tenker på stuff :v

34
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Til minne om Zintrex\NokiaKiller
« på: 13. mar, 2016, 21:05 »
Fikk ikke sjansen til og møte han eller bli kjent med han. Hvil i fred :c

35
Forumsnakk / Sv: Hvordan fant du forumet?
« på: 13. mar, 2016, 20:59 »
Mer som en gammel fur som fortalte meg om det.

36
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: "Kjære Julenissen..." 2015
« på: 04. des, 2015, 19:31 »
Ønsker meg en ny kommode, og et glass kabinett som jeg kan legge ut ting for visning :P Har en del samle objekter som jeg ønsker og få fram.

37
Introduksjoner / Sv: Gollie fra Sykkylven ^^
« på: 25. nov, 2015, 17:27 »
Velkommen til Norwegian Paws! :3

38
Gaver / Sv: Gruppebilde 0 ledige plasser
« på: 23. nov, 2015, 20:43 »
Artig og se på resultatet ^^

39
Gaver / Sv: Gruppebilde 6 ledige plasser
« på: 22. nov, 2015, 00:35 »
Trenger ikke og være så detaljert :3 men så lenge håret er på plass og riktig hårfarge, så går det bra x3

40
Pelskunst / Sv: Furaffinity
« på: 22. nov, 2015, 00:06 »

41
Gaver / Sv: Gruppebilde 9 ledige plasser
« på: 21. nov, 2015, 23:59 »

42
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 25. okt, 2015, 14:06 »
Regn, regn og masse regn... og sa jeg regn? :P
Sitter og slapper av hjemme og tenker på hva slags middag man skal ha i dag. Tenker på noe kreativt... Nacho grateng eller noe helt annet. Samtidig lytter på musikk for å få litt liv her i huset.

43
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva er folks interessert her
« på: 25. okt, 2015, 13:57 »
Spille PS4,PS3,PS Vita, Steam l3
Se på Serial killer dokumentarer. Paranormale dokumentarer. Og lage filmer og legge det opp på Youtube for moro skyld.

44
Hjemmelaget pizza med sambal c: og et glass vin av Gato Negro, servert fra min mor.  [smile]

45
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: hva samler du på?
« på: 25. okt, 2015, 13:48 »
Samler på reve ting ^-^ Reve bamser, reve servietter, bilder, puter og figurer som ligger fint i hyllene :3 Og gjør det fremdeles :P

46
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er det noe du er redd for
« på: 25. okt, 2015, 13:27 »
Er mest redd for å bli baksnakket eller at noen tror at jeg er kjedelig og uinteressant.  [sad]

47
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er det noe du ikke kan fordra?
« på: 25. okt, 2015, 13:22 »
Folk som skryter for mye.
Voksne med barnslig oppførsel som en 3åring (Som bortskjemt 3åring).
Folk som mener at man er bedre en andre, når jeg selv mener at man er forskjellige.

48
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er du god til noe?
« på: 25. okt, 2015, 13:14 »
Spille Demon's Souls, Dark Souls 1,2, Bloodborne uten og gi opp >:D
Være stille i flere timer til noen spør meg.
Klarer og spise Sambal uten å måtte drikke melk.

49
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Twitter.com
« på: 25. okt, 2015, 13:10 »
Skaffet meg twitter noen måneder siden. Er litt aktiv, men poster ikke så mye. Men tar som regel titt hver dag, for å se om det er noe nytt :P

https://twitter.com/UlviYuitza

50
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: hvordan fant du fandommen ?
« på: 25. okt, 2015, 13:08 »
Kan huske det som om det var i går :P Det helle skjedde nok da jeg lagde en Myspace profil. Hadde vist hatt interesser for dyr og noe annet art som viser anthro med klær på. Etter å ha vært aktiv på Myspace, endrett navn til Wolfy og et avatar bilde, så endte jeg opp med å få en tilfeldig venneforespørsel fra en person som utgir seg til å være en furry. Merkelig nok, etter jeg fikk han på listen, så ble det full av venneforespørsel senere på dagen. Det var nesten som at man ville tro at man er den eneste furrien som eksisterte :P Men ble ganske overrasket av hvor mange av dem fantes. Senere forlot Myspace ettersom det var mye annet som foregikk der. Så endte jeg opp med Second Life, og det ble spådd flere overraskelser... og til slutt, FA. Der jeg traff flere, og noen av dem var nære området der jeg kommer fra. Men eventyret med å møte flere furs her i Norge har nettopp begynt.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 6