Skrevet av Emne: "pedofil i bamsekostyme" har kommet til forumet!  (Lest 1093 ganger)

VinFurr

  • Nykommer
  • Innlegg: 4
    • Vis profil
    • vinfurr
"pedofil i bamsekostyme" har kommet til forumet!
« på: 11. des, 2021, 01:32 »
Hei, navnet mitt er Vincent, aka. "pedofil i bamsekostyme" etter at den hysteriske nyhetsartikkelen fra OA kom ut (som noen av dere kanskje har hørt om)[laugh] [laugh] [laugh].
(https://www.oa.no/vincent-fikk-politiet-pa-dora-etter-a-ha-gatt-i-bamsekostyme-de-trodde-kanskje-jeg-var-pedofil/s/5-35-1343942)

Jeg er fra Oslo og er nå 22 år gammel (f. 7. Feb. 1999). Mine ambisjoner er å ta over verden, men dette er ikke realistisk så jeg går heller for å være en rik lykkelig pelsdott med et stort og flott bolig som mål for fremtiden. Jeg studerer nå elektroingeniør ved NTNU Gjøvik. Jeg tar aldri prøvd og tar sterk avstand til alkohol og tobakksprodukter. Jeg har alltid vært svak på den sosiale delen av livet, men dette er noe jeg har jobbet med og fremdeles gjør. Mest sannsynlig henger det med at jeg har asperger hvor det store fellestrekket er å slite i det sosiale delen av livet.

Jeg har egentlig vært furry en god stund (før jeg visste om fandom/interessen), men var ikke aktiv noen steder før jeg kjøpte drakten (slutten av Februar 2021, fikk den i posten i April) og en ting førte til det andre hvor jeg senere opprettet telegram konto, blitt kjent med en del folk og nå opprettet en konto her i forumet. Opprinnelig var jeg kun med i "Furry Norge" facebook gruppen da jeg ble med i 2018, men var sjeldent aktiv der.


Opprettet kontoen her for å se hvor mye aktivitet det er her, men er ikke sikker på om jeg kommer til å være mye aktiv i forumet her. Får se hvordan det blir
For tiden er jeg mest aktiv i FjordFurs discord serveren: https://discord.gg/fjordfurs, mens min twitter konto legger jeg stort sett ut bilder: https://twitter.com/VinFurr.
Jeg er óg å finne i Telegram-gruppene Fursuits Norge, NorPaws PG13, Innlandsfluffs, Tigerstaden, Brunost, FjordFurs, FriePoter [SFW] - Est. 2014, CinéMat, Norske Cons PG13 og Utdanning, Karriere og jobb furs


Brukernavnet mitt har jeg fra navnet mitt, Vincent, og Furry: VinFurrAnnen publisitet i nyhetene som kanskje er verdt å merke seg: https://www.ao.no/her-tar-villdyrene-over-operaen/s/5-128-220717
« Siste redigering: 13. jan, 2022, 10:33 av VinFurr »