Om forumet > Oppslagstavlen

Nyheter

<< < (3/3)

Miles T.F. Baxxter:
Førstkommende helg (2. - 4. august) vil forumet kunne være nede i lengre perioder grunnet teknisk arbeid knyttet til oppgradering av forum-software.

Så hvis forumet er nede er det bare å ta det med ro, det er bare en grevling som snuser i koden på jakt etter sopp.

Tellos:
Forumet har nå gjennomgått litt endringer og hatt noe nedetid. Vi skal la det være åpent en periode for å få litt tilbakemeldinger før vi stenger det for videre endringer i morgen.

Tellos:
Vil varsle om at forumet vil gjennomgå ganske voldsome strukturelle endringer i dag.

Dette betyr noe ustabilitet, nedetid og noe kaos. Alt dette er planlagt og vi venter at ting vil roe seg ned litt ut over ettermiddagen.

Miles T.F. Baxxter:
Flere har sikkert fått dette med seg alt, men etter mye frem og tilbake, interne slagsmål, konsultering med spøkelset til vår landsfader Einar Gerhardsen i gjennom et såkalt Ouija board, og ansettelse av en prest for å fordrive Einar Gerhardsens spøkelse, så har vi omsider fått tre nye moderatorer på plass. De er som følger:


* Atrox, global moderator.
* Leophan, lokal moderator for Furmeets.
* Pilosus Crinitius, lokal moderator for Underholdning.
Alle innsendte søknader ble vurdert, og vi takker for interessen. Til de som ikke ble "ansatt" denne gangen så kan dere selvfølgelig fortsatt bidra positivt til Norwegian Paws forumet ved å være aktive, være hyggelige og behjelpelige mot andre medlemmer, og rapportere eventuelle overtredelser dere skulle se. Det er bare å søke på nytt når vi har vokst ytterligere og igjen åpner opp for søknader.

Miles T.F. Baxxter:
Et litt forsinket nyhetsvarsel om en regel som trådte i kraft 18. februar, og som finnes i vår FAQ:

Registrerte kontoer med 0 innlegg etter en månede kan bli slettet.
For å frigjøre verdifull plass (databits vokser ikke på trær!), for å holde medlemslisten litt ryddigere, og for å enkelt kvitte oss med spambotter.

Navigering

[0] Oversikt

[*] Forrige side

Skift til full visning