Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Pilosus Crinitius

Sider: 1 ... 35 36 [37]
901
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Ka drømmer du om?
« på: 01. jun, 2012, 22:46 »
Har ikke hatt noe særlig med drømmer i det siste heller, men for et par uker siden hadde jeg svært mange sære drømmer. Det mest interessanne er at alle drømmene jeg hadde i den perioden, uansett hvor sære de var, kunne relateres til en krise jeg holdt på å rydde opp i da.

for eksempel:
En av de mer sære drømmene jeg hadde var at jeg hoppet i fallskjerm, og så kolliderte jeg (i ganske lav fart) med soveromsvinduet mitt hjemme i Austevoll [w-dizzy].

Jeg har aldri hoppet i fallskjerm før, og selve opplevelsen i drømmen var mildt sagt interessan. Jeg fikk ikke panikk eller noe, men det hele var tvert i mot ganske avslappende og kontrollert. Jeg har derimot dykkerlappen, så jeg har tross alt kjent litt på hvordan det føles å være i vektløs tilstand (dog under vann).

902
Introduksjoner / Sv: I have returned
« på: 01. jun, 2012, 21:17 »
Halloen. Du forsvant nok lenge før jeg kom, men velkommen tilbake alikehvel ^^.

903
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 01. jun, 2012, 01:01 »
Yippi! Biletten til Desucon har ankommet ^^ . Ellers skal jeg på jobb i helgen; siste jobbhelg før sommerferien [cool].

904
Fursona / Sv: Hvordan kom du frem til din fursona?
« på: 31. mai, 2012, 00:43 »
Fursonaen min er hovedsakelig Gaupe. For mange år siden var jeg på ett forum om gamle atari-spillmaskiner, ettersom jeg hadde skaffet meg en Atari Lynx maskin selv (er litt interesert i i gamle data- og spillmaskiner). Da jeg skulle finne avatar, var jeg lat og søkte opp "Lynx" på Google Images, og jeg ble veldig overasket av hvor godt bildene som kom opp "passet" til meg.

Jeg har alltid vært "kattemeneske". Som ung var jeg blant annet veldig redd hunder siden de bjeffet (overfølsom hørsel), men jeg tror ikke det har hatt så veldig stor innvirkning på saken. Mye av årsaken til at jeg identifiserer meg med katter er fordi man kan på en måte si at jeg har mange fellestrekk; blant annet er jeg som regel veldig forsiktig, sky og tilbakeholden når det er folk i nærheten. Da vi var og så "Cats" for fem år siden, så hadde det så stort intrykk at jeg ble fullstendig slått av banen.

Min fursona er på mange måter lik meg selv, men mer hvordan jeg er de få gangene jeg ikke er sky og tilbakeholden [cool] . (Se min FA side for en liten beskrivelse av selve fursonaen.)

905
Leker / Sv: "ødelegg et ønske" spillet.
« på: 30. mai, 2012, 18:13 »
Ønske oppfylt, men så kjører naboen i gang med århundrets storfest.
Ønsker meg oppvasksmaskin så jeg slipper å vaske for hånd.

906
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 28. mai, 2012, 20:15 »
Home sweet home ^^. Var heldig med været i Wien; sol og ikke så alt for varmt i skyggen. Bare to eksamener igjenn nå og så er det sommerferie [cool].

Jeg har også startet som smått med ideer for en tegning av fursonaen min :3 . Må øve meg litt mer på å tegne proposjoner og god anatomi før jeg virkelig begynner på selve arbeidet, men jeg antar at jeg vil bli ferdig i løpet av et par uker.

907
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 25. mai, 2012, 19:21 »
Forresten: The Game

AAAAARGH D8 !!! Nesten ny rekord og alt... >.<

*Pouncer Aapur*

908
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 24. mai, 2012, 18:31 »
30 grader og sol i Wien, med en lett og bare herlig bris B3 . Har tett program de neste dagene, så jeg kommer ikke til å få så god tid til å sjekke forumene.

Yeay, bursdag i dag :)

Fikk kake på jobben med løve på ;D
Gratulerer igjen med dagen! Har du bilde av kaken OwO ? Hadde vært kult å se den.

909
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 23. mai, 2012, 23:25 »
Skal til Wien i morgen med et fly som går omtrent klokken halv syv om morgenen. Må opp klokken 4 for å rekke bussen [yawn]. Morgenstund har gull i munn; indeed... *facepaw*

910
Spill / Sv: [PC] Hvilken pc spiller du på?
« på: 23. mai, 2012, 22:56 »
Har ikke oppdatert på år og dag, så jeg bruker som regel min bærbare maskin til det meste. Den er en gammel Lenovo ThinkPad, men den er til gjengjeld forferdelig solid bygget. Har mistet den i golvet utallige ganger og den har ikke tatt særlig skade enda.

CPU:
Pentium Dual-Core 1.73 GHz

Minne:
2GB

Disk:
112GB
1TB eksterndisk (USB2/USB3)

Alt annet:
Intel Chipset

Det nyeste spillet jeg har kjørt og fullført på denne maskinen er Portal 2. Tro meg, det var en virkelig laggfest. Introen var nede på hele 0.2/0.3 fps det verste [yawn] , og ganske mange steder i selve spillet var hastigheten ofte rundt 1 fps! Ikke en gang Minecraft kjører i gjevnt tempo på denne maskinen.

Har hatt litt lyst på ny maskin, men jeg må spare opp en del først så det kan ta litt tid. Vurderer også om jeg skal vente til HP sitt nye "superminne" kommer på markede om et par år (se http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/05/19/ny-superdisk-om-ar ).

911
Conventions / Sv: [Desucon 7] 2012!
« på: 22. mai, 2012, 23:13 »
Som regel pleier vi vel å henge sammen for det meste?

Korrekt, men så er det å finne oss hvis man ikke kjenner noen fra før :)
Da er det alltids greit å ha et telefonnummer eller to, eller avtale en møteplass/tid.  
Jeg kommer i lag med Aapur, så jeg tror ikke det skulle være noe problem å finne frem ;) .

912
Conventions / Sv: [Desucon 7] 2012!
« på: 21. mai, 2012, 22:35 »
Har veldig lyst til å komme :) . Har aldri deltatt før så jeg har ingen anelse om hva jeg kan forvente, men det høres utrolig gøy ut.

913
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Vis dig selv?
« på: 21. mai, 2012, 01:52 »
Jeg vet, brillene er ikke helt i vater.

914
Spill / Sv: Hva spiller du for tiden?
« på: 20. mai, 2012, 22:05 »
Jobber på en dataspillutstilling, så jeg har prøvd ut en hel del forskjellige spill i det siste. Har blant annet spillt en del Katamari Forever. Utrolig sært spill, men ganske artig (selv om det til tider er drepende vanskelig).

Har hatt det ganske travelt i det siste, så jeg har ikke fått så mye tid til å spille på fritiden  [blush] . Mest nylig har det gått i Paper Mario for N64 og andre spill som ikke krever for mye fordypning.

915
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 20. mai, 2012, 21:20 »
Dataspill. Mer dataspill. Enda mer dataspill.

Og et lammelår, selvfølgelig  ;D .

916
Introduksjoner / Sv: Halloen
« på: 20. mai, 2012, 20:22 »
Takker til alle som har kommentert :3 .

Hva er det du studerer i Stavanger, om jeg tørr spørre? C:
Jeg studerer data. Liker ganske godt programering og sånt.

Stavanger, Austevoll, furry bror. Har en liten følelse av at jeg vet hvem du er :p

*velkomst pounce fra løven*
Jepp; "trust your feelings", er det ikke det de sier [wink] ?

917
Introduksjoner / Halloen
« på: 20. mai, 2012, 03:34 »
Halloen.

Er student i Stavanger, men i feriene er jeg som oftest med familien i Austevoll. Jeg har i et par år vært litt kjent med furry-samfunnet gjennom min bror, men jeg har ikke tatt mot til å engasjere meg personlig før nå. Jeg er ikke alltid så veldig aktiv sosialt, og jeg kan på mange måter virke litt "nerdete" for folk flest.

Jeg har drevet litt på med kunst de siste par årene, og i hovedsak er det tegning jeg er best på. Jeg har en FA bruker på http://www.furaffinity.net/user/pilosus som jeg bruker til å laste opp bilder og sånt. Jeg liker svært godt tykkpelsete kattedyr (spesielt gaupe), men jeg liker også andre dyr som blant annet ulv og rev og noen hunderaser.

Håper å bli kjent med mange nye personer, og kanskje noen personer jeg allerede har truffet en eller annen gang før.

Sider: 1 ... 35 36 [37]