Generelt > Spill

Steam

(1/45) > >>

Aikho:
Hei, til alle her som er på Steam (www.steampowered.com) så har jeg lagd en gruppe som heter Norwegian paws, post Steam brukernavnet ditt her så skal du få en invitasjon, :D den er private da jeg ser helst at den forblir for NorPaws medlemmer.. dog, jeg har en mistanke om at det ikke er så alt for mange :P

Mitt er forøvrig Aikho(brukernavnet er TonyZigg hvis nick ikke funker, det virker tilfeldig om det gjør det...), hvis  noen her skulle ha lyst til å legge meg på Friends lista si ;D

VVolfsong:
Har ett par steam spill, men desverre blokker skolens firewall meg fra online spilling. De er villige til å åpne den dersom jeg kan oppgi portene som trengs, men de portene jeg har funnet på steam sine support sider er allerede åpne så jeg vet ikke helt hva mer jeg kan prøve.

Problemet er å få kontakt med server lista. Den er permanent tom hos meg =\

Gray Fang:
Du har alerede min så kan jo invite meg da :P

Miles T.F. Baxxter:
Hm, hva er dette Steam-greiene for noe egentlig? Og hva skjer om man blir medlem av denne Norwegian Paws gruppen? Man kan se om andre er online og spille sammen, eller noe slikt?

Og kanskje denne tråden burde være under Underholdning.

VVolfsong:
Steam er en plattform som ble utviklet av Valve (folka bak Half Life serien) for å distributere deres spill, men som i den senere tid har vokst til å dekke en god del andre spill også. Du laster Steam ned til PC'en din og logger deg på med en bruker konto, kjøper spill online og laster dem ned til maskinen du er logga på. Det er billigere enn å kjøpe dem i butikken og du har dem med deg over alt hvor du har en internett forbindelse. Om du legger inn Steam på en annen maskin kan du laste ned spillene du har kjøpt til den også. Du må dog være logget inn på steam for å kunne spille dem, så du kan ikke gi dem til venner og la dem spille dem på din konto. Ikke uten å jukse litt i hvert fall... hehe.

Å bli medlem av en gruppe på steam er egentlig ikke noe mer enn en friends list. De som er der kan se når de andre er online, hvilke spill de spiller og hvilken server de spiller på i tilfelle de har lyst til å bli med. Og seff sende beskjeder og sånt standard stuff.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning