Skrevet av Emne: Uncharted waters  (Lest 1693 ganger)

Awite

  • Overaktiv Fur
  • ***
  • Innlegg: 494
    • Vis profil
Uncharted waters
« på: 19. des, 2010, 23:21 »
mkay pelsdotter og skall ^^
dette er da et MMO jeg snublet over forleden og som virkelig har falt meg i smak for en eller annen grunn, Uncharted waters. dette er jo da et spill jeg vil anbefale for de som kanskje har en liten pirat, seiler, handelsmann, eventyrer eller sjøman i magen.

Edit: glemte å kanskje si det viktigste, er gratis å spille folkens ^^

http://global.netmarble.com/uwo/

blir litt mye å forklare, men sjekk hjemmesiden og gjør gjerne et par youtube søk om spillet så vil dere nok finne svar på alt dere trenger å vite ^^

spillet er originalt japansk og er vel blant en av de siste installments av en kjær serie. har en svært bra gjennomført tutorial iogmed at spillet kan virke ganske avansert til å begynne med. det har vært ute siden juni, men har ikke helt fått den store oppmeksomheten den har fortjent, vanskelig for enkelte promotører i japan og promotere det skikkelig her i vesten er nok problemet.

spillet ser enkelt ut, men er alt annet en. har et behagelig meny system. Hud'en er også ganske bra gjennomført. krever lite kraft både fra pcen og internett linjen din generelt for å kjøre. så prøv ivei.


PS de kjørere nå en rekruterings kampanje så dvs hvis dere bestemmer dere for å prøve spillet. så bruk linken nederst i posten til å signe på. da vil dere på nivå 10 få et sett med power potions, handy greier. dere vil også hjelpe meg ved å bruke nevnte link skal jeg inrømme for dere ; 3 men håper nå jeg ser noen av dere der, går under navnet Mical, så feel free å plage meg ^^

http://global.netmarble.com/uwo/event/recommend/newuser.asp?recomID=Awite
« Siste redigering: 20. des, 2010, 01:27 av Awite »