Furry eksentrisiteter > Tøydyr

MLP:FiM Plushies??

(1/2) > >>

Mally Azure:
Bare lurer (siden eg dør etter å få tak i en Rainbow Dash plushie) om det er noen her som vet om steder man kan få tak i/makere å comishe slike plushies?
Funnet et fåtall på ebay og de beste lagde er sinnsykt dyr (her snakker vi 2500 kr som er litt for drøyt) slik som denne: http://www.ebay.com/itm/my-little-pony-plush-rainbow-dash-handmade-minky-plush-/181184278473 som er though den beste eg har sett hittil. Finnes også altfor mange crappy lagde og tho..

Your help will be highly appreciated ^^  [ureshii]

Miles T.F. Baxxter:
Build-A-Bear variantene (som postet her) er jo ikke så ille! Etter min mening. Men er vel manken og halen som kanskje ikke er helt som de bør være.

Mally Azure:

--- Sitat fra: Miles T.F. Baxxter på 28. jul, 2013, 23:36 ---Build-A-Bear variantene (som postet her) er jo ikke så ille! Etter min mening. Men er vel manken og halen som kanskje ikke er helt som de bør være.

--- Slutt sitat ---
Yeah har sett på dem, er ikkje så gale :3 men manken og halen er mest setback, også snuten er litt for "pointy" IMO ^^

Eltanin:
Jeg har lett litt etter disse selv, og funnet ut at om man vil ha en ordentlig fin en, så blir det dessverre veldig dyrt, da disse er håndlagde. x: Min absolutte favoritt er http://whitedove-creations.deviantart.com/, men hun er rimelig dyr. De andre jeg har funnet til billigere priser er.. virkelig ikke fine. >:

Mally Azure:

--- Sitat fra: Eltanin på 29. jul, 2013, 00:39 ---Jeg har lett litt etter disse selv, og funnet ut at om man vil ha en ordentlig fin en, så blir det dessverre veldig dyrt, da disse er håndlagde. x: Min absolutte favoritt er http://whitedove-creations.deviantart.com/, men hun er rimelig dyr. De andre jeg har funnet til billigere priser er.. virkelig ikke fine. >:

--- Slutt sitat ---
....Da eg så at hun var så annerkjent at hun hadde laget plushie til selveste Lauren Faust, så begynte eg å svette med tanke på hvor dyr hun må være å comishe.. [sad] Finner ingen prisliste der men regner med 2000-3000 kr segmentet... Men de plushiene er hands down de mest amazing eg har witnessed  [eek] Aww darnit....

EDIT: Sendte en note om pris, og hun sa en RD plushie kom på 475 $ + shipping (+mva og toll), SADFACE....

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning