Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Ildri

Sider: 1 2 [3] 4
51
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 24. feb, 2011, 20:08 »
Æsj, søle. :p

^ Har et kallenavn med en uttale jeg ikke er sikker på.
< Liker klinkekuler og andre runde ting.
V Er glad i det oktale tallsystemet?

52
For the Norwegian-impaired / Sv: Will be moving to Bergen!
« på: 24. feb, 2011, 20:04 »
Hello there! ^v^

Bergen, eh? I've family there and visit a few times during the year, it's a lovely city (but yes, rain coats or umbrellas do help). Congratulations have been given before, and I'll add to them - it's lovely that you two are able to live together!

I believe the information you need have been given already, but yes - I'm happy for you. :>

53
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 24. feb, 2011, 17:10 »
Hm, på en måte, men det gjør lite for min del.

^ Er hekta på søte ting? :>
< Slapper av for tida; driver å sorterer filer.
V Skal bedrive fysisk aktivitet av noe slag innen kort tid?

54
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvordan har du det nå?
« på: 24. feb, 2011, 17:07 »
Jeg har det greit. Trøtt forøvrig, men ellers går det fint. Mentalt sliten etter å hatt to prøver om vidt forskjellige tema på samme dag (gymteori versus disposisjonsskriving om de etiske utfordringene man står ovenfor fordi Norge er et pluralistisk samfunn), skal pakke om litt, og deretter vet jeg ikke. Finne noe å ha fordypningsoppgave i, kanskje?)

Er forøvrig litt i mine egne tanker om hvordan håndtere noen saker og ting, men det skal nok ordne seg, det er bare en litt ubehagelig situasjon.

55
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Bytte av navn eller art
« på: 24. feb, 2011, 16:59 »
Vel, av personlige grunner kommer jeg til å utelate forrige navnet jeg bar, men det kan hende at noen kjenner meg igjen.

En alternativ skikkelse jeg assosieres ved er en rødhalevåk. Så vet dere det. :>

56
Klær og tilbehør / Sv: Kva går du i akkurat nå?
« på: 04. feb, 2011, 12:12 »
Blå dongeribukser, hvite sokker, en oransje tunika og en rosa flis ovenfor. Vet at rosa og oransje ikke klaffer godt sammen, men flisen er varm :> Yttertøy går i ei svart kåpe, blått sjal og vinterstøveletter. :)

57
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 04. feb, 2011, 12:09 »
«'Till You're Gone» av Joana Zimmer. Har hørt mye på sangene hennes i det siste, av uviss grunn.

58
Dyr og natur / Sv: Lage drivstoff av dyr
« på: 04. feb, 2011, 11:28 »
Faren ved å sette en pris på dyra man skyter for å minske bestanden er at enkelte drar det for langt -- eksempelvis det som skjedde med ørna/andre rovfugler da folk anså dem som en trussel.

Hvor er kilden til denne informasjonen, forresten? Stiller meg litt kritisk enn så lenge, men om så fall lurer jeg på om norsk ornitologisk forening har uttalt seg om kråkesaken?

Vi har en del kråker her i byen min; en av de større bestandene på verdensbasis, noe som jeg synes er ganske stilig--vil ikke at noe skal true flokken vår, selv om det kanskje ville hatt en eller annen form for nytteverdi.

Samtidig, når det angår jerv, og rovdyrbestanden generelt er det mange interesser som motstrider hverandre i denne debatten, og myndighetene får vel nok pepper uansett hva dem velger å gjøre -- noen vil, og kan kverulere uansett hva som skjer.

«Det er for få rovdyr i Norge! La bestanden være, vi regulerer nok» vs «vi plages med rovdyrbestanda, dem går ut over husdyrhold og generell trygghetsfølelse/komfort» --og begge deler er like uheldige, overregulering såvel som å ikke gjøre noe med det, sett fra et perspektiv der det biologiske mangfoldet er i fokus, òg fra næringslivet. Vi trenger begge deler for å fungere som et selvstyrt land, et faktum som er lett å glemme oppi alle følelsene engasjementet vårt skaper.

Er lett å si at myndighetene er fæle i enhver situasjon som omhandler skade av dyr, og i noen tilfeller er kritikken berettiget ved det fulle, men andre ganger er debatten så innvikla at man velger mellom to onder, og demokratiet funker vel sånn at også minoritetene skal ivaretas - ergo, upopulære beslutninger tas.

59
Jeg skal bort i juli. Da drar ei uke til Tyskland, for så å fly over til nord-England fram til slutten av måneden. Skal dit for å besøke en bråte venner, flybilletter er bestilt allerede.

De andre gangene jeg har reist uten familien har jeg dratt til England, og to ganger til Ontario, Canada innen et år :> Med familien har det vært ... vel, rundt overalt, egentlig! Jeg elsker å reise, blir rastløs av å være på samme sted for lenge.

60
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 04. feb, 2011, 11:09 »
^ Satt ikke i en grønn buss.
< Sov bare fire timer sist natt.
v Gjør noe fornuftig :>

61
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 01. feb, 2011, 19:56 »
Hører på «Starlight» av Freedom Call.

62
Dyr og natur / Sv: Slakta 100 hunder etter vinter-OL
« på: 01. feb, 2011, 19:54 »
Leste dette tidligere i dag, og reagerte vel nesten med å linke saken videre til  folk jeg kjente for å diskutére, men regna med at siden saken er publisert der den er, ble den lagt merke til uansett.

Forsåvidt synes jeg ikke det må ha vært noe hyggelig å avlive dyra. Og finnes det ikke enklere/mindre smertefrie måter å gjøre det på, om man uansett må avlive noen av dyra sine?

Det som derimot framstår som merkeligere enn at mannen som utførte handlinga er vel beslutningen som ble gjort av dem høyere oppe i systemet -- det virker veldig kortfattet. Jeg mener - «ei treg vinter» er ikke grunnlag for hele framtida til selskapet er det vel? Mens nå har dem effektivt ødelagt ryktet sitt, og mistet mange gode sledehunder attmed.

Nåja.
Sanksjoner/straff er på sin plass; gjenstår å se hva myndighetene vil gjøre videre.

63
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 01. feb, 2011, 19:40 »
^ Har brukt mye tid på YouTube.
< Har en prøve hun skulle ha lest til.
v Må sikkert gjøre noe annet viktig som ikke nødvendigvis er relatert til prøvelesing.

64
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: The Gathering 2011
« på: 01. feb, 2011, 19:38 »
Det var meninga at jeg og et familiemedlem skulle dra sammen, men fordi jeg skal reise på to utenlandsreiser innen juli har jeg ikke økonomi til å dra. Men håper på at neste år skal bli bedre sånn sett. =)

65
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 28. jan, 2011, 13:08 »
Det har jeg! Men har innført kjøpeforbud på meg selv, haha...

^ Liker å tegne.
< Gleder seg til studietur i februar!
v Har noe annet å se frem til. :>

66
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 27. jan, 2011, 17:32 »
Trur du tok feil farge :P ?
Jeg så ihvertfall ikke stort xD

Ahah, oops! Er retta opp nå. Takk! Merka det ikke.
Fint setetrekk, forresten!

67
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvordan har du det nå?
« på: 27. jan, 2011, 17:26 »
Håper at alle som er nedfor får det litt lettere snart! :>

Selv skal jeg ut for å representere spanskklassen. To timer med synging av merkelige kjærlighetssanger, dansing og sånt - yay! Gleder meg mye. Burde ha sovet i mellomtiden, fordi jeg er litt sliten, men det skal gå. *Her positivt innstilt!*

68
Introduksjoner / Sv: Dette er vagla «mi» fra nå av. :>
« på: 27. jan, 2011, 17:22 »
Lakorv; har ikke vært helt inaktiv alle seks åra, da! Pff. ~

Tusen takk til dere andre, det er hyggelig å komme i kontakt med alle via forumet her, og å hilse på dere òg! ^v^ Bare så det er sagt.

69
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 27. jan, 2011, 13:29 »
^ Har en kjempefin dag!
< Skal hjem å jobbe med oppgaver samt gjøre reint fugleburet. Og... ta bussen!
v Gjør noe dagligdags.

70
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 27. jan, 2011, 13:21 »
Har kjøpt meg flybilletter til England og Tyskland, såvel som en 3-måneders deviantart subscription til en jeg kjenner. Har innført kjøpeforbud i et halvt år fremover fordi jeg må spare til sommerens utenlandsreise. Jeg liker generelt å kjøpe ting til folk jeg er glad i - mine utgifter går for det meste på reiser / ting som busskort og andre nødvendigheter.

71
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvordan har du det nå?
« på: 27. jan, 2011, 13:17 »
Jeg har det ganske bra i dag, til tross for noe som har skapt en del vansker for meg i det siste. Jeg fant ut hva det var, og det er tålelig, heldigvis :>

Ellers har vi lært om avslapping i dag, og hatt en rolig historietime. Skal hjem for å gjøre ferdig tre andre oppgaver og gjøre dem klar for innlevering. Det er solfylt og klart ute, og alt er vel - så dette er en bra dag.

72
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 27. jan, 2011, 00:27 »
^ Vet noe som hun ikke vet.
< Kan være mange ting - avhengig av hva som er nødvendig - veldig situasjonsbetinget.
v Liker trykkblyanter?

73
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 26. jan, 2011, 20:36 »
^ Gjorde meg forvirra. :}
< Leser noe venninna hennes ga henne. Og bruker tredjeperson til å omhandle seg selv, og lurer samtidig på hvem Atrox tenker på.
v Skriver på en litt mindre forvirrende måte.

74
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 26. jan, 2011, 19:53 »
^ Tror at jeg er nysgjerrig av meg ... og har delvis rett. ;>
< Spiste nettopp litt frukt.
v Bedriver noe helt annet!

75
Introduksjoner / Sv: Dette er vagla «mi» fra nå av. :>
« på: 26. jan, 2011, 18:52 »
Tusen takk dere to! :>
Indigo, du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke vet hvilket navn jeg hadde før ;> Men jo - det er kjekt å være her!

Sider: 1 2 [3] 4