Generelt > Otherkin og therian

Erfaringer og opplevelser!

(1/2) > >>

Tellos:
Som nevnt i en annen tråd så er det veldig mange unike erfaringer med dette temaet. Noen som har en historie å fortelle?

Trash:
Når jeg først ble kjent med konseptet therianthropy (i.e fant et begrep som beskrev de følelsene jeg følte) så var det som å se på verden med nye øyne. Selve opplevelsen opplevde jeg som en konkretisering av min egen personlighet, som å samle masse følelser under et tak, istedenfor å ha dem flytende rundt inne i sinnet.

Jeg er veldig forsiktig med å ordlegge meg rundt mitt konsept av therianthropy, fordi jeg synes begrep som "spiritualitet" er rimelig diffuse, og ikke nødvendigvis korrekt eller ukorrekt for å beskrive det jeg føler. Å forklare noen at jeg er therianthrope blir som å vise noen toppen på et isfjell. Det jeg faktisk tror er at det finnes mye mer her i vår realitet enn det vi er klar over. Jeg synes ikke det er usansynelig at det finnes noe slikt som spiritualitet i vårt verden, men jeg tror derimot at dette evt. er noe som kan måles og "forskes" på, jeg liker ikke tanken på "noen ting er bare overnaturlige, because". Elektrisitet var også overnaturlig en gang.

Alt i alt, så kan jeg ikke si hvorfor jeg føler denne tilknytningen til ulven. Det kan være noe overnaturlig, noe helt konkret som kanskje vil kan måle med fremtidens vitenskap, eller om det bare er et resultat av kjemien i hjernen min. Det er ikke så farlig for meg å vite "hvorfor". Jeg er den jeg er, og det eneste jeg kan gjøre er å bestemme hvordan jeg selv skal relatere meg til det.

Riazu:
Jeg tror noe av det merkeligste jeg har opplevd I sammenheng med therianthropy er en av de gangene hele kroppen føles ut som om den mangler deler og man passer seg for å skumpe bort i ting når man ikke er I nærheten.

rattie:
Jeg havde en oplevelse for et år siden, måske mere. Jeg havde ikke set mit kor i lang tid, og jeg glædede mig meget til at se dem, fordi det er nogle mennesker jeg holder meget af! :'3
Jeg havde nok bare håbet på at få et kram eller noget, men da jeg stod der i døren lavede jeg et pouncehug på den første jeg kunne genkende. Inde i mit hoved så jeg ikke mig selv, men en hund som hoppede op af et andet mennske. Og så kom kommentaren "nu manglede du bare halen", og jeg kiggede bagved mig og kunne konstatere den ikke var der, men følte helt sikkert den logre voldsomt ^^'

NooK:
Jeg har til tider plutselig begynt å løpe/jage etter katter :S
Også lage mjauelyder sånn tilfeldig.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning