Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Ildri

Sider: 1 2 3 [4]
76
Leker / Sv: Pil-leken
« på: 26. jan, 2011, 17:43 »
^ Er personen som postet før meg.
> Prøver å finne et passende norsk navn til halveissravna si.
v Holder på med noe helt annet.

77
Musikk / Sv: Hva hører du på?
« på: 26. jan, 2011, 17:34 »
«Re: your brains» av Jonathan Coulton.

Synes det er en gøy sang, haha... :>

78
Spill / Sv: Hva spiller du for tiden?
« på: 26. jan, 2011, 17:32 »
Her går det i TF2, Plants vs Zombies, Super Smash Brothers: Brawl og Audiosurf. Ellers spiller jeg Sky Crawlers: Innocent Aces, og litt Minecraft. Pleide å spille Mabinogi (MMORPG), men kutta det ut sist høst. Liker òg L4D-serien, Portal (skal kjøpe Portal 2 når det slippes!) og Ace Combat-serien. Liker også andre Nintendo-utgivelser. =)

79
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva drømmer du om?
« på: 26. jan, 2011, 17:20 »
Drømmer, ja.
Hos meg er drømmesynet mitt utvilsomt veldig klart, og veldig funksjonelt. Pleier å «løse» ting mens jeg sover -- underbevisstheten min jobber rett og slett med dilemmaer jeg måtte ha i våken tilstand og prøver å få orden på den via drømmene mine. Ofte blir det til at de reflekterer sinnstilstanden min. Jeg kan også relativt enkelt være bevisst at jeg drømmer (ref. engelsk «lucid dreaming») - men velger ofte å la handlingene utspille seg fritt.

I natt drømte jeg en del om ei ravn og en vandrefalk som eksisterte i to dimensjoner, ute av syne for den andre. Jeg, i en form som svakt kan minne om en fugl (men som mer representerer et lysblaff av uviss form) - kunne kommunisere bed begge to. De fortalte meg historier av ulik art, og vi fløy gjennom et åpent landskap. Falken virket misfornøyd og usikker, mens ravnen hadde det helt fint. De var ikke klar over den andre - og slik holdt vi på helt til jeg landet og skulle til å forklare at vi var tre på denne flyturen, og ikke to. Men jeg kom aldri så langt, for da våkna jeg.

Ikke det at jeg vet helt hvordan jeg skal tyde dette, men det var en klar drøm uten særlig sprø momenter.

80
Introduksjoner / Sv: Dette er vagla «mi» fra nå av. :>
« på: 25. jan, 2011, 18:00 »
Det er vel egentlig ganske få her inne som er veldig åpen om at man er en furry/"rufs".
Så alene om den er du ikke akkurat :P

Tenkte meg at jeg ikke var alene, men har endra navn hos folkeregisteret til det som pleide å være det vanlige kallenavnet mitt innenfor furry-nettmiljøene så måtte velge met nytt kallenavn. Hadde vært åpen om det hvis det ikke hadde vært for at fremtidige arbeidsgivere ikke nødvendigvis trenger å dele min begeistring ovenfor fandom. :>

Siden 2005? Shaite, burde kjenne til deg da kanskje o.o

Kommer an på... Noen kjenner kanskje igjen det andre navnet mitt, og som sagt, var jeg mest på IRC. :} Var aktiv på det gamle forumet, husker jeg. Så det er ei stund sia.

Til alle andre - hei alle sammen og tusen takk! Skal nok finne meg til rette etter hvert. ^v^

81
Introduksjoner / Dette er vagla «mi» fra nå av. :>
« på: 25. jan, 2011, 12:58 »
Keer, og hei alle sammen~

Er et returnerende forum-medlem med tilknytning til IRC-kanalen. Noen vil dermed kjenne meg igjen derfra. Har ellers vært særs inaktiv før nå nylig, selv om jeg har hatt kjennskap til/vært medlem av Norwegian Paws siden 2005.

Uansett - jeg vil klassifisere meg selv som ei halvveisravn, der andre halvdela av er inspirert av en fugl i buteo-familien. Er strengt tatt ikke særlig glad i å åpenlyst omtale meg selv som «rufs», da ordet i seg selv har en sterk negativ klang hos folk uten særlig kjennskap til samfunnets lysere sider. Derav grunnes også navneskiftet her. Om noen spør, pleier jeg vanligvis å si at jeg identifiserer meg med/ser opp til egenskaper og kvaliteter ved mine valgte fuglearter.

Sånn ellers fordriver tida med skolearbeid, fuglerelaterte greier generelt, selvstudie av tysk, sang, utvikling av min fiktive verden, fotografi, tegning, diverse flyrelaterte greier (for det meste knyttet til krigshistorie/nyere tids jagerfly), reising og spilling (Nintendo-konsoller/PS2/PC:Steam), samt en del andre ting.

Eh, hva mer skal jeg si? :>
Har stussa over introduksjonstråden i flere dager... Får vel runde av her.
Håper å bli kjent med flere av dere!

82
Introduksjoner / --
« på: 19. mai, 2008, 17:32 »
Fulgte aldri opp, her.

Sider: 1 2 3 [4]