Skrevet av Emne: Smånytt - Arkiv  (Lest 4738 ganger)

Pilosus Crinitius

 • Lokal Moderator
 • Senior Fur
 • *
 • Innlegg: 694
  • Vis profil
Smånytt - Arkiv
« på: 16. des, 2014, 19:05 »
Desember - 2014

Hei ho!
Det hender en gang i blant at vi gjør små justeringer på forumet, og fremmover vil vi gi alle dere muligheten til å komme med inspill angående hva som blir gjort! Hvis det er noe vi gjør som du seriøst ikke liker, så fortell os hvorfor og din stemme vil bli hørt.

Hvis det er ting du lurer på, som hvor det er greit å poste hva, eller hvordan forumet er satt opp, så står det sansynligvis på vår FAQ liste! Fremmover vil vi at alle nye medlemmer leser igjennom FAQ'en, ved å legge den inn i registreringsprosessen, men det skader absolutt ikke for vanlige brukere å ta en titt på den en gang i blant!

Er du uheldig og sletter en post, så ikke fortvil! Ta kontakt med en moderator eller administrator, og vi kan nå hente posten tilbake for deg. Bemerk at hvis posten ble slettet for mer enn en måned siden, så kan vi ikke garantere at den kan hentes opp igjen.

For alle twitter-brukere, planlegger du et treff og twittrer om det så er det bare å hive inn @NorPaws for å få det re-tweeta på den offisielle Norwegian Paws twitter-kontoen! Det eneste kravet er at tweeten må ha en link til utdypende tråd/post i Furmeets-underforumet.

Siste sak er en litt større. Fra før så har det vært mulig å slette egene tråder, selv etter at andre har begynt å svare i den. Dette er egentlig en gammel glipp i forumoppsettet som vi jobber med å fikse. Hvis du sletter en tråd, da kan det være til stor skade for alle som har svar i tråden. Det er superkjipt, så denne muligheten er noe vi ønsker å begrense. I fremtiden vil vi heller at du tar kontakt med en moderator eller administrator hvis du skulle ha en god grunn til å slette en av dine tråder.

Det var alt for denne gangen! Siste frist for inspill om disse tingene er Tirsdag 13 januar, så ikke vent hvis det skulle være noe!
« Siste redigering: 14. jan, 2015, 21:39 av Pilosus Crinitius »

Pilosus Crinitius

 • Lokal Moderator
 • Senior Fur
 • *
 • Innlegg: 694
  • Vis profil
Sv: Smånytt - Arkiv
« Svar #1 på: 21. feb, 2015, 03:50 »
Februar - 2015

Hallaien, da var vi tilbake med mer nyheter!
For den som ikke har fått det med seg, så startet vi nettop en konkuranse! Forumet får en maskot, men det er DERE som skal få lov til å bestemme hva. Konkuransen vil være åpen en god stund fremmover, så husk å lese igjennom reglene her og ikke vær redd for å delta!

En annen ting som vil komme i nær fremtid er et eget underforum hvor du kan spør om hvem andre furs som bor i området nær deg! Du vil også kunne oversiktlig annonsere hvor du holder til, sånn at det blir lett for andre å finne furries i nærmiljøet! Å bruke dette underforumet vil selvfølgelig være helt frivillig.

Da var det ikke mer nytt! Siste frist for å komme med kommentarer til dette er tirsdag 10 mars, så ikke nøl hvis du har noe på hjertet!
« Siste redigering: 22. feb, 2015, 18:49 av Miles T.F. Baxxter »