Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - SpiceyFeline

Sider: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35
126
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 02. nov, 2014, 21:27 »
Hadde den morsomste kvelden i mitt liv på fredag. Møtte noen utrolig kule folk, og etter å ha vorset dro vi ut på D12 for å danse og drikke noen sjukt gode drinker. Jeg stjal også en drink som smakte som hostesaft fra hun ved siden av meg, fordi hun måtte visst gå. Etter vi dro derfra kl 3 skilte vi lag, og jeg dro med kjæresten og kompisen hans for å kjøpe mat og CoCo Water på Deli de Luca. Men DELI HAR JO FAEN IKKE BACONPØLSE? Heldigvis hadde 7/11 nattåpent og etter å ha stått i kø i en evighet fikk jeg en baconpølse. Mmm. Det gikk med en del penger den kvelden, haha.

Nå er jeg syk. Klarer ikke holde maten nede, og når man først er syk når man aldri pleier å være det kjenner det ut som om man skal dø. Halp.

127
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 28. okt, 2014, 22:13 »
I dag snakket to gutter på bordet ved siden av meg om ei jente i en annen klasse. De sa at hun burde ta livet sitt. Det gjorde meg så sint at jeg skalv og måtte gå for å ikke kjefte de opp.
Folk er fucked up.

128
Leker / Sv: 5 spill, 4 du liker og 1 du ikke liker.
« på: 27. okt, 2014, 11:47 »
^Jeg tror ikke jeg har sett deg spille Minecraft, men Super Monkey Ball virker hella weird :|

Amnesia
Don't Starve
Terraria
tLoZ: Majoras Mask
Borderlands

Edit: Riktig svar er tLoZ: MM c:

129
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 27. okt, 2014, 11:43 »
Awesome! Der komemr du til å ha jævlig mye artig. Ta med deg så mye førstehjelp du kan få tak i - det er uvurderlig å ha med videre i livet!

Du burde henge en førstehjelpsplakat rundt halsen din, så slipper du å pushe det på alle alltid.

130
Spill / Sv: League of Legends
« på: 23. okt, 2014, 12:41 »
Har spilt litt på brukeren min på EUNE for å levle den, tenkte også det kunne være mindre stressende.... men nye spillere er mye jævligere å spille med enn de som kan å spille. Literally alle jeg spilte med startet med å si "I'm challenger/dia smurf :))" før de døde 13 ganger og AFKet, eller så fikk de 4-ish kills og sa "I'm smurf :))" før de ble greedy og feedet. Det var ikke det at vi hadde problemer med å vinne, men så jævlig sur stemning i alle games fordi de må kalle andre for noobs når de ikke kommer til lane med en gang. Such pr0 :II

131
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 22. okt, 2014, 21:07 »
Hjelp hva skal det stå på russekortet mitt :III

132
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 20. okt, 2014, 11:00 »
Vet noen hvordan man blir kvitt kramper. :C Jeg får krampe under høyrefoten kanskje fire ganger daglig, det er mildt sagt irriterende.

Hadde en periode der jeg fikk ekstremt mye krampe i leggen :| Det kan være mangel på kalium eller dehydrering. Spis banan og drikk mye vann! Og tøy ut godt i muskelgruppen det gjelder når du får det.

In other news. 1000-kr buksa mi har revnet i sømmen. Tror jeg leverer den inn og kjøper en billigere bukse.

133
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 17. okt, 2014, 23:25 »
Folk er så dumme som forventer at andre skal synes synd på dem når de må betale i underkant av 20.000 i bot for hold av ulovlige reptiler. Hva forventet de da de av ren egoisme utsatte reptilen for fare ved å i det hele tatt importere de? Når alle reptilinteresserte VET at de aller fleste dyrene blir avlivet om de blir oppdaget. Mennesker er en stygg rase. Jesus fuck.

134
wtf is this thread even

135
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 17. okt, 2014, 08:27 »
Aaah, ny timeplan. Fra neste uke begynner vi klokken !10! på mandager <3

136
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 16. okt, 2014, 13:44 »
Snakket med verdens koseligste damemenneske på telefonen til NAV. Hun hørtes ut som om hun kunne vært stemmen for Nora sine syltetøyreklamer <3 Elsker syltetøy.

137
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 16. okt, 2014, 09:58 »
Tilbød meg å skrive fordi ingen av de andre tre på gruppen min hadde PC eller skrivesaker fremme. Så er det ingen som sier noe eller hører etter når jeg prøver å lese oppgaven for dem. Wow, ingen hører på når jeg snakker, iKkE NOe NYtT!! Da får de levere det på egen hånd. People suck. Jeg skjønner ikke at det er så mye å be om litt høflighet når man skal være "voksen".

138
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 14. okt, 2014, 10:23 »
Jammen åh. Det er så irriterende at jeg skulle slippe kø, men så har prosessen tatt to måneder nå fordi den gamle fastlegen var på norges eneste legekontor uten digitale systemer. Fuckings.

In other news, en av ørkenrottene mine har tygget over ledningen på begge ørene av Koss-headsettet mitt. Det var nesten helt nytt også ._. Nå må jeg bruke headsettet mitt med dårlig ledning, som kun virker når jeg danser rumba imens jeg ofrer en fireåring og holder ledningen fast på en stygg måte. Denne dagen, ass.

139
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 13. okt, 2014, 20:23 »
Herre gud. Fikk brev fra sykehuset i Trondheim om at jeg må ha legeerklæring for å få meg time pga ventelister og shit. Var hos legen forrige uke, og  fikk henne til å ringe dem for å be om å sette opp en time. De sa da at de skulle sende brev om når timen var. Fikk brevet. I brevet står det at _jeg selv_ må ringe og sette opp time, ikke legen min. WTF?

140
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Mygg hjelp
« på: 12. okt, 2014, 23:42 »
wtf. Da kan ingen hjelpe deg, da.

141
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 10. okt, 2014, 19:56 »
hvilke sider?

Art theft er så gøy. Spesielt siden jeg encourager folk til å stjele tegningene mine og tegne over dem for fun, så lenge jeg får litt cred. lal.

Grupper på Facebook. Alle er sånn: "omG NOEN PÅ FACEBOOK BRUKER SONIC/PIKACHU/GENERISK FIGUR SOM PROFILBILDE JEG SENDER EN RASISTHOMOFOBISK MELDING DA SLUTTER DE SIKKERT!!"

142
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 10. okt, 2014, 18:10 »
Hvorfor er 99% av folkene i Furry Art Theft-grupper morons? Er det en hemmelig magnetisk tiltrekningskraft eller blir man sånn etter man har joinet?????????

143
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 10. okt, 2014, 01:55 »
Når man må se en reklame på 40 sekunder for å se et videoklipp på 10 sekunder >.> derp.

Adblock. Adblock is the answer.

144
Spill / Sv: League of Legends
« på: 09. okt, 2014, 00:20 »
Hallohallohallo, har noen lagt merke til at det er selveste Agnete Kjølsrud som synger "Get Jinxed"? *swoon*

EDIT: Jinxed ranked penta I'M GONNA CRY

EDIT2: OG BARE TO DAGER SENERE; NIDA RANKED PENTA >o<

Det mest slitsomme gamet ever. Landet på én time og et kvarter.

145
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. okt, 2014, 23:11 »
For å gjøre det klart, det er snakk om en førstegenerasjons A3 Intuos som fungerte perfekt hos meg over TRE maskiner. Jeg ga beskjed om at den strømkabelen som var ganske ødelagt, og at det burde bli kjøpt en ny, noe som jeg gjorde.
Dermed solgte jeg brettet billigere enn jeg hadde tenkt, og langt under det den er verdt. Jeg har valgt at jeg ønsker ikke å kjøpe den tilbake, da jeg føler at det er noe rart på gang? Jeg demonstrerte at brettet fungerte hos meg før jeg solgte det, og leverte det personlig hos vedkommendes kjæreste, som tilfeldigvis toget forbi.
Hvis brettet ikke virker nå, så er det kjæresten eller kjøperen som har ødelagt det, eller så har vedkommende rett i at pcen deres er for dårlig. Det at kjøperen mener jeg skal betale for varene + porto synes jeg er urimelig,  fordi varen virket samme dag som jeg ga det fra meg, og hvis det nå er ødelagt er det ikke lengre mitt problem.  Hvis det er sant at pcen er for dårlig, så mener jeg kjøperen kan selge det videre istedenfor,  og de kan få mye mer enn 550kr for det.

146
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. okt, 2014, 17:35 »
Jeg har et problem. Innspill please.
Jeg solgte unna et gammelt Intuos A3 for 400kr + det det kostet for nytt strømadapter, siden kjøperen ba meg om det da vedkommende bor i gokk. Det viser seg av personen har for dårlig PC til å kunne kjøre det, selv om jeg har kjørt det smertefritt på både Mac+Parallells og stasjonæren, og selv om jeg fikk kjæresten til å innstallere det for personen via fjernstyring. Nå ber vedkommende meg om vi kan heve kjøpet, og personen vil at jeg skal betale for porto+pengene de betalte for utstyret. Fordi PCen deres er for dårlig. Wtf I do?

147
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. okt, 2014, 11:27 »
Lagde overnight oats, siden jeg ikke hadde mel igjen til pannekaker, også smakte det helt for jævlig :x havregryn er ekkelt i utgangspunktet, men hallo.

148
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 02. okt, 2014, 21:54 »
Håper verden går under og at alle dør. Total utslettelse.

149
Spill / Sv: League of Legends
« på: 02. okt, 2014, 11:55 »
"Amazing real life adaption of the new Lee Sin splash art"





"OP on inven commented that he had to post the actual Lee Sin icon (third picture) because people mistook the second picture as the real icon and made comments about how his thumb drawing was fake and was photoshopped onto his thumb."

Sider: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35