Generelt > Introduksjoner

The Epitome of Insanity: Kixt

(1/3) > >>

Kixt:
Hei! Vell, dere kanskje husker meg på det gammle forumet, men, hvis dere er nye, så kan dere lese dette^^

Hei! Mitt navn er Kixt Norkazz,  jeg er en svart skogsulv(Timberwolf), er 18 år og bor i Porsgrunn, Ghettoen den ><.
For tiden går jeg ikke på skole, men jobber på en resturang mixa med video-sjappe, men jeg håper til neste år kommer jeg meg vekk herfra etter jeg har prata med oppfølgningstjenesten, for å komme meg på skole igjen.

HVa jeg er interesert i, jo..Det er en god del det. Jeg er en ganske stor musikk-elsker. Jeg liker for det meste all slags musikk, men jeg har mine favoritter og noen jeg ikke liker, men for det meste, kan jeg like enhver sang innen for hvilken sjanger.
Jeg er interesert i pc'er, og holder på og fixe så mye som mulig, jeg blir ofte kallt på for å fixe en pc til en venn eller på den gammleskolen min, og trives med det.
Jeg er en stor Rollespill freak, digger D&D, og andre spill der du kan Rollespille din EGEN character, der verden er open for deg, men min favoritt RP (Rollespill) sjanger er Freeform, menes du skriver hva du gjør på det, siden det åpner en del muligheter ^^,

Jeg er også ganske interisert i oldtidshistorie og myter, selv er jeg religiøs, men min religion tillhører Åsatru.

Som person, ja, folk sier jeg er hyggelig og vet ossen jeg skal oppføre meg rundt folk.
Men som alle andre, sliter jeg med ett par problemer og det er narkotika. Jeg holder på og røyke mye dritt, men jeg er ikke som din "Narkis" dude. Jeg stjeler ikke, og klarer og holde meg når jeg må, så ingen nød og skjekke lommeboka di :P.
Jeg ser megselv som en stor nerd, som jeg er! Se på meg! POwer Metal, Rpe, jeg -er- nerd :p.
Og jeg er stolt av det, men mange av venna mine bare ler når jeg sier det :p, men jeg er mer en pc nerd/thrill nerd.
Men ellers, jeg tillater det meste, av sexualitet og allt mulig, og jeg er heller ikke så sikker på min seksuelle legning mer, hmm.
Men ellers, er jeg en laidback type når det kommer til det og jeg ser forbi ditt utseende ^^,

Aikho:
Heeiaa Kixt :D
*klemme på*

Kalamu:
Hullo Kixt (hvorfor er nicke ditt skrevet med 'T'?), du høres ut som en type jeg kunne komme til å like godt. Håper vi snakkes og for øvrig har jeg noe liggende til deg i Pelskunst forumet ;)

Wolftale:
velkommen :)

Miles T.F. Baxxter:
Velkommen skal du være Kixt / Txit! Er også en stor rollespiller, men må innrømme at jeg ikke er den største tilhengeren av D&D. Hvem vil vel være en eventyrer når man kan være bondekone i Draug, eller en miljøterrorist i Wererwolf: The Apocalypse?

Må også innrømme at jeg er svært negativ til narkotika generelt, men så lenge det ikke er noe du slår over hodene på folk (f.eks. ved å rerferere til det ofte) så bør det ikke være noe problem for min del.

Og Blind Guardian r0x0rz!

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning