Generelt > Bjeff! Mjau! Mø!

Den trolig ikke så store din bil tråden

(1/23) > >>

Aikho:
De forurenser kanskje, men ikke mer enn alle skapningene på jorda gjør fra før, så de er ikke så slemme desuten, mange av dem har en tendens til å se ganske fine ut med sine freshe farger og fine former, jeg snakker selvfølgelig om biler! ;D

Nå har det seg slik at jeg vet at det er fler enn meg på dette forumet som er interesert i og liker biler og jeg vil ha et sted til å legge ut bildene av bilen jeg holder på å "resturere". Det er ikke mange årene igjen før den er veteran heller såvidt jeg vet. :D

Uansett, jeg vil at dere skal poste biler av deres biler og kanskje fortelle litt om hva som er gjort med dem hvis noe er gjort, hvis ikke, fortell en historie om hvor fint dere har hatt det sammen eller noe slikt! ;)

Så, uten å hefte mer, dette er min historie. -- Forresten, ikke lengre min fikse en Subaru tråd, for lite tid, penger og bruk for en bil.
Jeg har ikke kjørt opp enda, men jeg vil gjerne ha en bil jeg kan hoppe i med en gang jeg har gjort det, så jeg har sett etter noe billig ganske lenge nå. jeg fant nylig en bil jeg fikk veldig lyst på, en 1977 Nissan Cherry (Datsun Cherry 1100 eller noe slikt er vel det helt korrekte navnet) Den var gammel og liten og til tross for alt som var galt med den, veldig fin.

Men... Som vanlig hadde min far et bedre forslag, jeg kunne komme innom hos han, på jobben og se på en 1987 Subaru Leone Sedan som tidligere var hans nåværende hustrus bil (Før de møttes på midten av 90tallet). Så, jeg gjorde det, bilen var trolig i bedre stand enn Cherryen, selv om 87' L-Serien ikke startet. Så jeg stakk innom en kveld, sammen med TwoSocks, Lubin og Hklax, bilen stod åpen, så vi kikket litt inni og den så jo ganske så fin ut og jeg visste alleredet de fleste problemene jeg kom til å ha med den. Dagen etter dro jeg og Lubin tilbake sammen med Hklax mens far var på jobb, vi dyttet bilen inn på verkstedet, åpnet dørene og lot den stå til søndag (to dager) for å tørke litt og lufte seg.

Søndag kom jeg tilbake med Lubin, far tok noen bilder og vi begynte arbeidet med å finne ut nøyaktig hva som trengs for at bilen skal være i meget god stand igjen. Vi tok ut hele baksetet, ribbet bagasjerommet, vasket motoren, tok ut mesteparten av en knust rute, vasket av all mosen som hadde grodd fast i sprekkene, brøt opp bensinlokket og støvsugde ut alle gamle blader, insekter, glassbiter og andre dumme ting som lå inni bilen, så vasket vi interiøret.
Ca. midt oppi det hele kom TwoSocks bortover med en stor flaske cola og hjalp til med arbeidet, han tok også noen bilder. De bildene som ble tatt på Søndagen som var og de som blir tatt ved senere anledninger knyttet til den Subaruen kommer jeg også til å poste her.

De 13 første bildene er bilder av hvordan det så ut før vi gjorde noe som helst med bilen, TwoSocks sine bilder er bilder fra midt uti jobben og utover mens vi holdt på med bilen.

FørUnder og etter


Ziggy Wolf:
Ah Datsun = datt i sund lol. Lykke til

Dax Cyro:
Har sterkt begrenset kunskaper om bilmeking (kan peke på motoren og si "brom brom"), men litt å bli skiten på henda mens man fikser noe er alt en god avveksling.

Aikho:
Det er morsomt å gjøre ting selv, få litt møkk på hendene og føle at man har fått til noe :D
Desuten så har jeg en bil å kjøre når jeg får lappen hvis jeg får denne i gang! ;D

Karisma:
hehe:-) du bestemmer selv. det er deilig få seg lapen og kjøre selv. ja det er deilig få møkk mellom fingrene

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning