Om forumet > Oppslagstavlen

Nyheter

<< < (2/3) > >>

Kal:
Vi har gleden av å kunngjøre at Tellos har blitt moderator på forumet!

Han har ca. 5 års fartstid i den norske fandomen og er blandt de mest aktive på forumet. Han er fra Trøndelag, men han bor nå i Oslo. Derfor er han godt kjent blandt både fursa nordpå og på Østlandet.
Han får rollen som "ordensassistent", noe som betyr at Baxxter kan sjefe rundt på ham "maskott", noe som betyr at alle kan gjøre som de vil med ham. Ellers skal han bare sørge for å kaste ut spambotter og passe på at alle har det fint her på forumet.

For de som har glemt hvem han er så er introduksjonen hans på forumet her.

Gratulerer Tellos!

Miles T.F. Baxxter:
Det er en stor artikkel om det norske furry miljøet i bilaget FREDAG i dagens Dagbladet, hvor flere av forumets medlemmer har blitt både intervjuet og avbildet!

Du kan også lese artikkelen på Dagbladets nettsider. (Merk at denne artikkelen har et litt annet utvalg av bilder og mangler faktaboksen i fra papirutgaven.) Der kan du også sende spørsmål til Kal og Sayh Panduck vedrørende artikkelen og furry temaer som de vil besvare i løpet av et nettmøte til mandagen.

Artikkelen har også en egen offentlig tråd viet til seg her på forumet hvis du ønsker å kommentere og diskutere artikkelen med andre medlemmer.

Miles T.F. Baxxter:
Selv om fåtallet av oss er fugler har vi nå en egen twitter konto: @NorPaws

Her kommer vi til å sporadisk poste nyheter relatert til forumet og det norske pelsmiljøet, informasjon om treff, og hva nå enn annet vi føler for.

Miles T.F. Baxxter:
Gode nyheter! Nå har våre medlemmer enda flere de kan klage til og ta kontakt med vedrørende spambotter, flytting av tråder, tilgang til skjulte underforum, og hva enn annet man ønsker å plage de forumansvarlige med!

Vår alles Tellos har blitt oppgradert fra global moderator til administrator, og vår alles Skarpen har blitt gjort til global moderator.

Miles T.F. Baxxter:
Takket være løfter om pannekaker har Emphy fått stilling som global moderator! Han vil være en verdifull ressurs i kampen mot spambots, haters, og Akakabuto.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

[*] Forrige side

Skift til full visning