Om forumet > Oppslagstavlen

Nyheter

(1/3) > >>

Aikho:
Her vil bare vi administratorene poste nyheter, det vil da være nyheter fra boksen i sidebaren vår, dere kan da bla opp dette emnet og se på nyheter som har vert. Vi vil også om mulig legge ut en litt mer fyldig "artikkel" (iallefall i følge IT-Avisen standard) her hvor dere kan lese mer om nyheten hvis det er mere å si om den.

Aikho:
Husk å besøke IRC kanalen vår: #norpaws på irc.furnet.org

Trenger du en klient?
Windows klient: http://www.silverex.org/
OS X klient: http://sourceforge.net/projects/xchataqua/
Linux klient: http://www.xchat.org/files/binary/rpm/

Aikho:
Forumet vårt er nå også tilgjengelig på mobiltelefonen din!

Den fine forum-motoren vi bruker nå genererer en egen versjon av forumet for mobiltelefoner.
En veldig lettvektversion finnes på http://wap.norwegianpaws.org/ , mens en med litt mer funksjonalitet ligger på http://m.norwegianpaws.org/

[Edit av Kal: Oppdatert URLer]

Aikho:
Har du Spotify? Da kan du være med og legge til sanger i den åpne kollaborative spillelisten jeg har lagd for de som er medlem på forumet ;)
Hvem som helst kan legge til sanger eller spille de som alleredet ligger der. La oss få høre noen av favoritt-sangene dine!

Del med oss!

Aikho:
Vi hadde en gang et kart på Frappr, men det er blitt deligvis ytret et ønske om et nytt kart, derfor har jeg gravd i Google's sorte hull og funnet litt ledig rom til oss, det er et ulistet kart, så den eneste måten å finne det på er igjennom forumet eller de på det. Ergo, folk som ikke er her finner det ikke ved en tilfeldighet (med mindre dere poster det over alt utenfor forumet) Dette kartet blir da etter hvert som vi får plantet en GPS tag i alle medlemmene våre (med deres hjelp) oppdatert med hver enkelts lille hule!

Nei da, men du kan legge inn deg selv på kartet med en liten dråpemarkør!
Alle sammen kan gjøre det, så lenge du har og er logget inn på en Google bruker, gjør dette: Trykk på Edit knappen, klikk på dråpe markøren, klikk så på huset ditt og skriv nicket ditt i tittelen til markøren, fyll gjerne inn en kort hilsen eller noe slikt i forklaringen til markøren.

Du kan også klikke på nickene i den venstre menyen for å se hvor en bestemt person holder til (Eksempel, hvis du skulle på besøk men ikke spurte om/ble fortalt nøyaktig hvor vedkommende holdt til).

Her finner dere kartet!

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning