Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - AntiVanter

Sider: [1]
1
Fursona / Min fursona, Hazel Faye.
« på: 02. nov, 2013, 17:52 »
Her har dere altså min fursona. Ikke så veeeeldig spennende, men noe er det. Kanskje.

Navn: Hazel Faye


Art: Alaskan Malamute/Ulv, så hun er litt stor haha

Personlighet: Som regel veldig snill og opptatt av andre. Sassy og kan som følge av det innimellom bli litt frekk i kjeften. Kan fremstå som overfladisk, elsker materielle ting men verdsetter de dypere ting enda høyere. Liker veldig godt å møte nye folk, til tross for at hun er ganske sjenert, men med en gang hun er over den første kneika går det greit. Snakker som en foss. Kan sies å være litt diva.

Interesser: Sang, teater, musikaler, mat, spill, film, rollespill, politikk, klær, hår, møte nye folk, musikk..

Liker: Å henge med venner, synge, drive med teater, spise, sove, dulle med seg selv og speile seg

Liker ikke: Høye lyder (Tordenvær...), folk som ikke kan la andre leve livene sine i fred, å stå opp etc

Form: Er som regel feral, men kan også finne på å dukke opp som anthro! (Mest fordi jeg ikke kan tegne anthroer for shit shh)

Utseende: Er ganske svær som feral, veldig fluffy. Sånn passe høy som anthro, ganske lubben.2
Introduksjoner / Hurra, jeg reintroduserer meg selv!
« på: 08. apr, 2013, 11:46 »
Som tittelen sier, egentlig. Heisann! Jeg heter Helene, men går under aliaset antiVanter, du kan kalle meg Anti eller Helene eller hva du vil, egentlig. Jeg er sytten, snart atten, år og bor på Sørlandet.

Jeg har vært medlem her på NorPaws siden jeg var tretten eller så, men gikk da under navnet Helene_SilverWolf om jeg ikke husker helt feil. Jeg har vært interessert i antropoformistiske (staves det slik?) dyr siden... mer eller mindre alltid, men oppdaget furryfandomen da jeg var 11-12 år gammel, så du kan vel si jeg har lurket rundt her i en del år, og nå synes jeg det er på høy tid at jeg skaffer meg noen norske furvenner jeg kan plag- øh, snakke med.

Spesiell shoutout til de to folka jeg møtte i går i døra på Banzaicon som oppfordret til reintroduksjon her. Hei til dere, om dere leser! 8D

Så, furryfaktaene om meg. Jeg er i en identitetskrise deluxe i og med at jeg redesigner fursonaen min, men jeg lander nok mest sannsynlig på en ulv igjen. Ikke direkte originalt, men hallo, det er meg. 8D Avataren min er en eeeeeldgammel tegning av den gamle fursonaen min, Helene. Vi får se hvordan det går å redesigne henne, det blir nok spennede.

Hva mer om meg? Jeg driver med teater, jeg synger, jeg er en nokså dårlig cosplayer, jeg har en forkjærlighet for kosedyr og jeg elsker kjoler, særlig retrokjoler. Jeg har en teori om at livet hadde vært mye bedre om det var en musikal. Jeg bruker mange timer på å gråte over Doctor Who og Sherlock, pluss en million andre serier og filmer. Og spill.

Nå har jeg skrevet ekstremt mye om meg selv, så det får holde for denne gang. Dere får heller spørre om det er noe!

Jeg ser frem til å snakke mer med dere! 8D

PS: Om jeg plutselig forsvinner fra forumet over perioder, er det bare fordi jeg lever et nokså travelt liv, men jeg skal prøve å være aktiv så godt jeg kan!

3
Introduksjoner / Hei!
« på: 29. sep, 2008, 10:23 »
Hei alle sammen! :D

Jeg er en glad ulvejente fra Sørlandsområdet! Jeg er kjempeintresert i furry, ulver + resten av hundefamilien, nordisk natur og å tegne ! ^^ Jeg liker dessuten å synge. :D

Fursonaen min, er en ulv. Hun heter det samme som meg ( Helene). Helene er 2 år gammel ( I hundeår xD) Hun er sølvfarget, kan være både anthro og "vanlig", og hun kan ha hvite vinger, alt etter hva jeg føler for xD Jeg kommer nok til å legge ut noen tegninger her etter en stund ;)

Jeg er svært aktiv på DeviantART (NorwegianWolf, det er meg :P) og på en annen fan side, som heter Balto Source (Fan side for animasjonsfilmen 'Balto' fra 1995. Har du ikke sett den, anbefaler jeg den på mitt sterkeste!) På begge disse nettsidene har jeg mange gode venner, og det håper jeg jeg vil få her også! :D


Beste ønsker,

Helene.

PS: En liten takk til Swandog, som gjorde meg oppmerksom på denne siden! :D

Sider: [1]